Arkadaşlar. 2. EL motosiklet satan bulgar sitesi paylaşır mısınız?
Sahibinden.com vb.
Eyvallah kardeşim
Gençler bişey danışmak istiyorum.
Biz birkaç arkadaş araba ile mini balkan turu yapmak istiyoruz. Yunanistan Arnavutluk Karadağ Hırvatistan Bosna Sırbistan Bulgaristan güzergahını izleyip TR ye dönmeyi planlıyoruz. Kafama takılan bir iki soru var.
Vize pasaport olayını geçtim. Araca yeşil kart sigorta yaptırmamız lazım 2 haftalık düşünüyoruz sigortayı. Ama bu sigorta saydığım bütün ülkelerde geçerli oluyor mu?
Araç arakdaşın babasının üzerine. Noterden vekalet verecek ama türkçe vekalet verecek. ok ipsaladan çıkarken sorun olmıyacak ama diğer ülkelere girişte çıkışta sorun olur mu? illa kendi dillerinde veya ingilizce vekalet görmek isterler mi?
form ölmüş cenazesini kaldıran yok
biraz gec oldu ama bildiğimi yazayım yinede.
Balkan turuna bizde çıktık 3 motor 8 ülke dolaştık. Yaptırdığımız Yeşil sigorta her ülkede geçerli. TR DE GİTMEDEN ÖNCE SİGORTACIDA YAPTIRMIŞTIK HİÇ Bİ SORUN ÇIKMADI . saydığınız bütün ülkelerden geçtik.
Aracın baskasının üzerinde olması hakkında bilgim yok malesef.
Aynen forumu öldürmüşsünüz yahu
Ben belkide iki senedir girmiyodum da bi baksyim dedim öylesine.
Zaten makinam da yok ama bakınıyom da galiba triumph tiger 1200 xc alıcam biraz da cüselli biseye bineyim.
Hareketleri canlandırmak gerekiyo burda.
Nerde o eski günler.🤗
Vay bizim cansız bratçetler.😆😁
Nihayet aldım makina ama yine eski aşkım Super Tenere nin yenisinden XT1200Z aldım hayirlısıyla.
Ne güzel bi makinaymış yahu çok rahat gidisi mütiş üstünden inesim gelmedi ya.😁
Bu telefon uygulamasında nasıl resim yükleniyo bulamadım ondan resim koyamadın.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
Yokmu hala grlen?
Iyisimi ben size mesaj atayim
😁
BIRTÇET BU FORM BİRAZ ZOR CANLANIR BANA ÖYLE GELİYOR
Galiba öyle olmuş.😕
Neyse arada bir girer bakarız biseyler yazarız biraz üstlerde dursun konu hiç yoktan iyidir.😁
Kesin vardır ama burayı kesfetmemisler daha.
İstanbuldan veya gebze den hangi şirketler var kırcaaliye giden?
Istanbuldan Huntur ve metroda gidiyo.
Huntur da benim bratçetkanın kocası şofor iki günde bir gidiyo.
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)