eline saglık güzel olmuş
eline saglık güzel olmuş
http://www.bmwmotorcycles.com/bikes/...p?b=k1200s&i=1
çok güzel bi video
Yolların Hastasıyım 2 Tekerin Ustasıyım...
güzel videomuş sagol sen nereler kayboldun jotif gözükmüyorsun ortalıklarda
buralardayım... da hem nette sorun yaşadım bide işlerim vardı onları koşturdum
rahata kavuştuk şükür
anam toprağım burda mt kurmuş ben daha yeni görüorum yazıklarım olsun bana :( tüm gçömen kardeş ve abilerime selamalr diorum )
ONLY GOD CAN JUDGE ME
I LOVE CHOPPER
bu sene giderseniz bulgaristana lüleburgaza uğrarsanız sevinirim ))
ONLY GOD CAN JUDGE ME
I LOVE CHOPPER
eeee millet nerde
herkes gelir biraz sonra daha erken
e brat sen gelmeye karar verdin sonunda nasıl düzeldin dimi artık heralde işe de gidiyon.
artık örendin dimi buralarda dolaşmaya daha fazla katılımcı olrsun dimi.
brat hoşgeldin aramıza bide biraz detay verseydin nerelisin ne yaparsın nerde oturuyon?
mesut ben unuttum sana söylemeye şu motosikletini satığın adam hani çalışmıyo diye aradı demiştin ya?
sen ona hiç sordunmu kırmızı düğmeyle öynamışmı çünkü çoğu kişi yeni aldıkları motosikletlerde bunu dikkate almazlar ve sonra başları çok ağırır bi motor stop düğümesi yüzünden.
tecrubeden biliyom 19 sene önce bende ilk aldığım çezet 350 ile başıma geldi bulgarda arkadaşla gezelim derken 8 km. motor ittik o düğümenin yüzünden
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
ya artık kesin bi liste çıkartalım bursa için ama benim durumda daha tam belideyil doktor en az iki hafat daha motora binme diyor çıldırıcam
ooooooooo 24 saat olmadı en son girişim.MT'de neler olmuş neler.öncelikle yeni 2 arkadaş görüyorum.hoşgeldiniz braçetler bulosele yeni motor mu aldında haberimiz mi yok o resimdeki de kim?..mustafa abi hondaya yöneldim demeyim.ilk önce özellikleri bide en önemlisi fiyatını öğreneyimden ondan sonra bakıcaz.bu arada hyo arayışlarına son sürat devam ediyorum.sahibinden.com'da bandırmadan bir siyah hyo var.o arkadaşla görüştüm.şimdilik en sıcak ona bakıyorum.yinede arayışlarım devam diyor kısmet bakıcaz artık.bu arada illada hyo alacağım diye bir şart yok.uygun bir motor görür yada duyarsanız haberim olsun.başka modellerede düşünebilirim.ilk sırada hyo ama (gitti siyah inci gittiiii..hala içim yanıyo beeee )
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
arkadaşlar şimdiden az çok BG seyahati için konuşalım mı ne dersiniz? çünkü uzun ve ciddi bir seyahat olacak.şimdiden tebbirlerimizi almaya başlayalım ne dersiniz?aşağı yukarı hangi tarihte gidilir.herkes uygun zamanlarını yazsın ona göre bişeyler ayarlayalım.ooooo daha çok var şimdiden konuşulur mu demeyin zaman su gibi akıyor.fuara 2 ay var daha diye konuşuyorduk ama geldi geçti bile.yavaş yavaş plan ve projeler başlayalım.bana göre ağustos uygun.ağustos gibi işi bırakmayı düşünüyorum.daha önce için izin istesem vermezler.(tek elemanım)...eevet bu konuda k düşüncelerinizi bekliyorum
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
vayybeeeeee ben askerde olacağım napalım kader diyelim
bratçet ben büğük ihtimal 01,08\03,08,2008 de gidecem çünkü benim gitmek istediğim moto festival o zaman bizim orda yani st.zagora geçen sene gittim harikaydı bu senede gitmek istiyom.
onun haricinde bilmem belli olmaz ben bazen kafama estimi atlayıp motosiklete gidiyom ama ağustos kesin benim içinin.
gelen olursa sevinirim olmassa canınız sağolsun
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)