şimdi 2 konuda sorun var.şu ikisinide sonuca bağlayalım.
1-) fuara motorsikleti ile gidecek var mı?varsa bildirsin yavaştan listeyi oluşturalım.nasıl gideceğimize,kaç kişi olacağımıza kaba taslak belirleyelim...
2-)bu buluşma olayınıda 13 nisan pazar günü gerçekleştirelim.istanbuldakilerde dahil.ister bursa,ister istanbul,isterse yalovada buluşalım.fakat bir yer belirleyelim.13 nisan bana uymaz diyen varsa sölesin ona göre bişeyler yapalım.11 nisan cuma gününe geliyor o günde olmaz diye düşünüyorum.o yüzden 13 nisan buluşalım hem tanışırız hem benim doğum günümü kutlarız.yada bana yakın doğum günü olan varsa tarihi ona göre belirleyelim ortak bir gün çıkaralım.herkesin olumlu yada olumsuz cevaplarını bekliyorum.sadece okuyup geçmek yasaktır
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
ben varım ama istanbuldanbaşka
hım olabilir dostum ben tam ters tarafta oturuyorum ama gelirim sorun olmaz birlikte geliriz olmasa bilet buldunmu
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
istanbula çok geldim fakat fuar merkezin tam olarak yerini bilmiyorum.köprüyü geçtikten sonra sormaya başlicaz işte..sora sora bağdat bulunurmuş
bakk bakk bakk sennnn demek ki 8 de senin..ikimiz aynı anda kutlayalım ozaman..seninkide hafta içine denk geliyor.13 nisan uygun bence.maddi konu içinde inan belki senden daha çok sıkıntılıyım.ceza yedim(radar) hyosung alıcam-pocket alıcam.bide hayatta ki harcamalarım ve borçlarım var.inan bu kadar sıkıntı içinde yine bursalılarla buluşmaya gittim.gönülden isteyince oluyor.inanırmısınız öğlen yemeğine hergün 5 ytl bayılıyorum ve öle lüks bir yemek yemiyorum..hyosung almak için evden ekmek götürmeye başladım...millet dalga geçiyor bir motor için rıskından kesilirmi diyorlar.hyosung alınca egzos kokumlada ben gülücem onlara..sıkı bir tutumluluk içine girdim
tamam ozamna köprüyü geçince ben seni beklerim ordan hep beraber geliriz fuara kadar
merhaba arkadaşlar ben serdar aranıza yeni katıldım mesut kardeşim sayesinde eğer aranıza kabul ederseniz bilgilerimi sizin sayenizde çoğaltmak ve aktivitelere katılmak isterim teşekkürler.....
ben bir racing hastasıyım.büyük konuşmayayım ama başka tür motorsiklete binmem herhalde..maddi durumumu zorlayınca en iyi alacağım motor bu gözüküyor.kullananların çoğuda memnun.1-2-3 iyi uzuyor diyorlar.aslında hayalimde en aşağıya 600lük bir makine yatıyor fakat ne maddi durumum şuan el veriyor nede 152 cc'den 600leğe geçmeyi doğru bulmuyorum.250lilik bir makine ile devam edeyim hayat ne gösterir ondan sonra bakarız.bu yüzden HYOSUNG
kardeşim benim.en yakın arkadaşlarımda biridir.şuan bir motorsiklet sahibi değil fakat en az benim kadar hevesli bir arkadaşım.mayısta askere gideceği için şuanlık motor almayı düşünmüyoruz ona.bir abimizde 150cc bir çinli var onla idare etmeye çalışıyor.inş beraber sapanca gezisine katılacağız.
hoşgeldin kardeşimm
vay brat sen desene ilk baharda bol bol buluşup partiler yapmamız gerekiyo
tamam ben varım 13.04.2008 de biryerde buluşup kutlayalım hep beraber.
fuara gelirken yol sormana gerek yok köprüyü geçince dümdüz gel edirne diye E-5 ten AHL tabelasını görünce sola dön fuar alanını görücen bi alo yaparsın karşılarız seni.
senle birtek motosiklet konusunda uymadık yani bende SS lerden hiç hoşlanmam ben endurocuyum doğayla iç içe bol çamur bol heycan ve kamp işte bu benim tarzım
aramıza hoş geldin dostum ne yazıkki askere gidiyomuşsun ama olsun vatan borcu ödenir sayılı gün çabuk geçer(saymayanlar için)
bizde geçtik bu yollardan.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
yapıcaz ozaman bi parti toplanıp
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)