Bate duruma gore seni ariyacam
Bate duruma gore seni ariyacam
Bizim Grup pazar günü 40 kişi ile oraya gidiyor bende pazar günü gelicektim ama çok kalabalık oldugunu varsayarak cuma günü gitcem rahat rahat gezicem
Hop nolyoruz oguzdan baska fuara gelecek yokmu
Oguz keske haftasonu gelseydin tanismis olurduk
hafta sonu cok kalabalık olcagı için hafta içi gitmeyi tercih ettim inşallah başka sefere tanışırız
bende bugün akşama gidicem açılıştam sonra rahatça gezeyim ama hafta sonu da bilet bulabilirsem yine giderim daha doğurusu araç bulabilirsem aylecek gidecem
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
Yarin gidince bakarim ktm390 duke nasil
Ktm Rc 125 200 390 seriside gelmiş bizaat bugun gittim fuar çok güzeldi mt 09 07 hoşuma gitti ktm 390 da cok hoşuma gitti özellikle rc serileri cok dehşet hondanın 500 lükleride fena deildi ama yamaha veya ktm düşünürdüm ben bajajda fena yapmışlar güzeldi oda fiyatta makul gibi geldi 7.3050 tl
Su bajaj Pulsar ss yada cs 400 lukler fuarda varmi acaba . Fuara gidenler bilgi vrrebilirmi . Buyuk ihtimal gidemicem sanirim:-(
evet bratçetler fuarda biti kim neler yaptı fuarda ve sonrasında neler yapçanız bakalım.
Revit chevron eldiven aldım knox marka sırt koruması aldım tl bol bol foto çekildim Bajaj Aklıma Yatmadı Deil mantıklı geldi Mt 09 ve 07 benim için yapılmış adeta :D honda 500 serisi ehh işte ktm RC 390 da Süper :D ama cok para ktm duke 390 da cok sevdim düşünebilirim ilerleyen zamanda para durumuma göre .Lastik fiyatlarını ögrendim lastik alıcam 1-2 aya kalmaz Önceligim Prelli Diablo rosso 2 gerçi ben Mt 60 ares serisinden istiyorum ama sadece ön lastigimin ebatı var arka lastigimin ebatı olmadıgı için o seride bende Diablo rosso 2 ye yöneldim 700 tl çektiler ben İtalyadan veya Almanyadan alıcam daha ucuza öyle yani :D Tek eksigim lastiklerim onları bekliyorum sizde durumlar nasıl :D
bizde böyle takılıyoz işte ben bişey almadım ihtiyacım yok
Oguz7734 sen motoru değştirmeye düşünüyosan lastik masrafı yapma bence.
Fuari gormeye nasip olmadi.benim fazer6 yi satip Su Mt 09 za niyetlenmistim ama fiyati yuksek geldi . O parayi ona vericeme fz8 alirim daha iyi yada piyasaya girsin bakalim nasil yorumlar olucak mt 07 belki ona bilenirim . İyi biser benziyor fiyatida makul
Brat fiyatlar yüzünden kafalar allak bullak oldu, bide ne hikmetse her yıl kalite dahada düşüyo gibi neyapcaz bilemiyorum
Kalitesi düşmeyenlerinde fiyatlar iyice uçup gidiyo :/ Asıl siz tecrubelilerin yardımına ihtiyacımız varbizim
Benim aradığım şey çok net aslında :
* Max torkunu 3-4000 devir gibi vercek (Cruiser, cross, cub sınıfları hariç)
* En az silindir olacak, Pa...Ta Pa....Ta yol alacam sağa sola bakına bakına, geze geze
* 200 ile 650cc aralığında olcak, hız mız aramıyorum max 110-120 artıyo bile, vergi sınırınıda geçmicek
* Mümkünse hiçbiyerinde plastik olmicak
* Artçı ve ben konforlu oturup uzunca yollar yapabilcez, eziyetsiz
* 3-4 lt den fazla yakmicak sonuçta 363 gün işe de gidip gelcez bununla (1-2 gün yollar buz oluyo )
* Uzaylı gibi görünmicek yeni nesil fosforlu uçuk kaçık şeylerden istemiyorum, sticker diil derdim onu zaten aldıım gibi bayide söküyorum
Bütün 2 tekerler arasında çok güzel aletler var ama tam aradığını bulamayınca insan idareten de bişey kolay kolay alamıyo bu fiyatlarla, yoksa 16-17 den bi NC 750 S çekerdim altıma idareten 1-2 seneye satmalık
Buna en yakında commuterler var yine, SR400, T100 Boneville, Guzzi V7, Nine-T ama onlarda aşırı ötesi pahalıydı, baya pazarlık yaptım ama burnundan kıl aldırmıyolar 20.000 liracık indirimi çok gördüler
SR400 zaten hala yoldaymış fuara bile yetiştirememişler :/
Hakam şini ben ni aleym
Keşke fuarı görebilseydin motosikletini daha fazla severdin
MT 09 fena diildi ama Fz6 konforunu özlersin ve üstüne ödeyeceğin fiyat farkı kadar bişey bulabilirmiydin bilemiyorum Fz6 dan sonra MT 07 de çok zor keser seni, ABS falan yoksa belki hani güvenlik falan deyip ...
Hiç bi sorun yaşamıyorsan motosikletinle bence sattığın fiyatlara hakkını verecek hiçbi motosiklet yoktu zaten
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)