Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bulgaristan - MT]

REKLAM ALANI
    alpino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda transalp 600 1999
    Alıntı playboy_77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fuardan sonra ki hafta yada nisanın 2.haftası olabilir.11 nisan benim doğum günüm hem onu kutlarız ne dersiniz?
    bana uyar ama gelecek varsa diyer kişiler ne der bilmem

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    geçmişim 2 silindir geleceğim 4 silindir olacak:))
    Alıntı alpino adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bana uyar ama gelecek varsa diyer kişiler ne der bilmem
    şimdi 2 konuda sorun var.şu ikisinide sonuca bağlayalım.
    1-) fuara motorsikleti ile gidecek var mı?varsa bildirsin yavaştan listeyi oluşturalım.nasıl gideceğimize,kaç kişi olacağımıza kaba taslak belirleyelim...
    2-)bu buluşma olayınıda 13 nisan pazar günü gerçekleştirelim.istanbuldakilerde dahil.ister bursa,ister istanbul,isterse yalovada buluşalım.fakat bir yer belirleyelim.13 nisan bana uymaz diyen varsa sölesin ona göre bişeyler yapalım.11 nisan cuma gününe geliyor o günde olmaz diye düşünüyorum.o yüzden 13 nisan buluşalım hem tanışırız hem benim doğum günümü kutlarız.yada bana yakın doğum günü olan varsa tarihi ona göre belirleyelim ortak bir gün çıkaralım.herkesin olumlu yada olumsuz cevaplarını bekliyorum.sadece okuyup geçmek yasaktır
    LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:

Motosikleti
    honda transalp 600 1999
    ben varım ama istanbuldanbaşka

Motosikleti
    ben varım ama istanbuldanbaşka
    diğer arkadaşlarda okudukça katılımcı olurlar.fuara gidiceksin herhalde.beni karşıla beraber gideriz fuara kadar?ya pendikten yada gebze tarafından gelicem

Motosikleti
    honda transalp 600 1999
    hım olabilir dostum ben tam ters tarafta oturuyorum ama gelirim sorun olmaz birlikte geliriz olmasa bilet buldunmu

Motosikleti
    hım olabilir dostum ben tam ters tarafta oturuyorum ama gelirim sorun olmaz birlikte geliriz olmasa bilet buldunmu
    sorun olacak yada çok uzaksa gelme yaa.tersmiş diyorsun.okadar yolu boşuna tepme.biletlerim hazır benim tam 10 tane mevcut elimde.kapıda karaborsadan satıcam

Motosikleti
    honda transalp 600 1999
    sorun olacak yada çok uzaksa gelme yaa.tersmiş diyorsun.okadar yolu boşuna tepme.biletlerim hazır benim tam 10 tane mevcut elimde.kapıda karaborsadan satıcam
    uzak ama sen daha önce gelmediysen gelir karşılarım

ucanteneke5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Super Tenere xt1200z. Actros 1841 megaspais.
    ben herzaman buluşalım diom ama takan kimmmmmm.ciddi ciddi bir gün belirleyin..mesela fuara giderken
    bunu iyi düşündün fuarda buluşsak iyi olur.
    fuardan sonra ki hafta yada nisanın 2.haftası olabilir.11 nisan benim doğum günüm hem onu kutlarız ne dersiniz?
    nisan da uyar senin doğumgünün 11 ise benimkide 8 nolucak şimdi
    ben mayısa kadar tamamen duygusal tarafından sıkıntıdayım ama bişeyler yapmaya çalışırız.
    Hayat ENDURO yla başlar
    ENDURO yla devam eder
    ENDURO yla biter.

Motosikleti
    honda transalp 600 1999
    Alıntı ucanteneke5 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

ben mayısa kadar tamamen duygusal tarafından sıkıntıdayım ama bişeyler yapmaya çalışırız.
    o bate ozaman toplanmak gerek bak iki kişi oldu benimkide marta 23 baya yakınız hep birilkte kutlarız ozaman

Motosikleti
    uzak ama sen daha önce gelmediysen gelir karşılarım hep birlikte kutlarız
    istanbula çok geldim fakat fuar merkezin tam olarak yerini bilmiyorum.köprüyü geçtikten sonra sormaya başlicaz işte..sora sora bağdat bulunurmuş

Alıntı ucanteneke5 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fuarda buluşalımda nasıl olcak o.okadar kişi arasında birbirimizi nasıl seçicez bir fikri olan varsa sölesin.orda buluşmak için bir fikrim yok şuan

bakk bakk bakk sennnn demek ki 8 de senin..ikimiz aynı anda kutlayalım ozaman..seninkide hafta içine denk geliyor.13 nisan uygun bence.maddi konu içinde inan belki senden daha çok sıkıntılıyım.ceza yedim(radar) hyosung alıcam-pocket alıcam.bide hayatta ki harcamalarım ve borçlarım var.inan bu kadar sıkıntı içinde yine bursalılarla buluşmaya gittim.gönülden isteyince oluyor.inanırmısınız öğlen yemeğine hergün 5 ytl bayılıyorum ve öle lüks bir yemek yemiyorum..hyosung almak için evden ekmek götürmeye başladım...millet dalga geçiyor bir motor için rıskından kesilirmi diyorlar.hyosung alınca egzos kokumlada ben gülücem onlara..sıkı bir tutumluluk içine girdim

Motosikleti
    honda transalp 600 1999
    tamam ozamna köprüyü geçince ben seni beklerim ordan hep beraber geliriz fuara kadar

bulosele - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    playboy_77, neden özellikle Hyosung?

Jotif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ?
    merhaba arkadaşlar ben serdar aranıza yeni katıldım mesut kardeşim sayesinde eğer aranıza kabul ederseniz bilgilerimi sizin sayenizde çoğaltmak ve aktivitelere katılmak isterim teşekkürler.....

Motosikleti
    honda transalp 600 1999
    hoşgeldin jotif

Motosikleti
    ?
    teşekkür ederim hoşbulduk

Motosikleti
    Alıntı bulosele adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    playboy_77, neden özellikle Hyosung?
    ben bir racing hastasıyım.büyük konuşmayayım ama başka tür motorsiklete binmem herhalde..maddi durumumu zorlayınca en iyi alacağım motor bu gözüküyor.kullananların çoğuda memnun.1-2-3 iyi uzuyor diyorlar.aslında hayalimde en aşağıya 600lük bir makine yatıyor fakat ne maddi durumum şuan el veriyor nede 152 cc'den 600leğe geçmeyi doğru bulmuyorum.250lilik bir makine ile devam edeyim hayat ne gösterir ondan sonra bakarız.bu yüzden HYOSUNG
    Alıntı Jotif adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar ben serdar aranıza yeni katıldım mesut kardeşim sayesinde eğer aranıza kabul ederseniz bilgilerimi sizin sayenizde çoğaltmak ve aktivitelere katılmak isterim teşekkürler.....
    kardeşim benim.en yakın arkadaşlarımda biridir.şuan bir motorsiklet sahibi değil fakat en az benim kadar hevesli bir arkadaşım.mayısta askere gideceği için şuanlık motor almayı düşünmüyoruz ona.bir abimizde 150cc bir çinli var onla idare etmeye çalışıyor.inş beraber sapanca gezisine katılacağız.
    hoşgeldin kardeşimm

Motosikleti
    ?
    eyvallah hoşbulduk kardeşim...

Forumdan Uzaklaştırıldı yaşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 250
    Hoşgeldin Serdar bende Yaşar memnun oldum

ucanteneke5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Super Tenere xt1200z. Actros 1841 megaspais.
    o bate ozaman toplanmak gerek bak iki kişi oldu benimkide marta 23 baya yakınız hep birilkte kutlarız ozaman
    vay brat sen desene ilk baharda bol bol buluşup partiler yapmamız gerekiyo
    istanbula çok geldim fakat fuar merkezin tam olarak yerini bilmiyorum.köprüyü geçtikten sonra sormaya başlicaz işte..sora sora bağdat bulunurmuş

bakk bakk bakk sennnn demek ki 8 de senin..ikimiz aynı anda kutlayalım ozaman..seninkide hafta içine denk geliyor.13 nisan uygun bence.maddi konu içinde inan belki senden daha çok sıkıntılıyım.ceza yedim(radar) hyosung alıcam-pocket alıcam.bide hayatta ki harcamalarım ve borçlarım var.inan bu kadar sıkıntı içinde yine bursalılarla buluşmaya gittim.gönülden isteyince oluyor.inanırmısınız öğlen yemeğine hergün 5 ytl bayılıyorum ve öle lüks bir yemek yemiyorum..hyosung almak için evden ekmek götürmeye başladım...millet dalga geçiyor bir motor için rıskından kesilirmi diyorlar.hyosung alınca egzos kokumlada ben gülücem onlara..sıkı bir tutumluluk içine girdim
    tamam ben varım 13.04.2008 de biryerde buluşup kutlayalım hep beraber.
    fuara gelirken yol sormana gerek yok köprüyü geçince dümdüz gel edirne diye E-5 ten AHL tabelasını görünce sola dön fuar alanını görücen bi alo yaparsın karşılarız seni.
    senle birtek motosiklet konusunda uymadık yani bende SS lerden hiç hoşlanmam ben endurocuyum doğayla iç içe bol çamur bol heycan ve kamp işte bu benim tarzım
    aramıza hoş geldin dostum ne yazıkki askere gidiyomuşsun ama olsun vatan borcu ödenir sayılı gün çabuk geçer(saymayanlar için)
    bizde geçtik bu yollardan.
    Hayat ENDURO yla başlar
    ENDURO yla devam eder
    ENDURO yla biter.

Motosikleti
    honda transalp 600 1999
    yapıcaz ozaman bi parti toplanıp

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)