Şu anda Bulgaristandayım vallaha çok gaza geldim :D Burada abilerimiz de var sen niyetlen sana motor buluruz diyorlar. TR deki motoru satar satmaz alacam buradan. Buradaki fiyatları duyunca çok hüzünleniyorum
Şu anda Bulgaristandayım vallaha çok gaza geldim :D Burada abilerimiz de var sen niyetlen sana motor buluruz diyorlar. TR deki motoru satar satmaz alacam buradan. Buradaki fiyatları duyunca çok hüzünleniyorum
Ohoo oo, orda işten anlayan tanıdık çevren varsa olay bitiş ki zaten
Sana zahmet bi Honda' ya girip sorarmısın NC700 veya CB500 gelcekmi gelmicekmi Olmadı bi MT-03 mü baksak yada Honda beklemeye devam mı etsek benim de iştah kabarık aslında yau
Yalnız orda da durum aynı işte, MT yi geri hiç satamam, Honda nın alıcısı çok fazla
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
Evet offroad da olabilir, bide senin göz onları süzüyodur tabi Peki nelerin fiyatını aldın, varmı aklında kalanlar, netten daha ekonomik oluyor çünkü birebir konuşulunca
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
2. el bakıyorum daha çok. Plakalı special model olarak alınabilecek en iyi KTM 250EXC ler var. 6.000 - 8.000Leva onun haricin de iki zamanlı Kawasaki KX, Yamaha YZ ler çok daha uygun fakat yurda sokmak biraz sıkıntılı olabilir onları.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
Beyler bu arada bahsettiğim arkadaşım R1 aldı, getirdi sorunsuzca. Hatta ben fırsat bulup ziyaretine gidene kadar bir BG turu daha yaptı.
Dönüşte ciddi bi kaza yaşadı ve motosiklet pertingen şıtrayze malesef :/
Arkadaş full tulum, ekipman v.s olduğundan incinmeler harici sadece kolunda bir kırık oluştu, başka bişeyi yok denilebilir çok şükür.
Şuan için pek öyle konuşmuyor olsada, iyileşince rahat duracağını zannetmiyorum
__ Birde yaz geldi, ortalık yanıyor ve hala aktif değil bu başlık
Oo. Bircetler bircetkalar toplanmis. Yeni gordum sizleri bende bir macir olarar araniza katilmak istedim herkeze selam.
Su bg den motosiklet getirme isini birara bende kafaya cok takmistim epey bi arastirmadan sonra edindigim bilgileri sizlere aktarmak istedim . Yasal olarak 6 ay muhabeti var arac sahibinin bg de yasamasi zorunlu tr ye gecerken 6 ay aracla birlikte kalabiliyor, 6 ay sonra geri donmesi gerekiyor eger donmeze sinirda ilk cikisinda buyuk bir mevla para cezasi var tam (tam olarak nekadar oldugunu daha bulamadim) .
2'nci bir alternatif daha var . Araci BgDe yasayan emekli birisinin uzerine aaraci yapiyorsun o kiside araci tr de kulanabilmesi icin senin uzerine vekalet veriyor, araci uzerine yaptigin sahisla birlikte siniri geciyorsun , siniri gectikten sonra onu geriyor gonderip 1 yil rahatlikla araci Tr de kullanabiliyorsun senen dolunca ayni yontemi 2 yil icin baska bir emeklinin uzerinden yapabiliyorsun . Yakin zamandada bir solenti duydum aslini bilmiyorum ama yinede paylasayim
Yukarda 1 yilligina getirmis oldugun araci Bursada ( BURSA,da yasadigim icin soyluyorum belki dger illerdede olabilir ) karayollari subesinde biraz daha sureyi uzattirabiliyormussun . Nekadari gercek henuz daha arastiramadim .
Yani isn asli bana cok karisik geldi hatta bg ye almaya gitmistim son anda vazgectim . Tr ye gelip fz6 fazer aldim . Ari fiyata nerdeyse burdan oyle gozukuyor fakat leva ile tr arasi baya acildi 4-5 lira icin bu riski goze almak istemedi...Ben
urasirim arkadas dersen gidip alabilirsin .
Kurban bayraminda kismetse burgaz a dogru da gaz day gaz diyebilirim herkeze keyifli ve kazasiz surusler .
__ Birde yaz geldi, ortalık yanıyor ve hala aktif değil bu başlık
[/QUOTE]
ya aynen toçno taka ferdinandd maalesef 2007 ve 2009 arası burada çok fena muhabet oluyodu hataa bir birimize ziyarete giderdik ama artık ben dahil buralara uğramaz oldun nedense
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
bate canlandıralım suç bızde
Hocam çok şanslısınız,Bugaristan sınırına doğru genelde geziler yapıyorum,Ama sınırdan öteye hiç gidemedim,
sınır boyu hep orman,oralar nasıl çok merak ediyorum doğrusu
Desene biz buraya katilmakla cok gec kalmisiz :-) Gerci ben motora binmeye bile cok gec kalmisim 31 yasima kadar motorlara yan bile bakmiyordum , nasil olduysa 3 yildir motosiklet delisi oldum
2014 yazında motosikletim ile (fz6 fazer) mini italya, biraz isviçre ve biraz ispanya turu düşünüyorum. (para kaç gün yeterse, muhtemelen cebimde pasaport vs masrafları hariç 1200-1300€ olur) sizce gemi ile mi gideyim yoksa macaristan üzeri mi gideyim? ya da bu para çok mu az? üniversite öğrencisiyim ve €-TL paritesi 2.78 lerde :(
Herkese selamlar 89 yilinda Varna dan goc edip oncelikle Yalova sonrasin da Istanbula yerlesmis biri olarak herkese kazasiz belasiz surusler ve topigin de canli kalmasi dilegiyle
Hey millet ne iş yaparsınız yazımı beklersiniz,koca göçmenler,hep yalnız içersiniz efesleri...
selam mustafa agaa ne var ne yok yahu çoktan berı gırmemışım bende sıteye bayağı bı gelışmış nu sıte bakalım bızde ufaktan bırşeyler düşünüyoruz makına konusunda
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:18 ----------
kırcalıde zıraatın ne işi var yahu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)