Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bulgaristan - MT]

REKLAM ALANI
    CEL1KYELEK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fz6 fazer Z 800a CBR 650 F 1000 RR
    O.Gazi derken Gemlik ten girdik Cınarcık Yalova dan çıkıs yaptık. yıne plansız programsız oldu havatahmini yagmurlu verıyodu oyuzden bi plan yoktu Oguzhan la bulustuk neyapalım dderken daldık viraja bazı yerleri hariç yollar 10 numaraydı
    Yarın aksam bajaja dogru yol alıcaz pulsar gelicek gibi şimdiden fazerin garajını genişletmek lazım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sinka251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf150
    Herkeze merhabalar haftaya cumartesi Malkotirnovodan Burgaz Varna istikametinden silistraya gidiyorum gelen varsa katilabilir.

Motosikleti
    YAMAHA MT-07 DEEP ARMOR ABS
    Alıntı sinka251 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkeze merhabalar haftaya cumartesi Malkotirnovodan Burgaz Varna istikametinden silistraya gidiyorum gelen varsa katilabilir.
    sınka senın yaptığın iş mı bu şimdi hayırdır senelik ızın falanmı aldın önceden soyleseydın bende ızın alırdım gelırdım senınle ama ben razgrada gecerdım akrabalara senınkıler sılıstradamı keşke cok önceden haber versydın bende ızın alırdım beraber takıırdık

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------

Alıntı CEL1KYELEK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O.Gazi derken Gemlik ten girdik Cınarcık Yalova dan çıkıs yaptık. yıne plansız programsız oldu havatahmini yagmurlu verıyodu oyuzden bi plan yoktu Oguzhan la bulustuk neyapalım dderken daldık viraja bazı yerleri hariç yollar 10 numaraydı
    Yarın aksam bajaja dogru yol alıcaz pulsar gelicek gibi şimdiden fazerin garajını genişletmek lazım
    halıl buluşup buluşup ondan sonra plansız programsız fılan olmuş dıyorsun unuttun galıba karsında macır var senın gıbı bu arada bajajı ne zmaan alıyorsunuz haberım olsun gelıp görmek ıstıyrum o makınayı

Motosikleti
    Pasaportun suresi doluyor 7 gun kaldi sinka seninle gelmek isterdim isten izin almak dert busene birgun iznim kaldi tabi evdeki patronda yalniz gitmeme izin vedirmi ayri bi dert :-)

Bajaji buaksam test ettik abim 125 ligini gorunce kafasi karisti sasirdi hangisini alicana bana 125 lik yeter diyor bende pulsar icin kanina girmeye calistim buaksam dusunucekmis yarin hangisinde karar kilicak bakalim ona gore siparis vericez hayirlisiyla
    125 lik gitmiyor yada fazerden sonra ilk onu denwdigim icin piskolojikman bana oyle gelmis olabilir sahsen 125 ligi begenemedim adinida unuttum 125 lik deyip duruyorum :-)

Oguz7734 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha 2014 xmax 250 :)
    halil abim açıklamış

ucanteneke5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Super Tenere xt1200z. Actros 1841 megaspais.
    Alıntı Oguz7734 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    halil abim açıklamış
    gezin tabi ya en güzel gezmeler öylesine kafana göre hemen karar verilenler oluyo

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:58 ----------

Alıntı sinka251 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yolun açık olsun brat bizler içinde birer biriçka patlat
    Hayat ENDURO yla başlar
    ENDURO yla devam eder
    ENDURO yla biter.

Motosikleti
    İkisaat sonra Eskisehir yapicam gelen varsa buyursun

Motosikleti
    İkisaat sonra Eskisehir yapicam gelen varsa buyursun
    halil abi numaran silindi arasana beni eski telefonda kaldı numaran

Motosikleti
    Pasaportun suresi doluyor 7 gun kaldi sinka seninle gelmek isterdim isten izin almak dert busene birgun iznim kaldi tabi evdeki patronda yalniz gitmeme izin vedirmi ayri bi dert :-)

Bajaji buaksam test ettik abim 125 ligini gorunce kafasi karisti sasirdi hangisini alicana bana 125 lik yeter diyor bende pulsar icin kanina girmeye calistim buaksam dusunucekmis yarin hangisinde karar kilicak bakalim ona gore siparis vericez hayirlisiyla
    125 lik gitmiyor yada fazerden sonra ilk onu denwdigim icin piskolojikman bana oyle gelmis olabilir sahsen 125 ligi begenemedim adinida unuttum 125 lik deyip duruyorum :-)
    halıl boşverın 125 lığını sen abını ıkna et bajajı alsın daha sonra satarken kolay satacaktır bır motor alırken kolay alınıp kolay satılabılen olsun

sinka251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf150
    Benimde yeni belli oldu iznim iyi olurudu razgrat tarafina da gidecem kubratta arkadasim var.

Motosikleti
    gezin tabi ya fırsatı olan kaçırmasın versin kamçıyı
    bende anca bayramda bulgara giderim kısmetse Stara ZAgoraya

Motosikleti
    Eskisehire gidis yolunu bursa inegol olarak gittim donusu yenisehirden yap kestirme dediler milletin aklina uyduk yollar kostebek yuvasi gibi hukumet bide yol yapmakla ovunuyor belliki eskisehire hic ugramamislar otarafa yolu dusen olursa sakin eyenisehir yolundan gitmesin

Motosikleti
    Eskisehire gidis yolunu bursa inegol olarak gittim donusu yenisehirden yap kestirme dediler milletin aklina uyduk yollar kostebek yuvasi gibi hukumet bide yol yapmakla ovunuyor belliki eskisehire hic ugramamislar otarafa yolu dusen olursa sakin eyenisehir yolundan gitmesin
    Bunlar hep bensiz gitmenden kaynaklanıyor

Motosikleti
    Bu pazar yaptık gene yapıcagımızı halil abimle

Motosikleti
    Alıntı Oguz7734 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu pazar yaptık gene yapıcagımızı halil abimle
    naptınız bakalım yine??

Motosikleti
    Neyapcaz biraz gezelim dedik trafik venaydi ikiserit arasindan gecerken biarabadaki sahsin soforun yan koltukta kapiyi aniden acmasi tamda gecis esnasinda bana carpti kacma sansim hic olmadi elimi kurtardin anlik manevrsyla sgtaraftan soldada araclar oldugu icin kiviramadim cok sukur m. Koruma demiri ve koruma takozu sayesinde bacagima gelmedi yoksa 30 derecelik bi aciyla diklemesine ayagima girerdi 90 derece falan olsa kapiyi 180 derece acarak yanindan gecerdim ama tam diklemesine geldigi icin fena giricekti aybacagima
    sol sinyali yerinden soktu kablolarini kopartti bide el yapimi takozumun iki civatanin kaynagindan kirdi iyi kaynatamamaisiz demekki :-) halletim bugaksam halletim takozla sinyali taktim sikinti yok cok sukur. Yalnizolay soltarafya gerceklesti deponun saga tarafinda yumurta ucu kadar ufak bu gocuk var cokta belli olmuyor hatta kaza aninda gormedim bile eve gelince Oguzhan gosterdi onun nasil olustugunu hala cozemedim saga yatargibi olmustu yakaladiydim motoru yere yatmadi yatsa bile oraya denk gelmiyor ani durmadan ben yukselsem bitarafim carpca dicem aciyan yerimde yok . Neyse cok sukur ucuz yirttik elime gelicek diye cok korktum nasil kurtardigimi benbile anlamadim verilmis sadakamiz varmis demekki . Camilerdeki yardimlara artirarak devam :-)
    yalniz soldan carpti saga taragta deponun ustunde cok ufak bi gocme var onun nasil olustugunu hala anlamis degi

Motosikleti
    Neyapcaz biraz gezelim dedik trafik venaydi ikiserit arasindan gecerken biarabadaki sahsin soforun yan koltukta kapiyi aniden acmasi tamda gecis esnasinda bana carpti kacma sansim hic olmadi elimi kurtardin anlik manevrsyla sgtaraftan soldada araclar oldugu icin kiviramadim cok sukur m. Koruma demiri ve koruma takozu sayesinde bacagima gelmedi yoksa 30 derecelik bi aciyla diklemesine ayagima girerdi 90 derece falan olsa kapiyi 180 derece acarak yanindan gecerdim ama tam diklemesine geldigi icin fena giricekti aybacagima
    sol sinyali yerinden soktu kablolarini kopartti bide el yapimi takozumun iki civatanin kaynagindan kirdi iyi kaynatamamaisiz demekki :-) halletim bugaksam halletim takozla sinyali taktim sikinti yok cok sukur. Yalnizolay soltarafya gerceklesti deponun saga tarafinda yumurta ucu kadar ufak bu gocuk var cokta belli olmuyor hatta kaza aninda gormedim bile eve gelince Oguzhan gosterdi onun nasil olustugunu hala cozemedim saga yatargibi olmustu yakaladiydim motoru yere yatmadi yatsa bile oraya denk gelmiyor ani durmadan ben yukselsem bitarafim carpca dicem aciyan yerimde yok . Neyse cok sukur ucuz yirttik elime gelicek diye cok korktum nasil kurtardigimi benbile anlamadim verilmis sadakamiz varmis demekki . Camilerdeki yardimlara artirarak devam :-)
    yalniz soldan carpti saga taragta deponun ustunde cok ufak bi gocme var onun nasil olustugunu hala anlamis degi

Abi bende onu anlamadım bence şöyle oldu galiba sen panik freni yaptın veyaa motor düşmesin gibi bi hareket yaptın motora anlamadan ya dizinle vurdun yada dirseginle öyle oldu diye tahmin ediyorum evdede konuştukya olayın orayla alakası bile yoktu yaa
    halil abi söylemeyi unuttum bundan sonra sıkışık trafikte böyle mal oglu malların kapıyı açmalarından kurtulmak için nacizane fikrim bol bol korna bas fark ettiysen ben sürekli basarak ilerliyordum fark edilebiliyim diye senden ricam sende öyle yap bundan sonra lütfen korna bastıgım halde o kapıyı açıcak olan adam varsa o kapıyı onunu g...t..ne haydıcam yoksa canımızı sıkmalarına izin vermemek için
    ---------- Mesajlar birleştirildi - 00:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:15 ----------

Alıntı ucanteneke5 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    naptınız bakalım yine??
    Bandırma,Erdek,Manyas kuş cennetini gezdik toplamda 430 km yol çevirdik herşey cok güzelde taki eve gelmeye 30 km de başımıza trafik nedeniyle bi şerefsizin orta şeritten geçerken kapıyı açmasıyla halil abinin adama geçirmesiyle oldu neyseki allaha şükür halil abimde bişi yok makinedede bişi yok 10 km hızla aralardan geçerken düşük süratın vermiş oldugu bi şanslada ucuz kurtardık

Motosikleti
    Supelendigimde mutlaka kornayla uyari yapiyprum. Fakat tam yanindayken acmasi birak kornayi arka frene bile basmaya firsat kalmadi biraz arkada olsam zaten motoru durdurabiilicaktim

Motosikleti
    halıl gecmış olsun oğuzun dedığı gıbı bunlar hep bensız gezmelere gıttığınız ıcın oluyor ben de pazar gunu butun gun kös kös oturdum evde benı bırı gezmeye cağırsada bende gıtsem dıye bekledim ama kımse çağırmadı umarım bır dahaku sefere benı ararsınız

Motosikleti
    geçmiş olsun bratçet neyse ki daha büyük bişey olmamış bende zamanında kopardım öyle bi kapı
    makina sağa yatığında yandaki arabaya dokunmuş olabilir depo yamulduğuysa.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)