Bende aldigim lastikleri bu hafta sonu taktiracam bakalim kismet olursa
Beyler artik bi bulusma ayarlayalim ne dersiniz
Bende aldigim lastikleri bu hafta sonu taktiracam bakalim kismet olursa
Beyler artik bi bulusma ayarlayalim ne dersiniz
Keşke fuarı görebilseydin motosikletini daha fazla severdin**
MT 09 fena diildi ama Fz6 konforunu özlersin ve üstüne ödeyeceğin fiyat farkı kadar bişey bulabilirmiydin bilemiyorum**Fz6 dan sonra MT 07 de çok zor keser seni, ABS falan yoksa belki hani güvenlik falan deyip ...*
Hiç bi sorun yaşamıyorsan motosikletinle bence sattığın fiyatlara hakkını verecek hiçbi motosiklet yoktu zaten*
Aslinda haklisin fz6 fazerden cok memnunum cok sukur hic bi sikintisi yok .Tek derdim oturduym ilce cok kucuk fazerle sehir icine istedigim gibi cikamiyorum , bide alt yapi calismasi var bu ayri bidert gazi acanakadar sehri diger ucuna variyosun zaten .Km artmadan satip naket alim diye dusunuyorum sonucta bide sifir meraki sardi ama nettenn izlemedigin video kalmadi yeni kasa er 6 lara cok takilmistim bisuru video izledim sesi traktor ibi zorla icime sindirmee calisiyoum olmadi en som mt 09 icime sindirebildim fazer 6 dan sonra oda butceyi suanlik asiyor . Sanirim 2 silindir beni tatmin etmicek sener artik bakalim durumlar neyi gostericek
CEL1KYELEK bana sorarsan fazerden sonra MT07 bile seni yeterince keser güç konfor fren hepsi fazeri aratmicak hataa dahada keyfli olucak ama sen dört silindir sesine takmışsın.
fz6 kulandım hiç hoşuma gitmedi benim çok gereksiz bir makina diye düünüyodum ama bu benim fikrim.
MT07 alırsan emin ol ki fz6 çok daha keyf alıcan ve en önemliside bol bol gezersin çünkü yakıtı fz6 nın yarısı kadardır.
benim tavsiyem MT07 ama yinede sen bilirsin dört silindir sesi yok ama seriliği var fazlasıyla.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
Ucanteneke yorumun icin cok sagol .Kafami karistirmadin da degil:-) yorumun cok farkli , tam kendimi sakinlestirmistim tekrardan kanimi yukseltin bak simdi . Biseyler daha yazarsan sattirican baka bana fazeri:-):-)
CEL1KYELEK sana fazeri satıracak bişey yazmıyom sadece şunu söylicem bende super tenere vardı fazere kalkışta yani 160 180 kadar toz yuturdaı ö derece iyi bi kalkışı vardı şimdi super tenerenin motorunu al ejeksyon koy ve performansını artırarak 90 kilo hafif bi makinaya koy ve şimdi sen düşün ne çıkıcak ortaya.
MT07 nin motoru tenerenin az cc düşürülmüş ve modernize edilmiş hali ama tenere 250 kiloydı kuru hali 07 ise180 kilo sıvalı dolu hali yani senin fazer malesef sönük kalıyo helede benzini düşünürsen fazerle hep 200 git yüzde 10 yakar 07 ise tam yarısını.
ben yamaha distribütorü falan değilim ama yamaha yapmış be bratçet bu paraya bu performansı ve kaliteyi bidaha bulamayız.
parası olan alıp keyfini sürcek benin gibilerise konuşup senel sonra ucuz ve sağalam ikinci elini bulmaya çalışçak acı ama gerçek işte.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
:-) ofof ruzgar gibi estirmisin be bircet. Sira geldi hatunu iknaya .
Brat senin işin bendende zor gibi
yengeyi iknaa etmek kolay yeni teknoloji de evro 3 de seneye bizimkilerin vergileri çok artıcak evro motor diil diye de.
benzini yarı yarıya yakıyo ama performans aynı de geri kalan benzin parasınla sana sahilde kafede yemek ısmarlarım de çok gezip eğlencez de daha bahane gerekiyomu
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
Masallah sendede laflar obicimmis bakalim . Yalniz su evro motor derken anlamadim nasil yani bizimkilerin vergisi articak ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:08 ----------
Hafta sonu makinayi yikayip bi parlTim yapistiricam ilani . Mt 07 yi alirsam sanada bi troyka ismarlarim :-) icecekler bezalkoholno yalniz.
Alphino haklisin Deveye hendek atlattiricaz artik:-)
sene öyle düşünüyolar yapmayıavrupa usulu evro normları nekadar düşükse vergiler okadar büyücek sıfır araçların vergileri çok az olucak 20 senelik veyat evro bir ikiler yükselcek.
avrupa öyle o yuzden 10 yaş ve uzeri araçlar çok ucuz ikinci elde çünkü muaeneden geçrip yolarda dolaştırmak çok pahalı.
sen makinayı bi al hayırlısıyla ısmarlaması en kolayı
hem bizede bi bahane olurda oralara bi gezi yaparız
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
Hayirlisi bakalim .
Hanim baya bi direniyor ama kandircaz galiba bi isik gordum biraz sonra yikama isine geciyoum hafta sonunu bekleyemicem fazeri ilana koyucam.
Herzaman beklerim bircet vebircetler .kapim aciktir.
tenereyi maalesef satmak zorunda kaldım ama pişman da oldum o bitaneymiş ama gidince anladım
seneye MT07 nin motoruyla yine 750 lik çıkacak söylentilere göre onu bi görelim sonra karar vericez..
Bate sen işini bilirsin ;)
ucanteneke madem 750 lık cıkıcak bana suankı mt07 nıye aldırmaya calısıyosun oleyse.mt 07 basına komısyonmu alıyosun yoksa saka saka BUARADA FAZERI ILANA KOYDUM BU ILAN BASLIGINDA
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2007-mode-98-beygir-26-200-km-156722563/detay/
Brat senin için hayirlisi olsun
Tez zamanda satarsin isallah
SAOL BIRCET BAKALIM HAYIRLISIYLA SATARSAK SIFIRA KOLLARI SIVICAZ .NASIPSE TABI.KOYDUK ILANI AMA BIYANDANDA DUYGUSALLIK KAPLADI ICIMI PISMAN OLMASAM BARI.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)