sagol dostum ama çpk kötü zamanda oldu bu hafta fuar vardı önümüzdede bursa gezisi of of
sagol dostum ama çpk kötü zamanda oldu bu hafta fuar vardı önümüzdede bursa gezisi of of
abi haber verseydin keşke ziyaretine gelirdik yaaa.çok geçmiş olsun..sen iyi olda fuar eksik kalsın.biz senin yerine gezeriz.bir ihtiyacın bir emrin varsa biz burdayız daima...
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
♥ Bugün ellerini semaya gönlünü Mevlaya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç çünkü bugün kandil, Kandiliniz mübarek olsun.
bu arada geçmiş olsun abi ALLAH acil şifalar versin aynı ameliyatı bende olmuştum
Yolların Hastasıyım 2 Tekerin Ustasıyım...
bratçet lastik dediğin nedirki MZ lerle aynı seninki bildiğim kadarıyla 16 lık lastik her yerde var onlardan.ama sen fuardan al hanginden istiyosan daha kalın yavaşlatır ve benzini artırır biliyon dimi.
alpino geçmiş olsun brat hiçte haber vermiyon .
neyse artık bursaya giderken görüşürüz sana acil şifalar dilerim.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
iyleşe bilirsek gelicez bate
valla üzerinde 110/70 gibi bişeyler yazıyor.kaç parmak olduğunu biliyordum ama unuttum şimdi.fuarda kanuni standına gidip sorucam.ellerinde varsa alıcam.13 nisana kadar hazır bil sen..hazır ederim ozamana kadar motorumu.bu hız düşürme kalkışta mı yavaşlatmaya sebep olur yoksa süratliyken mi?yol tutuşu daha iyi olur diye düşündüm ama
yaw Mesut noldu bu bizim Hyosung'a sözünde durmadı Global Motor S&T Kanuni olmuş bizim GT 250 R'lar
kanuniye geçmesi daha iyi olmuş bence servis yedek parça sorunolmaz
http://video.aol.com/video-detail/mo...ria/4228041416 bi seyredin
napcaz bilmiorum ama herhalde 2007 model alıcaz en fazla.hyosung üretimlerden alıcaz.yoksa işimiz yaş olur bizim...fakat çok hevesliyim bu motor için mondial'da olsa alıcam ucanteneke5 bana tavsiye etmedi,kurt düşürdü içime ama yinede merağım çok.bütçem en fazla ona el veriyor zaten. rp600f var burda satılık 95 model 5.500 ytl acaba onu mu alsam diyorum ama satmaya kalkıncada satamam diye düşünüyorum...ne yapcamı açıkçası bende bilmiyorum şimdilik
bende göçmenim Bulgaristan razgrattan
arkadaşlar pazar günü kimler fuar alanında olacak..bulgaristan mT olarak bir buluşmaya ayarlarım ne dersiniz
belki ben gelirim dostum ama kesin birşey diyemiyorum duruma baglı
ucanteneke5 de gelecek sanırım...abi sen yorma kendini istersen...yat dinlen sen evinde..dışarı felan çıkma
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)