Arkadaşlar bu Bursa bana pek yaramadı,gitmişken teleferiğe binelim bi uludağı görelim dedik,açıkçası ben yüksekten hiç hazetmem,bu yüzden uçağa binmişliğim yoktur,neyse derin nefes alıp bindik
ula hareket etti ben bir aşağıya bakayım dedim abooo,arkadaş gülüyo tabi,hele bir kaynana vadisine gelelim sen o zaman gör diyo,dedim ki ha bu meret oraya gider arıza yapar mı?Yok be ya diyo dursa yarım dakika içinde jeneratör devreye giriyor diyo,ulan geldik o uçurumun tepesine trak dedi durdu,hah işte dedim demedim mi ben,ya diyo heyecan yapma şimdi hareket eder,sabun kutusu gibi sallanıyoruz bir telin ucunda,10 dakika sonra arkadaşa ara ulan şu herifleri dedim,aradı vatandaş diyo ki arıza var her taraftan tel. yağıyo halledecez diyo,rüzgar var donduk malum kısa kol tişört,geçti30 dakika tık yok geçti 40 dakika,bir dua ediyorum,bir küfür ediyorum,ulan ne işin vardı diye,arkadaşım hanımına tel. açıyor diyo ki hatun ben seni çook seviyorum haberin olsun,olur ya dönmeyebilirim,güya bana gülüyordu,neyse sonra hareket etti bir daha telferikmi tövbe