Havala ısınsın, yeni tayfayın eğlencesini duyan gelir bratoo
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
aytt noleri buda gencler. bende isperihtenim. avcılarda partiye magareşki mlyakoyla +1 benden.
bide bizim tarataykayla bg turu yapem deyemde. bg pasaport tr plaka var enucuz nası geçeriz sınırı? bitkinci zakonlara göre anlatın bakem.
herkeze selam nasılsınız görüşmeyeli
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:47 ----------
evet alper kimse kalmadı çok ara verdik motorsiklete
özgür adam:
bende ara yok sadece bıraz zaman sıkıntısı var
Bu akşam Cafe-S' in önünde gördüğüm Çelik 250 seninkimiydi
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
dün hıç motoru çıkarmadım
eyyyyyyyyyy bg cematı bugun ıtıbarıyle hondanın yenı crf 250 l makınasınıı aldım artık gezmeye tozmaya hazırım
---------- Post added at 00:55 ---------- Previous post was at 00:53 ----------
ferdınand KARDES cb 125 e ne zaman aldın makına nasıl yaanı cbf 150 gore demek ıstıyorum gıdısatı fılan nasıl yakıtı memnunmusun makınadan
Çok güzel motosiklet almışsın, hayırlı olsun Benim boy 1.70 CRF üzerine oturmaya yetmedi
CB 125 alalı 8-9 ay oldu, herşeyinden çok memnunum, yakıtı süper, genelde 1.8lt ile 100 km yol gidiyorum, daha ne istiyeym Elektrikli balkan almam lazım daa azı için
CBF150 kadar yumusak bi selesi yok biraz daha ince süngeri, ama burnu ve kendisi CBF150 gibi uzun ve sabit değil, bu yüzden Istanbul trafiğinde daha kıvrak, dar alanlara girip çıkmak, kontrol etmek kolay oluyo
CRF250 hakkında bütün tecrubelerini yaz, benide heyecanlandırmıştı o motosiklet ama yaradılıştan bi sorun var Az kaldı festivallere, hemen alışırsın insallah, güzel günlerde kullan
selam herkese bende avcılardan Esparo (taner) varnensko . 83 model 89 transfer yabancı oyuncu umarım bir gün tanışırız
herkese merhaba arkadaslar.ben kirklareli / buyukkaristiran kasabasinda ikamet ediyorum.bulgaristanda herzaman motosiklet ile gezinti yapmak istemisimdir ama tek basimada olmak istemem.grup gezileri her zaman daha keyif verici.sizleri takip ediyorum,bu yaz plani olan var mi ?
---
Vayy burayı aktif görmek
@esparo tanısırız tabi, benim yolum sık sık düşüyor oralara.
@sezginozkan, abi plan yapan olsada tek başına yapmıştır Esas planı grupça yapmak lazım, çok ta güzel olur
yavaş yavaş eskıye döner
ferdınand makına guzel ama ustundekı o gumaları atmak lazım cunku ben dağda tepede gezmıycem o makınayla onun ıcın ona lastık bakıyorum ama asfalt lastıyı olacak burda turkıyede cok pahalı bulgarıtanna gıdıp orda da harcayacak vaktım de yok bakalım lastık ısını nasıl cozecez makınaya gelıne 2-3-4 vıteslerı felaket cekıyo kerata torklu makına olduğu ıcın sağlam asılıyo sımdılık makına bıraz fazla ıcıyor tabı bende hep dıp gaz gezıyorum 6,5 lıtre ıle 150 km yol yapıyor 7,7 lıtre hacmı var ama daha da dusececk yakıtı frenlerı cok ıyı dokunmaya gelmıyo ıstedıyın gıbı dozajını ayarlaya bılıyorsun sımdılık bu kadar soracak soruların varsa cevaplayabılırım tabı havalarda bozuk gıdıyo bu aralar daha yenı 200 km oldu fuardan hemen sonra aldım sımdılık bu kadar
hehe evet aldım . gt250 aldım alışmaya uğraşıyom . çok aykırı maşina:D sevdim
Petrol bitmesin!
2. el temizini bulduktan sonra fiyatına göre alınabilecek TR' deki en kral 250 naked bence
Hemen alışma, zevkini çıkar, uzunca bi süre sebepsiz yere yüzün gülsün kullanırken, o heyecanlar bi başka güzel oluyo
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)