ıyı aksamlar varnalı hala yatmamısın
yok uyumusum ama laptop acik kalmis.Haaa bu arada karavan alicam diyordum ya aldim.Gezicez insallah.Bu arada varna,burgas civarlarinda karavanla kamp yapilabilecek parali yada parasiz kamp yerleri bilen var mi?
RIDE or DIE
bu arada benimde planlarım değişti mayıs sonu haziran başı gibi gitmeyi düşünüyorum.
Tedbir Senden Taktir Allahtan...
inş. bi akisilik çıkmas
Tedbir Senden Taktir Allahtan...
Varmi karavan ile kampa gelicek?
RIDE or DIE
Macurlar varna yakinlarinda karavan kamp yeri bilen var mi?ben cok aradim.Kiten,yug,oazis var ama cok pahali.romanya sinirina yakin bir yer buldum orasi uygun gibi.baska bilen var mi?
RIDE or DIE
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
Vallahi unuttum,bu aralar isler cok yogun akil kalmadi.Sen istedigin yere cek diyorsun ama,elektrik cekebilecegim bir yer olsun istiyorum.Gece uyurken kaldirmaya calismasinlar bizi.Denize falan gittigimizde arkamizdan gelip esyalarimizi toparlamasinlar.O yuzden kapali korumali kamp bolgeleri tercih ediyorum.Kismetse 26 mayis ta yola cikicaz,bu pazar vakit bulursam Hollanda da bir disel peugeot 306 stationwagon buldum 500 e brakacak adam.Ona gidip bakicaz.
RIDE or DIE
haftasonu cumartesi svilengrada günlük olarak gelecek arkadaş varm
Asparuhovo civarında vardı yanlış hatırlamıosam, Google Earth ten bakmak lazım tekrar
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:20 ----------
Sinka uluslararası sigorta işini nereye yaptırıoruz, bide yıllık kaça gelio bilyosan bende yaptırem yaz kış kaçarım artık havası suyu ii gelio
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:22 ----------
Daha yeniyim, acemi sayılırım ama yıllardır kaç rumuz eskittim daha yeni görüorm BG MT yi. Listeye beni de yazarsanız sevinirim. Selamlar cümlenize Yeminlen çok sevindim
Merhaba arkadaşlar. Ben baba tarafı Razgrad isperih Podoyva , anne tarafı razgrad göçperler. Kayınpeder razgrad varatlar ve kayınvalide enbeler köyünden. İstanbul sefaköy'de oturuyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:51 ----------
Ayrıca tırcı arkadaşlar ben Renault Horoz'da kamyon tır satışı yapıyom bilginiz olsun
Hayırlı ramazanlar hepinize, bayram tatilinde öte doru kaçmayı düşünen arkadaşlar işlerini halletmeye başlasın şindiden
slm arkadaşlar, bütün göçmenlere sevgi ve saygılar, benim cbf 150 motorum var, bu yaz bulgaristana gitmeyi planlyorum, sigorta ve venetka konusunda beni bilgilendirebilirmisiniz. Sigorta gerekli mi motor için gerekliyse bulgar sigortası kaç para ne kadar süreliğine?teşekkürler.
Sanada selam shumenli, bende bu konuyu araştırıyorum da herkes otomobil için olanları anlattı motosiklet için de durum aynı mı değilmi kimse bilmiyor, sadece bulgaristan için sigorta oluyomu bilmiyorum uluslararası sigorta sanırım.
Minimum 15 günlük oluyo sanırım ve motosiklete de gereklidir kesin, bize motosikletle gidip gelen biri lazım bilgi almamız için, burayı güncel tutarsak biri mutlaka sesimizi duyar
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
Sigorta tabiki gereklidir ancak Turkiye plakali araclar icin nasildir bilemiyorum.Bulgar plakali olsa idi yesil kart cikariyorsunuz sigortacidan istediginiz yere gidiyorsunuz.Ama Turkiye plakali araclar icin durum farkli imis.Bulgar tarafina gecince sigorta yapiyorlarmis.Venetka konusuna gelince Bulgaristan da motosikletlere venetka istemiyorlar.Arabalar icinse 1 aylik 25 lv.1 ay once aldim.Sanki yollari cok guzelmis gibi....
RIDE or DIE
Çok sağol, bende araştırıodum Türkiye sınırını geçince BG taraftan girmeden önce halledilebiliomuş ama fark alıolarmış üstüne.
Yola çıkmadan önce git bi sigorta şirketine yaptır dedi bi arkadaşım15 günlükte bile 20-30 lira cebine kalır dedi.
Otomobil için yıllık yapılırsa 600 küsur euroları bulabiliyormuş fiyat, 15 günlük yaptırmak daha mantıklı diyo herkes, bidaha gideceksen bidaha yaptırırsın diyolar.
Ben üşengeçliğimden bi sigorta şirketine gidip halen öğrenmedim motosiklet için net fiyatları
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)