Tmm brat ben cuma evdeyim
brat saat 6 gibi yola çıkıcam bi aksilik olmasa saat 7 gibi çorluda olurum
Arkadaşlar cumartesi sabah 4 gibi yola çıkmayı planlıyorum sınırda tam net olarak ne alır ne veririz acaba
Bulgaristan'a vize ve pasaport istiyorlar değil mi ve ikisinin ücreti nedir
Ben zaten Bulgaristan vatandaşıyım o konuda sıkıntım yok bana gereken bılgı motoru nasıl gecırırım . Tabi bratlar cep werırse.
motora sadece bulgar sigortası yaptırıyorsun okadar.Pasaport ve vize tahminen 500 tl.
Olabilir araç giriş çıkışla alakalı sormuştum Bi bayanlaydın sanırım sonrasında Bi grupla geçiş yaptım zaten ama isimlerini ogranemedim we hem onların hemde senın yardımın ıxın tekrar teşekkürler bi sıkıntı olmadan gıtrım geldım Allaha şükür zsten yelegım ustumdeydı ordan cıkarabılırsın benı. Umarım senınde ıyı geçmiştir brat yolculuğun.
eşimleydim evet ben kitene gittim 4 gün kaldım dondum sonra.
.
Ben fazla gezemedim varnadaydım bı de tam yolları bilmediğim için fazla yollarda takılmak istemedim ama eger birgun burdan toplanılıp gıdılirse we güzel Bi rota oluşturulursa ilk katılacakların basında yer alırım. Gıtmeyenler merak edenler içinse tek söyleyeceğim şey hem virajları çok güzel hem de kurallara uyarak trafıkte araç kullanmanın tadı Bi başka. Motor kullandığını orda anladım gerçekten.
Evet motorculara saygilari var sinirdan gectim kirklarelinde araba firladi onume adam sagina soluna bile bakmiyo.Buarada sigortayi turk tarafindami yaptirdin nekadara yapiyolar.
Araba fırlaması da neymiş sınırdan sonra otobanda en sağda sabitlemişim adam üstümden geçecek nerdeyse 3 şeritli yolda. Bulgara girdikten sonra kaldığım sure boyunca Bi kere korna sesi duymadım. Turkte yaptırdım 1 aylığına 95 lira verdim geçtiğim gruptan biride bg tarafında yaptı Bi fark olmadığını söyledi kafa kafayaydı galiba. En az 15 günlük yok mu?
sınka ıle endlessdark ıkınız ıyı gezdınız bulgarı artık kısmet seneye hep beraber gıdelım ona gore tarıhlerı ayarlayalım
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:26 ----------
sınan bulgarın neresındendın sen unuttum
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:28 ----------
sınan cevap yazmana gerek yok profılıne baktım sımdı orda gordum
Ey millet ben gidiyordum hesapta bayramda,nah gittim, özel birileri gelmiş ,bana bir kit lediler,malum biz turizim ciyiz,hani eşek aslana atlamış,aslan demiş bir boynumu bükebilsem senin ananı.....ya o hesap kursağımızda kaldı,bu kadar hazırlık sponsor vardı be bi guruş cepten çıkmayacaktı ahhh ulan...neyse kısmet başka bahara.Ama Sinan beddua mı etti diye aklımdan geçmiyo değil
O biz bg burası coşmuş
Sinan hani geldiyinde arıyacaktın
Alper bana mı seslendın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:21 ----------
ahahahaha nazmı aga vaalla cok uzuldum nasıl oldu da böyle oldu okadar şoför varken sana denk geldı bende dıyorum nerde bu adam daaha gelmedımı bg den dıye dusunuyoordum halbukı burda gotumuzun dıbındeymısın desene rodajı yapamaadın hala kac km oldum makına benımkı 1600 km oldu hala yağını değıstıremedım oyle yatıyor garajda kuzu kuzu
Sinan kardeşim motor gıcır gıcır daha 300 km de binemiyorum şu an en yoğun dönemdeyiz,brandayı çektim inan rüyamda görmeye başladım,2 gün evel çıktım en son önüme geleni tokatlıyorum,yokuş yukarı patinaj yapıyorum abi fena doluyum,sonra diyorum ulan rodaj var neyapiyon,ama gerçek bir şey var ben her geç mt 09 a geçecem abi bana deli bir şey lazım hayırlısı inşallah
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)