Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bulgaristan - MT]

REKLAM ALANI
    blamir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Z750R, Husaberg FE450e, YZ125
    Şu anda Bulgaristandayım vallaha çok gaza geldim :D Burada abilerimiz de var sen niyetlen sana motor buluruz diyorlar. TR deki motoru satar satmaz alacam buradan. Buradaki fiyatları duyunca çok hüzünleniyorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Ohoo oo, orda işten anlayan tanıdık çevren varsa olay bitiş ki zaten

Sana zahmet bi Honda' ya girip sorarmısın NC700 veya CB500 gelcekmi gelmicekmi Olmadı bi MT-03 mü baksak yada Honda beklemeye devam mı etsek benim de iştah kabarık aslında yau

Yalnız orda da durum aynı işte, MT yi geri hiç satamam, Honda nın alıcısı çok fazla
    Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

Motosikleti
    Alıntı ferdinandd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ohoo oo, orda işten anlayan tanıdık çevren varsa olay bitiş ki zaten

Sana zahmet bi Honda' ya girip sorarmısın NC700 veya CB500 gelcekmi gelmicekmi Olmadı bi MT-03 mü baksak yada Honda beklemeye devam mı etsek benim de iştah kabarık aslında yau

Yalnız orda da durum aynı işte, MT yi geri hiç satamam, Honda nın alıcısı çok fazla
    Sitesin de görünmüyor. Ben daha çok offroad ile ilgili olduğum için tutulma konusunda yorum yapamıycam. Fakat daha çok KTM, Yamaha ve Kawasaki gördüm. Hiç honda görmedim desem yeridir ...

Motosikleti
    Honda NC S
    Evet offroad da olabilir, bide senin göz onları süzüyodur tabi Peki nelerin fiyatını aldın, varmı aklında kalanlar, netten daha ekonomik oluyor çünkü birebir konuşulunca
    Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

Motosikleti
    2. el bakıyorum daha çok. Plakalı special model olarak alınabilecek en iyi KTM 250EXC ler var. 6.000 - 8.000Leva onun haricin de iki zamanlı Kawasaki KX, Yamaha YZ ler çok daha uygun fakat yurda sokmak biraz sıkıntılı olabilir onları.

Motosikleti
    Honda NC S
    Zaten ciddi avantaj 2. elde oluşuyor, daha mantıklı Yalnız dediğim gibi yinede KTM nispeten pahalı sayılır, gerçi normalde fiyatını bilmiyorum ama

Bi önceki sayfada paylaştığım CB1000 üzerinde fiyatına bakınca, asfalt motosikletlerinde fiyatlar iyice yerin dibinde

Sanırım senin alet şu :

Motosikleti
    Zaten ciddi avantaj 2. elde oluşuyor, daha mantıklı Yalnız dediğim gibi yinede KTM nispeten pahalı sayılır, gerçi normalde fiyatını bilmiyorum ama

Bi önceki sayfada paylaştığım CB1000 üzerinde fiyatına bakınca, asfalt motosikletlerinde fiyatlar iyice yerin dibinde

Sanırım senin alet şu :

http://p1305.hizliresim.com/19/3/mq9sn.jpg
    KTM de çok model var. Bu 2 zamanlısı bunun 4 zamanlısına bakıyorum :D

Motosikleti
    Honda NC S
    Bak blamir, adam Filibe plaka XT660 getirmiş, perte çıkınca yedek parça olarak satıyo.

Hurda olmasına rağmen aldığı fiyatın en az X2 misline satacak parça parça

Motosikleti
    Bak blamir, adam Filibe plaka XT660 getirmiş, perte çıkınca yedek parça olarak satıyo.

Hurda olmasına rağmen aldığı fiyatın en az X2 misline satacak parça parça

http://k1305.hizliresim.com/19/5/mspxb.jpg
    300TL ne yau şakamı bu :D

ucanteneke5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Super Tenere xt1200z. Actros 1841 megaspais.
    Alıntı blamir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    300TL ne yau şakamı bu :D
    bu temsili fiyat ilanı verebilmek için bu eleman kurtköyde bulgardan ve yunandan makiinalar getirip kanuni yolarla sokup parça parça satıyo.
    bulgarda bu XT660X 2006 model 4000 ile 4500 leva arası burdaysa hurdası çıkmış 2006 modele 11000-12000 tl istiyolar.
    Hayat ENDURO yla başlar
    ENDURO yla devam eder
    ENDURO yla biter.

Motosikleti
    Honda NC S
    Beyler bu arada bahsettiğim arkadaşım R1 aldı, getirdi sorunsuzca. Hatta ben fırsat bulup ziyaretine gidene kadar bir BG turu daha yaptı.

Dönüşte ciddi bi kaza yaşadı ve motosiklet pertingen şıtrayze malesef :/

Arkadaş full tulum, ekipman v.s olduğundan incinmeler harici sadece kolunda bir kırık oluştu, başka bişeyi yok denilebilir çok şükür.

Şuan için pek öyle konuşmuyor olsada, iyileşince rahat duracağını zannetmiyorum

__ Birde yaz geldi, ortalık yanıyor ve hala aktif değil bu başlık

CEL1KYELEK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fz6 fazer Z 800a CBR 650 F 1000 RR
    Oo. Bircetler bircetkalar toplanmis. Yeni gordum sizleri bende bir macir olarar araniza katilmak istedim herkeze selam.
    Su bg den motosiklet getirme isini birara bende kafaya cok takmistim epey bi arastirmadan sonra edindigim bilgileri sizlere aktarmak istedim . Yasal olarak 6 ay muhabeti var arac sahibinin bg de yasamasi zorunlu tr ye gecerken 6 ay aracla birlikte kalabiliyor, 6 ay sonra geri donmesi gerekiyor eger donmeze sinirda ilk cikisinda buyuk bir mevla para cezasi var tam (tam olarak nekadar oldugunu daha bulamadim) .
    2'nci bir alternatif daha var . Araci BgDe yasayan emekli birisinin uzerine aaraci yapiyorsun o kiside araci tr de kulanabilmesi icin senin uzerine vekalet veriyor, araci uzerine yaptigin sahisla birlikte siniri geciyorsun , siniri gectikten sonra onu geriyor gonderip 1 yil rahatlikla araci Tr de kullanabiliyorsun senen dolunca ayni yontemi 2 yil icin baska bir emeklinin uzerinden yapabiliyorsun . Yakin zamandada bir solenti duydum aslini bilmiyorum ama yinede paylasayim
    Yukarda 1 yilligina getirmis oldugun araci Bursada ( BURSA,da yasadigim icin soyluyorum belki dger illerdede olabilir ) karayollari subesinde biraz daha sureyi uzattirabiliyormussun . Nekadari gercek henuz daha arastiramadim .
    Yani isn asli bana cok karisik geldi hatta bg ye almaya gitmistim son anda vazgectim . Tr ye gelip fz6 fazer aldim . Ari fiyata nerdeyse burdan oyle gozukuyor fakat leva ile tr arasi baya acildi 4-5 lira icin bu riski goze almak istemedi...Ben
    urasirim arkadas dersen gidip alabilirsin .
    Kurban bayraminda kismetse burgaz a dogru da gaz day gaz diyebilirim herkeze keyifli ve kazasiz surusler .
    ucanteneke5 bunu beğendi.

ucanteneke5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Super Tenere xt1200z. Actros 1841 megaspais.
    __ Birde yaz geldi, ortalık yanıyor ve hala aktif değil bu başlık

[/QUOTE]

ya aynen toçno taka ferdinandd maalesef 2007 ve 2009 arası burada çok fena muhabet oluyodu hataa bir birimize ziyarete giderdik ama artık ben dahil buralara uğramaz oldun nedense
    ceyceypad bunu beğendi.
    Hayat ENDURO yla başlar
    ENDURO yla devam eder
    ENDURO yla biter.

alpino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda transalp 600 1999
    bate canlandıralım suç bızde

oyunageldim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Wave 110i
    Hocam çok şanslısınız,Bugaristan sınırına doğru genelde geziler yapıyorum,Ama sınırdan öteye hiç gidemedim,
    sınır boyu hep orman,oralar nasıl çok merak ediyorum doğrusu

CEL1KYELEK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fz6 fazer Z 800a CBR 650 F 1000 RR
    Desene biz buraya katilmakla cok gec kalmisiz :-) Gerci ben motora binmeye bile cok gec kalmisim 31 yasima kadar motorlara yan bile bakmiyordum , nasil olduysa 3 yildir motosiklet delisi oldum

ozgurakman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer 98Hp (isviçre çakısı)
    2014 yazında motosikletim ile (fz6 fazer) mini italya, biraz isviçre ve biraz ispanya turu düşünüyorum. (para kaç gün yeterse, muhtemelen cebimde pasaport vs masrafları hariç 1200-1300€ olur) sizce gemi ile mi gideyim yoksa macaristan üzeri mi gideyim? ya da bu para çok mu az? üniversite öğrencisiyim ve €-TL paritesi 2.78 lerde :(

endlessdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar xvs 250 , suzuki ls 650
    Herkese selamlar 89 yilinda Varna dan goc edip oncelikle Yalova sonrasin da Istanbula yerlesmis biri olarak herkese kazasiz belasiz surusler ve topigin de canli kalmasi dilegiyle

Motosikleti
    YAMAHA MT-07 DEEP ARMOR ABS
    Hey millet ne iş yaparsınız yazımı beklersiniz,koca göçmenler,hep yalnız içersiniz efesleri...

Motosikleti
    YAMAHA MT-07 DEEP ARMOR ABS
    Alıntı CEL1KYELEK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Oo. Bircetler bircetkalar toplanmis. Yeni gordum sizleri bende bir macir olarar araniza katilmak istedim herkeze selam.
    Su bg den motosiklet getirme isini birara bende kafaya cok takmistim epey bi arastirmadan sonra edindigim bilgileri sizlere aktarmak istedim . Yasal olarak 6 ay muhabeti var arac sahibinin bg de yasamasi zorunlu tr ye gecerken 6 ay aracla birlikte kalabiliyor, 6 ay sonra geri donmesi gerekiyor eger donmeze sinirda ilk cikisinda buyuk bir mevla para cezasi var tam (tam olarak nekadar oldugunu daha bulamadim) .
    2'nci bir alternatif daha var . Araci BgDe yasayan emekli birisinin uzerine aaraci yapiyorsun o kiside araci tr de kulanabilmesi icin senin uzerine vekalet veriyor, araci uzerine yaptigin sahisla birlikte siniri geciyorsun , siniri gectikten sonra onu geriyor gonderip 1 yil rahatlikla araci Tr de kullanabiliyorsun senen dolunca ayni yontemi 2 yil icin baska bir emeklinin uzerinden yapabiliyorsun . Yakin zamandada bir solenti duydum aslini bilmiyorum ama yinede paylasayim
    Yukarda 1 yilligina getirmis oldugun araci Bursada ( BURSA,da yasadigim icin soyluyorum belki dger illerdede olabilir ) karayollari subesinde biraz daha sureyi uzattirabiliyormussun . Nekadari gercek henuz daha arastiramadim .
    Yani isn asli bana cok karisik geldi hatta bg ye almaya gitmistim son anda vazgectim . Tr ye gelip fz6 fazer aldim . Ari fiyata nerdeyse burdan oyle gozukuyor fakat leva ile tr arasi baya acildi 4-5 lira icin bu riski goze almak istemedi...Ben
    urasirim arkadas dersen gidip alabilirsin .
    Kurban bayraminda kismetse burgaz a dogru da gaz day gaz diyebilirim herkeze keyifli ve kazasiz surusler .
    selam mustafa agaa ne var ne yok yahu çoktan berı gırmemışım bende sıteye bayağı bı gelışmış nu sıte bakalım bızde ufaktan bırşeyler düşünüyoruz makına konusunda

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:18 ----------

Nette dolaşan bi fotoğrafı paylaşmak istedim :/

http://l1304.hizliresim.com/18/n/m8zl3.jpg
    kırcalıde zıraatın ne işi var yahu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)