berat mustafa abi o sloganı deyştirmez
bate bir ara görüşelimde biraz yol yapalım
berat mustafa abi o sloganı deyştirmez
bate bir ara görüşelimde biraz yol yapalım
Aiper biliyo bak slogan aynen kalıyo duke alınırsa takarım ona enduro lastiklerini veririm gazı
ya şaka maka da bu duke insanı çok gaza getiriyo bugün yine istemeden gazlamaya başladım trafikte sonra kendime geldim ve aynen böyle LAN BUNLARI BEN Mİ YAPIYOM dedim yani kendi kendime
bukadar güven vermesi korkutmaya başladı beni.
Oğuzhan o gun benıde beklede beraber gıderız orhangazıye ordan halılı de alıp beraber gıderız bursaya
Beyler bende yarın akşam Bursa' ya doğru yol alabilirim, en fazla bir iki gün kalıp dönerim gibi duruyor henüz pek bi kesinlik yok işten dolayı ama
Sırf yol yapmak için, yakın arkadaşımın oğlu sünnet oluyor bahanesi buldum kendime
Siz nezaman gidip dönmeyi planlıosunuz
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
Bi haftasonu rotası çizip grupça siftah yapmamız lazım BG' ye. O kapıyı bi açarsak gelenekselleşir zaten önünü alamyız
Aynen bida baktım İzmit ters, yalova da sana baya uzak
Bi başka zamana belki direk İzmit yapabilirim, ordada bir iki arkadaşım var ama Bursaya geçerken pek olcak iş diilmiş onu anladım
Olur olmasına da, o saatten sonra sıkıştırma olur, bişeye benzemez
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
Oguzhan gecen geldiginiz gunden beri motora binemiyorum daha dogrusu yataktan ancabugun kalkabildim desem yeridir şifayı kapmısız anlican . Zaten Murat abiyle sız gazlamaya devam etmeniz içimde kalmıştı iş dolayısıyla katılamamıştım .Hafta sonuda dugunler var gezemicez . Ferdinand la Yalovada bulusursanız banada haber ver manayla motora binmiş olurum 3 gundur raporluyum yatmaktan sıkıldım zaten .
Haftaya hep beraber gıder tetstını yaparız dukun yalnız ben oyle tekteker falan istesemde yapamam oişler beni aşiyor Oguzcum
Mustafa abi senin nıckinin hakkını duk veriyor galiba ucan teneke yı harbiden ucurucak gibi
Hayırdır abi geçmiş olsun ne oldu yaw :( murat deil metin abi sendede benim gibi isim unutkanlıgı var abi gittik gölyakada gaz açtık oradan köfteci muhammere gidip köfte ve sucuk umuzu yedik gelseydin yemek bendedi ferdinand yola cıkmadan önce beni arıcak haber vericek bende seni ararım yalovaya gelirsin buluşuruz expressolarımızı yudumlarız duke testini sabırsızlıkla bekliyorum 3 haftadan beri teker yapmıyorum zaten ögretiriz teker yapmayı abi sen merak etme
Teker ney olm ya, benim son süratim 20 km/h
Ama uzun yolda pis basarım 50-60 kmh, allah ne verdiyse
Şaka maka harbi yelkenli kullanır gibi takılırım ben motosikletle, keyif adamıyım hafiften, uçtu kaçtı pek benim kalemim işler değil
Sonra senin yüzünden yol bitmedi, öldük bittik sıkıntıdan falan demeyin siz basın bende alınmaca gücenmece olmaz, arkadan fıtı fıtı gelirim
Yok sonra söylemedi deyip kötü olcaama baştan söyliim dedim
Haklosin Oguz isimlerle basim belada cok cabuk unutaiyorum . Sizden ayrilinca motordan ayrilamadim ise motorla gittim bisat sonra bi halsizlik bi usume aksami zor yaptim bi yattim bidakalkamadik bademcikler olmus harita gibi sepeb onlarmis.
Ferdinand bende seningibiyim merak etme eslik ederiz sana delikanlilar onden ucar giderler konduklari yerde neklerler bizi :-)
Sen takıl bana sonra bana uyarsın zaten bak halil abiye 120 yi geçmeyen adam şimdi 220 yapıp bırakıyorum diyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:26 ----------
Bizden ayrılınca dedin tabi bende binicem motoruma vurucam kırbacı banane banane onlar biniyorsa bende binicem dedin dimiii tekrar geçmiş olsun abi.ferdinandla arkadan geliriz diyonuz ama ben size bi gaz vereyim bakın bakalım benden önce gitmiyormusunuz varcagımız yere
Buralar yeniden sessizleşti bırçetler nerdesiniz neyseki biz dün halil abimle sizin yerinizede gezdik bol bol viraj yaptık virajların tadı damagımızda kaldı diyebilirim bu arada ktm test sürüşüne gelicek olanlar kendilerini belirtirseler ona göre bi plan yaparız ?
1-Oguz7734
2-Çelikyelek
3-?
4-?
5-?
Millet gezmekten formu ziyaret etmeye vakit bulamiyor sanirsam
Aynen virajlar misgibiydi Oguzhan la biraz gec cikis yaptik plansiz prgramsiz hava superdi helede o baharatli ekmek arasi tavuk obicimdi Oguzhan i nerdeyse orda birakicaktim ekmekten cok ekmegi hazirliyanla meskuldu :-)
oğuz halılle hafta sonu duğun dernek var dıyorsunuz ondan sonra buluşup gezı yapıyoorunuz ondan sonra burası cok sessızleştı dıyorsun oldumu şimdı bende burda ıstanbula fılan gezılere gıdıyorum sız gezı yapmıyorsunuz dıye bu arada ktm test suruşu ıcın senı aradılarmı
Sinan abi bu etkinligimiz birden bire oldu saat öglen 3 ten sonra halil abi aradı.planlı olsa niye çaırmayalım halil abinin dügün dergekleri bitirmesiyle öyle ufaktan gazladık 140 km yol yapmışız ktm den arayan soran yok onlar aramassa aramasın ben kapılarına dikilip verin ulen benim ktm 390 nımı derim onlara sıkıntı yok şaka bi yana aramazlarsa ben perşembe cuma gibi orayı aramayı düşünüyorum dikilcem kapılarının önüne başka çare yok
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)