Yeni resmim nasıl eski fuarlardan heygidi günler hey
Yeni resmim nasıl eski fuarlardan heygidi günler hey
çok iyi valla çok havalı ................
Yolların Hastasıyım 2 Tekerin Ustasıyım...
merhaba beyler kim ekliyorum listeye
5-)sumensko
6-) yasar yaz alpino.ewett beyler yokmu arttıran.artçılarıda kabul ediyoruz.kısaca 4 teker hariç herkesi kabul ederiz
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
yazıyorum gratski
Jotif
ucanteneke5
playboy_77
alpino
sumensko
yasar
yokmu artıran
arkadaşlar az önce annemle masaya oturdum..büyük toplantı vardı bizim evde ailem ile şu hyosung hakkında konuştum.annemin ilk sorusu nasıl ödemeyi düşünüyorsun mesut dedi.bende güzel bir açıklama ile olayı anlattım.onların katkısı benim katkım ile krediyi ödeyebileceğimizi söyledim.kesin bir cevap vermedi fakat annemi 19 yıldır az bişey tanıdıysam %60 olumlu %40 olumsuz baktı diyim.ilk motorumu alırken %0 olumluydu.buda demek şuan ki durumum için ailemden yeşil ışık yakıldı.biraz daha ikna çabalarında bulunursam bu iş tamamdır demek yatın kalkın dua edin benim için.fakat yinede aşırı büyük baskılar yapmıyorum.şu fuar bir gelsinde ondan sonra alıcam.azda olsa yeşil ışık yakıldığı için çok mutluyum şuan.toplantıda geçen bir dialog;
-annem;oğlum bu motor neyine yetmiyor,istediğin yere götürüyor.
-ben;anne bu hem vitesli hemde daha hızlı gidiyor.
-annem;yok yok yok bu yavaş senin için iyi.
-ben; yok anne ya okadar büyük bir farkı yok şimdiki 120 yapıyor diğeride 140 felan yapar en fazla
-annem;çok fark yokmuş okadar para vermeye değer mi?
-ben;ya anne dedim ya bu vitesli hemde daha büyük bir motor,karizması daha çok.kızlar sahilde hasta olucak.hem daha iyi uzun yol yapıcam.en önemlisi trafik için daha uygun.şimdikinin gücü yetmiyor ve daha sağlam bir motor
-annem;iyi düşün iyi taşın sonra pişman olma.............................................. .................................................. .............
özgür adam:
playboy_77 hayırlısıyla olur işallah gratski ama fazla sürat iyi deyil
sumensko senide yazdık listeye hbr olsun
ooo durumlar iyi bakıyorumda listede artış olmuş görmeyeli
e gratskiler nereye karar verdik nerde buluşucaz
.................................................. ...........
sizce neresi uygun dur
özgür adam:
benim için farketmez ama diyer arkadaşlar ne diycek bakalım
valla çoğunluk nerdeyse ben oradayım Playboy77 gelecek birazdan oda gelsin bakalım nediyo belki bi yer belirlersiniz......
merhaba arkadaşlar okadar bekledim sizi ama kimseden ses seda çıkmayınca galerici bir arkadaşın ziyaretine gidim dedim..saolsun jotif tel ile arayıp söledi de atlayıp hemen geldim.bursa demiştim ben.herkesde onaylamıştı..şuanlık 13.04.2008 tarihinde bursaya geliyoruz.ondan sonra bursalılar bizi nereye götürür nereleri gezdirir bilemem
eeee nolcak yani şimdi tam olarak EVET bursalı arkadaşlarr.......
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)