ayarlayın bakalım ben genelde pazar günleri evdeyim.
Oğuz sıkıntı değil yengeyide getirebilirsin bizde genelde eşlerimizle takılıyoz
ayarlayın bakalım ben genelde pazar günleri evdeyim.
Oğuz sıkıntı değil yengeyide getirebilirsin bizde genelde eşlerimizle takılıyoz
Evli Deilim manitamı getiririm getirmesinede malum kızın babası var :D büyük sorun :D
Brat sen gel yeter takiliriz biz bize
İyi akşamlar kaksi dobre bırçetler bırçetkalar BG'e motorla giden arkadaşlarımız varmı aramız da ? Varsa eğer gitmeyi düşünenen arttilerimiz neler önerirler ?
Mustafa abi ye daniş o çok fazla gelip giti
Mrb.ben 4 kere gittim bulgaristana,tavsiyem cebinde ufaklık para bulundur rüşvet için ehliyetlerimizin uluslar arası geçerliliği yok,Bulgarda noterde ehliyetini bulgarcaya cevirtmen lazm yaklasık 15 leva.Sınırda Bulgar memuru sorun yapmıştı10 leva verdim geçtim.Orada kalcak yerin varmı yoksada konaklama ucuz kalırsın otoparklı bir hotelde motorun güvenliği açısından.Paramız çok değrsiz Şu an gitmek hiç kurtarmıyo ama tabi o zevki tadmak lazım çok güzel şidettle tavsiye ediyorum.İki gezim var paylaştığım forumda inceleyebilirsin.
Ehliyeti Bursa'daki Bg konsolosluğundamıe 10 TL'e çeviriyorlar. Sınırdakilerin hepsi rüşvetci zaten ) Kalcak yer var ya cebel de var ardinoda var bi kırcalide yok ) Haklısın Türk parası çok değer kaybetti leva karşısında bundan 2 sene öncesi yazın gitmiştim 20 TL'e 16 leva verdiler şimdi ise 20 TL'e 13 lira veriyorlar. 1 TL = 65 Santin şuan. Pazarcılar eskisi gibi içkiden alkolden felan ondan şundan getirerek kâr yapamıyorlar sıkıntılı şu dönemlerde.
Kaza Anında Seni Korur !
yaza çok var daha brat bakarsın kur farkı düşer
insallah düşer sen nezaman gitmek istiyon ben haziran da gidecem büyük ihtimal
Ben nisanda gidicem ama arabayla:( agustos ayinda belki motorla gide bilirim
arkadaşlar uluslar arası ehliyet almamız gerekiyor mu avrupaya çıkmak için? sadece bulgarcaya çevirtmeniz yetiyor mu yoksa?
bulgaristan üzere gidersen gerek yok ama yunandan gidersen isterler.
bulgarda polise durmasanda olur zaten durdurmazlarda
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:25 ----------
yine söyliyom bulgarda polislere durmayın orda hiç bir motorcu durmuyo çunkü durursan mutlaka en az 5 levanı alır
durmasan kovalamıyolar zaten kimse uğraşmak istemiyo.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
Blgarcaya cevrtirsen sadece bulgarda gecer baska avrupa ulkeleri tanimaz en iyisi uluslar arasi ehliyete cevirmek ama nasil yapiyolar bilmiyorum.
Arkadaslar fuara girmek icin illaki onceden biletmi almak gerekiyor .
Fuar girisinde ucret odeyip giris yapamiyomuyuz . Bilet bulamazsam bosami istanbula gitmis olucam ?
yok hocam fuar girişinde de bilet alabiliyorsun,
Bu arada herkeze merhaba,
bende bir bulgaristan göçmeni torunuyum
Bizimkiler osmanpazarı tarafından göçmüşler türkiyeye varmı oralardan birisi
Fuar yerinden ücret ödeyerekte alabilirsin ama bazı kişilerin bilet fazlalıgı oldugu için bileti olmayanlara verebliyorlar şuan bende fazladan 4 bilet var oraya gittigimde bileti olmayan 4 kişiye bilet vericem
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:34 ----------
hoş geldin Ben Aydos Çiftlik mahalleden dier arkadaşlarım nereden bende bilmiyorum :D
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)