oğuz 150 ıle gıderken devır saatı kaçı gosterıyordu yada 160 km hızla gıderken devır saatı kaçı gosterıyordu ve bu hızı duz yoldamı yaptın
Düz yolda 150 km hıza ulaşıyorum yolun uzun olması lazım hemen bitmicek ve cok rüzgar olmıcak 7500 devirlerinde.8000 bin devirle bayır aşagı 160 ile gidiyorum süpürgelik rampası aşagısında veyahut egimli herhangi bir az rüzgar olan yerlerde ben sana zamanında demiştim Rodaj makinenin canı diye ben 6000 bin devirle 122 120 ile giderken yok olurmu öyle sey ben 6000 bin devirde 110 115 gidiyorum diyordun hatırlarsan abi.bigün 1 gezide buluşuruz deneriz
oğuz makına 8000 devıre yanasamıyorkı nasıl 150 160 yapsın yanı demek ıstıyorumkı devırı fazla cevıremyor gucu yetmıyor ızım buradaki arkadaşlarında aynı hatta 400 var arkadaşta 160 km hızı zor goruyor
cumartesi günü bursa motosiklet festivaline giderken gemlik rampalarında gri xmax 400 yakaladık yolda adam bizle bursa girişine kadar geldi ben önde gittim hep bursa rampalarında bursa girişinde kırmızı ışıkda adamla konuştuk makinemin cok güzel gittigini söyledi yan tarafımda halil abide vardı adamın dedigini ya duydu ya duymadı hatta halil abiyede demiştim böyle böyle dedi diye teyit edebilir çünkü adam hep arkamdaydı tapa gaz gidiyordum sizin 8000 bin devire nasıl yanaşmıyor anlamadım xmax 400 160 ı rahat görüyor zor felan görmüyor o hızı .bursaya girmedenki rampalardaki hızım 125-130 km hızdı. halil abi ve xmax 400 lü adam arkamdaydılarr
nasıl yanı rampa yukarımı 125 130 yaptın anlamadım
kac bın oldu senın makına ben o rampaları 85 90 la cıkıyorrum ama ben 90 kıloyum belkı kılodan da fark edıyordur
2,600 km de şuan. ne alaka kg bende 75 kg yum 15 kg ile 20-30 km farkmı yapıcak 85-90 mı ktm test sürüşüne gitmiştik sercan arkamda idi hayatımda görmedigim kadar sert bi rüzgar vardı hatta yalovaya geldigimizde 2mizde haşat olmuştuk rüzgar mahfetmişti bizi süpürgelik rampasını arkamda sercan olmasına ragmen ve o rüzgarda 110 dan aşagı hiç düşmemiştik valla yuh billa yuhhhh sinan abi. halil abi buradan sana sesleniyorum allah aşkına ben kaçla cıkıyorum o rampları bi söyleyiver
o zaman benım mkınada sıkıntı var desene ama ızmıtte de arkadaşlar var onlarda benım gbı aynı hazlarda gıdıyor acaba km telındemı bı sıkıntı var yada benım debrıyajdamı sıkıntı var ama sadece benımkı sı olsa anlarım dığer arkadaşlarında oyle
tartışmayın yahu hem biraz rodajdan hem nisa kayış tarafını açman gerekiyo ve tıkırtı bilyası denilen zamazingoları temizleyip azbişey yağalayıp tak çünkü dediğine göre devir var ama gitmiyosa ve kalkışta az bişey sarsıyosa temizlemen gerekiyo.
ben işte bu yüzden skutarları sevmiyom durduk yerde debryaj problemi aç temizle gereksiz işler o yüzden al normalini debryaj elinin altında olsun ve kamçıyı gitsin.
beyler tartışmay bırakıda gezi planı yapalım
Tartışmıyoruz biraz sohbet ediyorduk
Geziye ne zaman gidiyoruz
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)