pazartesi itibariyle tekrar hava ısınacak brat
pazartesi itibariyle tekrar hava ısınacak brat
Buhafta cok yorucu gecti . Gece iste gunduz hastanelerde 2 sat 3 saat uykuyla gidebildim isyerine .
1 kez binebildim motora .Dun de hava cok soguktu yagmurda vardi gezemedik .Bakalim bugun gazliyabi
licekmiyiz
bugün oyları atınca doğuru mangal başına AKP nin gidişini kutlamaya başlicam
Zdravey MT Bılgariya ;)
Hos geldiniz arkadaslar.
yeni gelen bratçetlere hoş geldiniz bakalım
buraları canlandıralım sayenizde hem tanışıp kaynaşmış oluruz
Hoş Geldiniz Bizlerdende Size Selamlar
(Ucanteneke) Bate Mt 07 icin deneme surusu duzenlenicekmi ?
Duzenlenirse bizede haber verirsi. Cok merak ediyorum su aleti
hoş bulduk aslında çok eskiden üye olmuştum pek zaman bulamamıştım kısmetse buralardayım.. Adım Eldar Şumenliyim.. WR125X var
Gideriz oguz onunla amuda bile kalkarsin :-)
Hoşgeldin Eldar Wr 125x cok güzel oyuncak cok hoşuma gidiyor o makine wr250 r var ama x modeli gelse hiç düşünmeden direk o 250 ligini alırdım keşke gelse :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:11 ----------
Ahh Ahh olsada binsek bee abi amudada kalkarız stopide yaparız viraj varsa virajın babasını yapardık onla bea
hoş bulduk arkadaşlar oguz kesinlikle sana katılıyorum aldığımdan beri keyifle biniyorum keşke wr250xide getirseler dediğin gibi ama malesef gelse bile 17bin gibi rakamlarda olacağından dolayı pek alan olmaz...
bu arada Eldarda testeydi bajajın kesin hatırlarsını Oğuz ama siz erken kaçtınız biraz bekleseydiniz WR125X le de turlardınız
MT07 nin testi olucak doğru ama yamahanın sayfasından biyerden kayıt yapılıyodu ama aklımda kalmadı sormuştum fuarda ordaki iki makina MT07*09 test makinaları olcaktı..
Hatırlarım konuşmusuzdur kesin ama şimdi isimden cıkaramadım kısmet siz buraya gezmeye gelince turlarız mt 07 09 özelikkle benim için mt 09 apayrı bişi onu ögrenirsen abi onada gelirim
test olmuş bi sitede gördüm ben ama hatırlayamıyorum şimdi.. artık alan arkadaşlardan isteriz.. kısmetse haftaya arkadaşın MT-07 si geliyor )) rodaj yapmak lazım tek tekerde
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)