bence 250r alıcana er 5 daha iyi hemde daha saglam bende düşünmüştüm geçen sene ama sonra vazgeçtim
bence 250r alıcana er 5 daha iyi hemde daha saglam bende düşünmüştüm geçen sene ama sonra vazgeçtim
bratçetler ben bakşam takılamicam ikitelliye gidiyom parti var yapacaz fenalık yine.
heralde orda kalıcam çünkü geri getirecek bi sürücüm yok.
razbrahteli ima piyaçka zdravo...
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkür ederim fakat bu iki model aynı sınıf olsaydı düşünürdüm.fakat ss'den naked tipli bir motora geçmem.50 cc de olsa yine racing..daha sportif bir naked olsa belki ama er-5 bana gitmez.MZ 301 gibi tip var yaa.
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
sen bilirsin gratski
çevrenizde eşinizde dostunuz satılık hyosung gt 250 r var mı? siyah tercihim.max 10000 km olsun.yada herhangi bir yerde gözünüze çarpan felan olursa linki yollasın ben bakim.fakat Km'ye göre ucuz yada değerinde bir motor olsun.şimdeden ilginiz için teşekkür ederim
uçanteneke bu akşam nete giremedim ya pm ilede belirttim zaten unutmadığın için saol kısmetse haftaya ...
kusura bakmayın arkadaşlarda ben hani gelir bakar diye yazmıştım
adamlık mevzusuna gelince doduğumuz topraklardan aksinin çıktığı görülmemiştir
viski ağır gelir bize.başladın mı arkası gelmez.sonra allah muhafaza yola çıkıcaz.2 teker üstünde gitmek zor olur.birkaç bira içer bakarız keyfimize.yatılıya geldiğimiz zaman kısmetse viski çekeleriz..ben demiştim yaa çekelemeye gidiom die.şuan o mekanın sınırları içindeyim
çekelemiyom desem yalan olur
severimde bünye fazlasını kaldırmıyo limitleri zorlamadan içerim
erik kayısı üzüm rakısının bizzat imalatçısıyız ehem öhömm
Sen kesin kararını vermişsin rengini bile seçtiğine göre büyük ihtimalle bende aynı tercihi yapacağım ama halen kafamda GTR 250 R,CBF 250,er 5'ler dönüp duruyor insan ne yapacağını ne alacağını şaşırıyor her yerde farklı yorumlar aslında en iyisi binip sürerek test ederek almak ama nerdeeeee o imkan
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)