Aynen Oguzhan dugunler basladi .İnsallah bidaki haftaya bisey cizmazda gezriz keyifle
bratçetler etrafınızda bildiğiniz duke 200 varsa satılık haberim olsun ABS li olan tercihim .
Oyle deme abi oguzhan bekar genc yakisikli gezer tozar sifir maxsisi var heryere gidernisa;334[I adlı üyeden alıntı
Bizim gibi bagli degilki :-)
Mustafa abi simdiden hayirli olsun diyelim duken umatim kafana gore ucuz ve temiz bi duke bulabilirsin
bugün kısmetse duke 200 almaya gidiyom spormoto kampanya yapmış 12500 sıfırı hemde abs li ikinci elde uçanlar patladı elerinde makinalar
biz senden önceleride cok geziyorduk sinan abi her pazar 250 300 km çeviriyorduk ondan öyle dedim
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:40 ----------
Eyvvallah saol halil abicim kızları gezdire gezdire rodaj yapcam ama havalar malum kötü gidiyor mustafa abi aradım smormotoyu ben abs siz modeli 12.500 tl imiş abs li modeli 14.900 dedi adam ama inşşalah absli modelini 12.500 e alırsın yakışır abime
nihayet aldım ABS li modelini 13000 tl.ve 1100 tl ye de azcık aksesuar oldu çok şik miniim
çok ta zevkliimiş kulanılması yağumurlu olmasına raamen bide rodaj var diye 6 bin devri geçmeden bile çok zevkli bi kulanımı var.
resim yuklicektim ama çok teferuatlı olmuş bu imajeshek vazgeçtim feisten görmüşsünüzdür zaten.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:00 ----------
ahanda resim koymaya da örendim ama facebokta sadece
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
ooooooooooo mustafa aga 200 dukeyle yatıyordun 200 dukeyle kalkıyodun sonunda aldın yenı oyuncağını hayırlı olsun aga artık bızede bır tur verırsın
Bate bir tur verirsin artık. Hayırlısı olsun güle güle kulan
mustafa abi hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dilegiyle xmax almasamda bi duke 200 mü alsaydım napsaydım düşündürdün bak şimdi beni
Vayy motora bak cilli gibi abi hayirli olsun kazasiz belasiz surusler dilerim
Halil abi KTM test sürüşü var 24-25 mayıs Bursada ben yerimi ayırttım duke 200 ve duke 390 veriyorlar ben dün akşam duke 390 için yerimi ayırttırdım gelmek istiyorsan sende ktm türkiye distribitörü spormotonun sitesine girip yerini ayırt KTM 390 bekle beni ben geliyoruumm cok zevkli kullancagıma inanıyorum bu deli fişegi
Brato, eski moturlandan çık, gezmeyi sevdinden geç ordan dön niyapasan yap hepsi için çok doğru bi karar almışın, hayırlı olsun güzel günlerde kullan.
Çooook aklımı çeldi zamanında ABS sini sevdiminin Keytiemi
Tamda bunu arıyordum 200, abs, beyaz, siyah jant, sağınnan solunnan apaçi gibi oynanmamış...
Parasına göre zaten kral, yakıt sarfiyatından her gezmende parasını geri ödecek,
süper karar nazar didirmeden çıkyom sayfadan
herkeze teşekürler kulanmaya başladım çok zevkli insanın inesi gelmiyo üstünden.
tek beenmediğim taraf egzozu çok kötü ses yapıyo alta onu bir an önce yana almam gerekiyo hem gürüldesin hem şekil olsun
Abi aldıracan bizede bi duke
kısmetse haftaya Oguzhan la denicez makınayı test surusunde
Mustafa abi senin endro sloganı degiştirirsin herhalde senin duk alınmasın sonra
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)