bu günlerde çok işim ve sıkıntım var...bişeyler peşinde koşuyorum.eğer olursa sizinle paylaşıcam..takdir edermisiniz beni bilmiyorum ama fazla girememe sebebim bu
bu günlerde çok işim ve sıkıntım var...bişeyler peşinde koşuyorum.eğer olursa sizinle paylaşıcam..takdir edermisiniz beni bilmiyorum ama fazla girememe sebebim bu
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
bu arada gezi yazılarında gördünüzmü benim arkadaşın gezisini Tutkun yani çatalca köylerinde dolaşmış hafta sonu.
alpino cevap bile yazmış.o arkadaş bursaya gelicek benim brat sayılır oda çok eski göçmenlerden.
ta diyeceim bratçetler buralara da gelirseniz otarfta bi gezi ve piknik hesabı yapabiliriz bi bakın da yerleri görün fikir edinin
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
Değerli Motorseverler;
Hyosung markamız ile ilgili olarak ortaya atılan asılsız haber ve demeçler üzerine sorumlular hakkında yasal yollara gideceğimizi daha önce sitemizde duyurmuştuk.
Bu haber ve demeçlerin sorumlusu Kuralkan Motorlu Araçlar A.Ş hakkında Bağımsız Türk Yargısına başvurulmuştur.
Kartal Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi, yaptığı değerlendirme ve inceleme sonunda;
• Kuralkan Motorlu Araçlar A.Ş’ nin HYOSUNG markası ile ilgili olarak her türlü mecrada ve her türlü şekilde yaptığı veya yapacağı yayınların durdurulmasına,
• 20 Mart -23 Mart 2008 tarihleri arasında İstanbul Expo Fuar Merkezinde gerçekleştirilecek olan MOTOSHOW 08 Fuarında Kuralkan Motorlu Araçlar A.Ş. tarafından ticari tanıtım ve sergisi yapılacak HYOSUNG marka her türlü motosiklet ürünleri ile HYOSUNG ibaresini taşıyan logo, etiket, stiker, broşür, flama, levha gibi her türlü marka simge araçlarının fuarda kullanılmasının önlenmesine; sergilenmesi veya kullanılması halinde toplatılmasına karar vermiştir.
Söz konusu mahkeme kararları muhatap firmaya tebliğ edilmiş olup, bu karara aykırı hareket edilmesi halinde hukuki ve cezai yaptırımların uygulanacağı kuşkusuzdur.
Firmamız, müşterilerimizin ve bayilerimizin haklarını korumakta kararlı ve ısrarcı olup, Hyosung marka motosikletlerimizin başka bir isim adı altında Türkiye pazarında satılmak istenmesine karşı da yasal yollara başvurmaktan çekinmeyecektir.
Kamuoyunun bilgisine saygı ile sunarız.
GLOBAL MOTOR A.Ş.
Gözün aydın Mesut
Yeni fark ettim yaw bizim MT'nin en kıdemli üyesi benmişim öhü öhümmm kendimle ne kadar gurur duysam azdır en yakın rakibimde Buluselo benden 11 gün sora üye olmuş burun farkıyla geçtimmm
pek gözüm aydın değil galiba :( çünkü ailem motor alma araba al diye baskı yapıyorlar.bende laf olsun diye bir tane buldum fiyatı 10000ytl dedim..olumsuz karşılayacaklarını sanarken onayladılar.sanırım 4 teker sahibi olucam 1 hafta içinde motorum içinde biri benle görüşmeler içinde.satılırsa oda ben bittim
sana birşey söylicem gratski ama yalnış anlama ruhun sat ama motosikletini asla derim önümüz yaz bul bi çaresini yola satıcıyı başak kapıya
bende 4 tekerciydim en delisinden ama ne yalan diim şimdi aklımın ucundan bile geçmiyor kalbimde sadece şu anda hyosung 250gt var
Yolların Hastasıyım 2 Tekerin Ustasıyım...
büyük baskılar altında kaldım.motorumu satmasam bile ailem bir alıcı bulup satıcak.gerçi ruhsat sahibi benim ama ailemi kıramam bundan sonra 4 tekere binicem herhalde..fakat beni 4tekerleklede kabul ederseniz ben hep burdayım ve elimden geldiğince 4 tekerimle tüm etkinliklerde olmaya çalışıcam.belki bir 4 teker gezilere farklı bir hava verir.bu arada motorumu 1600 ytl peşin alıcı çıkarsa vericem.ençok içimi yakanda bu
tutkunabi yalan atmış Çatalcayı gezdim demiş ama cenneti gezmiş süper yerler yaw
herkesin kendi görüşü saygı duyarım ama ben 4 tekerde hiç zevk heyecan yaşamıyorum motoruma binince bütün dertlerimi stresimi atıyorum
bu arada motorunu satmana üzüldüm hemde yok pahasına
bratçet ne diyeyimki karar senin ama unutma ki arabayla aslağa kafana göre takılamassın istediğin yere gidip girip çıkamassın en önemlisi kafan bişeye takıldı hemen motosiklete atlayıp ta istediğin yere doğuru yola çıkamassın çünkü 4 tekere çok yasak yerler ve trafik var.
ama nabalım başa gelen çekilir demişler umarım bizden kopmassın.
hayırlısı olsun derim başka yapacak bişey yok
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
sakın öyle biryanlış yapma yazık olur sana çok pişman olursun sora motorsikletin yerini hiç birşey tutamaz o bir tutkudur bir yaşam tarzıdır geriye dönüp baktında çok üzülürsün
evet bırçet bende severim o şarkıyı
yaşar dostum seninde hayalinde cehhoper var galiba ne dersin yalnış mıyım
iyi şallah havalar güzel olurda buluşmayı yaparız
haklısın dostum sana aynen katılıyorum
özgür adam:
aynen valla yaşar çok iyi olmuş eline sağlık
Yolların Hastasıyım 2 Tekerin Ustasıyım...
arkadaşlar tavsiyeleriniz için çok sağolun..verdiğiniz tavsiyelerin hepsinin farkındayım ama köşeye sıkıştım.göz görer göre eriyorum burda
size bir soru;
beni 4 tekerleklede kabul edecekmisiniz?
(birgün yine 2 teker sahibi olucam)
sen gel dostum yeter ha 2 teker ha 4terker önemli olan dostluk
beyler gezi için gelecekler bu kadarmı hala
1.Jotif
2.ucanteneke5
3.playboy_77
4.alpino
5.sumensko
6.yasar
7.tutkun
evet 13.04.08 tarihinde dostum
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)