haydi kazamız mubarek olsun ama hava yagaşlı olmaz işallah
haydi kazamız mubarek olsun ama hava yagaşlı olmaz işallah
bratçetler listeye benle gelecek olan TUTKUN arkadaşımızıda ekleyin alpino tanıyo onu.
birde kesin olmayan ama gelmeleri yüksek olan üç tane daha arkadaş var onlarda bizden göçmen yani gelirlerse iyi olur.
bu arada playboy_77 noldu vapur seferlerini ve rezarvasyon olayını örendinmi?
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
tamam mutafa abi ekliyorum bakalım bizim arkadaşlarda gelirse +2 kişi olur onlaral bu haftasonu konuşucam ama mustafa abi beni beklersiniz yolda benim makina yavaş biraz sizinkilerine göre
iyi iyi pozisyon sevindirici sayımızın artmasına sevindim
Yolların Hastasıyım 2 Tekerin Ustasıyım...
1.Jotif
2.ucanteneke5
3.playboy_77
4.alpino
5.sumensko
6.yasar
7.tutkun
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14
15.
16.
17.
18.
abi öğrendim ama yazmayı unuttum ya.yenikapı-yalova için ücret:30 ytl
yalova-pendik ücreti;15 ytl.kredi kartı ile rezervasyon gerçekleşebiliyormuş.ne kadar çok kişi olursak okadar güzel ve eğlenceli zaman geçiririz
ben ozamana kadar hyosung'u alamazsam deer'a kaldım demektir 120 gibi bir hız oranına sahip.seninkide okadar yapıyordur.bence şehirlerarası için ideal bir hız.herkes rahatça gider
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
mümkündür ............................
e napalım bende egzoz dumanıyla yetinirim ozaman
bu iyidi ... sen ağlıyosan ben bittim ozaman
benim makina 120 rahat görüyor şaka yapıyorum ben dostum
bana her türlü uyar sen bilet fiyatlarını idodanmı aldın
tamam ben yrn konuşucam benim arkadaşlarımla ona göre ilavae edicem
peki ölese şimdilik herşey yolunda ve sorun yok demektir.sorunlar çözüldüyse yatıyorum ben.mağlum iş var pazar günüde kısmetse kocaelinin sapanca gezisine katılıcam.gerçi öyle bir konu açtılar ama sonra kimseden ses soluk çıkmadı.eğer yarın akşam çıkarsa sapanca gezisinde olucam.iyi geceler herkese
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
ucanteneke5, brat mi, Eskihisar-Topcular size cok mu ters kalıyor? Orda fiyatlar daha uygun, yanlıs hatırlamıyorsam motosiklet=5 ytl!
playboy_77, gel sana bitane 2.el ER-5 alalım?
Gelirsin diye çok bekledim ama Önemli değil 8:30--20:20 arası 2 vardiya çalışıyorum ya gececiyim ya gündüzcü ne zaman istersen o zaman gel ben oradayım yarın(pazar)gündüz vardiyasındayım mesala pz.tesi akşamıda geceye başlıcam 4 günlük.Ne yapalım alamayınca bende resimleriyle avunuyorum
Ne yapalım alamayınca bende resimleriyle avunuyorum
O zaman şimdiden hayırlı olsun bakalım
ben daha öncede Mesut'la konuşmuştum bu er 5 olayını benimde aklımı çeliyor bazen er 5 çok karasızım neredeyse aynı para ama GT 250 R çok güzel her yönüyle er 5 ise çok klasik
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)