G.olsun dilekleriniz icin sagolun .Bircet iyice ozendirdin bizi bu fotoyla bugun itibari ile pasaportum suresi doldu .bakalim ilerki zamanlada nabicaz . Sana simdiden hayirli yolculuklar umarim kazasiz belasis gidergelirsin.
kazaya sebep olan kisi bugun aradi ehliyet kimlik sigorta ruhsat fotokopilerini fakslamammi istedi islemlerin baslamasi icin gerekiyor dedi uykudan kalktigim icin cokta bisey soyliyemedim tmm bakariz yarin deyip kapattim simdi uyanik kafayla sizlere sorim dedim Mustas abi sen de butur olay yasadigini yazmissin bunlar gereklimi bi is cikmasin sonra basimiza
Sende pek hasar yok sanırım kendisi suçlu zaten bırak naparsa yapsın.Senin sigortandan yaptırmak istiyo hasarını sanırı braçedim tam bilmiyorum ama Mustafa abi bilir
Halil olay yerinde rapor tutulmadıysa bişey gönderme çünkü bunlar sana komple arabayı yaptırır sonrada sigorta paran 1000tl. yi bulur.
çakal bunlar ortada rapor yok birilerinden akıl aldılar seni aradılar muhatab olma bendede 1200tl masraf var de salla gitsin.
araca hangi tarafta çarptın bilmem ama sağa tarfsa muhtemel en sağa şeriten gidiyoduk ayakları yaparlar ve süç sana kalır.
ama soldan ise hiç korkma hertürlü sen haklısın çünkü en sağa şeriteydim bile dese ben orta şeriten giderken kapı açtılar diyebilirsin.
ama dediğim gibi sağadan vurduysan ve olay yerinden resim ve rapor yoksa uzak dur ki hıyarların komple arabasını yaptırmak zorunda kalma.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
Rapor tuttuk resim cekmedik ama cizim yapildi ben ikiseridin ortadaki bosluktan giderken olay gerceklesti sanirim arac sirkete aitt bi arac adamda seviyeli birisi bugun konustuk servis kapiyi degistiricekmis buyuzden evraklari istedigini soyledi .
Arabanin kapisini takoz baya bi yardi tamiri zor gozukuyor vicdanen bende rahatsiz oldum gonderdim bugun fotokopilerini .gunahimiz neyse katlanicaz artik Allah beterinden korusun
Bugun yola cıkacaktım vazgeçti hava biraz bozuk,Varnayı sel almış çok büyük afet olmuş.Bakalım yağrın nasıl olacak iyi olursa hava cıkarım yola.
brat sen kaza raporunu imzaladınmı?
sinka sakın yola çıkma varnada acayip yagmur yagmış hertaraf göl olmuş
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:02 ----------
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=650663181675191&set=a.5607403840008 05.1073741832.538988362842674&type=1
Police imzalandi orjinal dedinizde karsi tarafta
giren bana gircek gibi gozukuyor . Buda tecrube olur artik dshs once butarzkonularda bilgim olmadigi icin dustuk bitongaya .cikicagi varmis deyip yolumuza bakicaz artik Allah beterinden saklasin
bircet Varva icin felaket diyolar orayla irtibata gecmeden yola cikma bence
Bırçetler sanırım bu sayfada sadece ben ve halil abim geziyor sizden ses soluk yok neyseki dün akşam bursa enduro festivaline gittik biz cok yakın diye beklerken yalovadan festival alanı 170 km uzaklıkta 40 km öteye gitsek kütahyaya varıcakmışız neyseki 2-3 saat festival alanında takıldıktan sonra halil abinin 12-1 gibi akşam mesaisine gitmesi gerekiyordu ve dönüşe geçtik 10-11 gibi yola cıktık gelirken 90 km boyunca zifiri karanlık ıp ıslak kaygan yol zaman zaman gölet olmuş sulu yerlerden ve bol virajlı mıcır asfalt karışımı yol ve 1-2 derece havada sürüş yaptık bursa orhaneline vardıgımızda medeniyetle tanıştık sonra tapa gaz allah ne verdiyse ıslak kaygan yagışlı virajlı yol demeden 150-160 haydayıverdik gece 1:30 civarı cok sükür sag saglim halil abi işine bende evime vardık
anlıcagınız biz rutin her pazar en aşagı 200 km en fazla 450 km gaz açıyoruz
oğuz ben zaten her gün geziyom zaten haftalık 1000km.kadar ama artık yeni bi kurye alındı haftalık 600km yapcaz gibi duruyo
yani hafta sonu belki artık gezmeye başlarız bizde
tabi geçen hafta tekezese şenliklerinde bizim brat öldü cumartesi akşamı hani burdada muhabeti geçti Sevgin tecrube yokken MT07 aldı ve maalesef geçen cumartesi akşam saat 22:00 dan sonra silivri taraflarında kazaa geçirip öldü
şimdi onunda sıkıntısından kurtulup gezmelere başlama zamanı..
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
Allah rahmet eylesin bu haber kötü oldu bak şimdi abi tecrübe sahibi olmadan 700 cc bir makineye başlamak hiç akıl karı deil inşşallah başklarıda aynı hatayı yapmaz.Abi sen haftalık işin geregi 1000 km çeviriyorsun biz eglence bakımından km çeviriyoruz yoksa bizim buradaki arkadaşlarda kuryelikte yaptıgı km le ile benim senede yaptıgımı adam 3-5 ayda yapıyor maksat iş deil gezmek başlayın artık gezmelere.yapalım bi güzel etkinlik
bende iş demiyom zaten ben istanbulda gezmek için para alıyom ya ondan
vallah ben geziyom hem şirket hem kendi işlerimi yapıyom ama hafta sonu da gezmek başka oluyo..
yakın zamanda ben istiyom ki bireysel olarak siz bursa tarafından bizde burdan izmit ercova yaylasına çıkalım bi çadır kurup takılalım bi hafta sonu .
ama şimdi çoğu kişi ramazan falan diyecek onların bildiği bişey benim için hava hoş gider takılırım ama bakalım en yakın zamanda yapmamız gerekiyo..
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
Allah rahmet eylesin mekanı cenet olsun
Bate en yakın zamanda bir gezi ayarlayalım biraz kafa dagtalım
Uzucu bi haber Allah rahmet eylesin buur olaylarda insanin cani sikiliyor Ailesi perisan olmustur :-( Allah hepimizi yarattigi serlerden korusun
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)