gratski nerelerdesin sen kayboldun
sagol gratski keşke sende gelseydin bu gün gerçeyi ben fazla kalamadım ama hiç yoktan görüştük
yapın bakalım nispeti biz içemiyoruz diye
sumensko yaşıyon mu sen yaaa.kayboldun gittin.evt gt 250r' alpino ile birlikte inceledik.kanuni yazısı felan kötü gerçekten.sökicez başka yolu yok alpino er-5 al diye tutturdu ama ben ss bir motor istiyorum alpino ilede ilk buluşmamızı yaptık.ucanteneke5 ilede yapıcaktık ama biraz geç kaldı gelmek için birde fuar alanına 15 dk kala trafik kazası geçirdik.kötü bir anı oldu bu seneki fuar benim için.arabanın sağ ön yok ucuz kurtardık.oyüzden ucanteneke5 seni bekleyemedik.erkenden yalovada olup arabayı göstermem gerekti.13 nisanda kısmetse.alpino yaa biz neden ikimiz hiç foto çekilmedik hiç aklımıza gelmedi.zaten kaza yapınca aklım gitti.çöktüm resmen birde komik bir olay anlatayım sizlere.jotif ile alpino birbirlerine selam verdiler fakat ikisininde birbirinden haberi yokmuş.alpino 1 saat sonra farketti jotif ise bir konuyu konuşurken(dönüşte izmit civarlarındayız) farkına vardı..laaaaaaa niye sölemedin diyo..dedim .... sabahtan beri arabada kimle randevulaşıyorum diye sorar dedim.ikiside birinin farkında değildi yani kazayı saymazsak güzel bir gündü.inş bir gün motorlarla yaparız bu buluşmayı.ayrıca en kısa zamanda fotolarıda eklicem
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
gratski bizi sen tanıştırmadın jotifle bizde suç yok şu resimleride eklede bi bakalım neler çekmişin
ya tamam bendede hata var ama hani jotifde gelcekti o nerde diye sorabilirdin jotifin profilinde kendi resmivar zaten.ordanda çıkartabilirdin.neyse olan oldu.resimlere baktım ben.oldukça iyi resimler var.yaa yengeye siz o pempe kaskı aldınız dimi?nekadardı?bu arada yengeme hayırlı olsun demeyi unuttum(kaza yapınca kafam çok bulanıktı kusura bakmayın.) benim yerime yengeme hayırlı olsun dileklerimi iletirsin pC'ye resimleri attığım gibi gibi eklicem foruma resimleri.yarın akşam eklemiş olurum herhalde
aldık 135 lira. resimleride biran önce atmaya bakki bi bakalım nasıl çıkmışız
bende bakarım benim resimlere varsa ben eklerim ama nasıl aklımıza gelmedi resim çekilmek makinaları görünce aklımız giti her halde
onlar benim ilgi alanıma girmiyor banim makinalarım beli chopper benim sevdiyim tarz
var biraz daha zaman belki seneye
hadi hayırlısı... hep beraber seçeriz bişeyler artık sana
inşallah beraber seçeriz resimleri eklemiycenmi hala
kusura bakma alpino benim bu düşünceli arkadaşım unutu vermiş tanıştırmayı bende akıl edemedim kafa iyice dağıldı kazadan sonra
Yolların Hastasıyım 2 Tekerin Ustasıyım...
yok dostum sorun deyil 13 nisanda geldiyimizde yüz yüze tanışırız artık mesuta bırakmayız tanıştırma işini. YA siz fuarda hiç resim çekmedinizmi eklesenize artık
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)