bak bu fikre katılıyom r-5 harika bi alet hem fiyatıda huyo 250 ile nerdeise aynı ikinci elde.
sen er-5 şi küçümsüyon ama senin istediğin makinadan en az 3 tane eskitir ve hala canavar olur.
sumensko olsada haber verme de bi er-5 alsında makina görsün.
bratçet sen ayarla gerisini boşver
sumensko erik deilde ben sana domaşna getireyim gelirken de biraz kendine gel olurmu.hemde özel vav nas sam go pravil...
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
oooo şurdan yarım saat ayrıldık hemen muhabbet koyulaşmış.şuan galerideyim ve burda arkadaşla beraber çekelioz.bir yandanda motoru temizliyoruz..er-5 daha iyi olduğunu biliyorum fakat insanın içine sinmedikten sonra alsam ne yazar ki.insanın ilk önce benimsemesi gerekiyor motorsikletini.ben yinede hyosung alıcam..tavsiyeler için teşekkürler
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
arkadaşalr 13.04.08 tarihide yenikapdan yalovaya şu an için görünen 13.30da bide akşam sefer var nabıcaz eskihisar topçularımı kuanıcaz
yokmu başka gelen gratskiler hadi şimdilik bu kadarız
1.Jotif
2.ucanteneke5
3.playboy_77
4.alpino
5.sumensko
6.yasar
7.tutkun
Ben çıktıktan sonra yazmışsın yeni gördüm 20:30'a kadar ordayım çalıştığım yer tam olarak Bursa şehirlerarası otobüslerin terminale girdiği gişenin yanındanda bizim tesisin girişi bitişik yani az önce Mesut buradaydı Jotifle beraber arkadaşlarıyla,burdan ondanda özür dilerim kusura bakmasın pek iyi ağırlayamadık tam o girdi tesis arıza alarmı verdi genelde çok rutin geçer vardiyam sıkıntıdan patlarım ama şans işte
bende misiköyünün ordaki barac daydım mangal yaptık elemanlarla baya yorucu birgün oldu gelemicem galiba biraz uyumam lazım işe gidicem bugece kusura bakma olur aksilik işte üzulme 13 nisanda telafi ederiz
sumensko erik deilde ben sana domaşna getireyim gelirken de biraz kendine gel olurmu.hemde özel vav nas sam go pravil...
olurya neden olmasın bırçet sert gelmez işallah
özgür adam:
artık 13de gelincede gideriz mangal yakmaya
ey aganın ben yenibulaştım buralara ama çok hoş bir yer nasip olusaydı ben de niyetlerndim bi motocuk alama ba... chopper mondi 250 düşüniyerim... bakalım alısaydım iletişime devam... ben ank. çok memnun macır agalar.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
estafuruğla yaşar senin canın sağolsun güler yüzün bize yeter gerisi herzaman yaşanır umarım herkezi tanımak nasip olur
Yolların Hastasıyım 2 Tekerin Ustasıyım...
sumensko, dostum iyi eglenmissiniz anlasılan, yarasın
ribeta, kendini biraz daha tanıtsan güzel olur, bu arada Ankara bir astsubay arkadasım var, Mondial 250'ligi vardı satılık,bildigim kadarıyla temiz bir motor, fiyat olarakta cok uygun fiyata alabilirsin diye düsünüyorum.
Bu arada resimlerden de anlasılacagı gibi barajların su seviyesi cok düsük, yazın sıkıntı cekecege benziyor Türkiye...
lafı mı olur yaa.aslında biz özür dileriz.habersiz geldik.teL felan olsa arayacaktık ama mecbur habersiz gelmek zorunda kaldık..bizi karşılaman yeterli.biz seni görmeye geldik yemeğe içmeye değil.
fakat iş yerin çok hoşuma gitti.'2 blok arızalandı-aloooo bakteriler ölüyor santrali kontrol et-müdürüm bilmem ne -102 düştü şuan
kısmetse bir dahakine hep beraber geliriz,herkes toplanırız..zaten arabayla geldiğime pişman oldum.yolda bir sürü motorsiklet gördüm.delircektim az kaldı..güzel havayı gören atlamış motora valla
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)