Bende Aytos Zaycar
Dan
Bende Aytos Zaycar
Dan
Araştırmalarıma göre bizimkilerin geldiği kısım şurası olmakta
Haskova ne tarafda acaba?http://goo.gl/maps/yxkKy
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:08 ----------
[/COLOR]
Turig ten ala bilirsin brat istanbulda seyrantepede[/QUOTE]
Turig ne oluyo brat anlayamadım
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:41 ----------
Haskovo kapıkuleye 90 km Dostum
http://www.turing.org.tr/tr/uluslararasi_ehliyet.asp
Brat burdan bakabilirsin
Aklımda 1-2 sene içerisinde oralara gitme planım var,
fakat bunun için pasaport harici,
uluslararası ehliyet mi yoksa triptik mi vs neler lazım aranızda gidip gelenler varmıdır acaba?
bunları netleştirdikten sonra istanbula 400km falan topuzevo yani 1 günlük yol ayrıa nelere dikkat etmeliyim?
kalacak yer yenilecek yemekler görülmesi gerekenler vs neler yapılması lazım bilgili arkadaşlardan bilgi istesem?
triptik olayı bitti sadece yeşil sigorta gerekiyo .
ulusrar arası ehliyete gerek yok boşuna üçyüz kusur lira vermeyin bizim ehliyeti sadece bulgarla yunan tanımıyo oda bulgarda polise durmuyosun sorun yolmuyo yunandanda geçmiyoruz böylece paramız çebimizde bulgarda eğlenmek için kalıyo
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
yine başladık düşmeye ahdi bratlar şu sayfayı ana sayfadan düşürmeyin burda azıs ama daha görmeyen çok var bizden mesala bitanesi şaşkın davol77 ferdinant iyi bilir onu.
bukadarcık canlandırdık hadi gayret devamı gelsin hadi bratleta nese predavaite..
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
Bate yavaş yavaş canlaniyor
Arkadaşlar.....kapıkuleden razgrat kaç km ? Motorsikletle türkiyeden gitmeyi düşünüyorumda.
Kapıkule Razgrad motosiklet için yol diil Zaten Bulgaristanı baştan başa dolaşsan Balıkesirden İstanbula gelmek kadar anca sürer:D
Benim C.tesi sabah Smolyan' dan yola çıkıp Plovdiv, Stara Zagora, Sliven, Trgoviste, Sumen... ve Varna & dodupka eğlence
( tabi ara şehirlerde önceden hazırlanan listedeki arkadaşlarla görüşüldü detaya yüzyüze bi moppette gireriz )
Sonra aynı yol geri dönüldü,2-3 saat uyku ve TR yolu tutuldu P.tesi sabahı işe
Anlatırken bile gözümde büyüdü gençlik böyle bişemiş demek ki
Arkadaslar fuara pazar gunu bursa civarindan motosikletle gitmeyi dsunen varmi ? Kismet olursa pazar sabahi Orhangazi den haraket etmeyi planliyorum bikac motor olursa zevkli olur diye dusunuyorum . Tabi fazla bileti olanvarsada cingenelik yapabilirim ;-)
Bg nin yolları biraz bozuk diyorlar. Banada bozuk yollar denk gelirse biraz sorun olabilir tabi. Ama katlanıcaz artık.
Gecen yil o yolda calisma vardi
Ama yol olarak çok güzel bir yol heleki
Kamciyanin orasi
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:24 ----------
arkadaşlar fuara gelecek arkadaşlar kimler
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)