Ben ağustos gibi düşünüyorum.
Tedbir Senden Taktir Allahtan...
evet olmiğacak gibi ama yinede belli olmaz planlar değişebilir konuşur haberleşiriz.
inşallah bende çok isterim.
geçen yaz motorla bg ye gittim Derekoy den Burgaz Varna üzerinden Silistraya gittim.Tr ehliyetiyle gidebilirsin bg sigortası yaptırıyosun 55 leva,üç isim belgeside gerekiyo ilk defa geçersen soruyolar,gündüz yolculuk yaparsın bir sorun olmaz,tavsiyem bütün yolu birgünde gitmemen bi gece dinlenmen daha iyi olur yourucu oluyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:56 ----------
merhaba arkadaşlar yaza bg turuna giden olursa beraber gidebiliriz varna üzerinden
sinka ben varna dayim bu yaz herzamanki gibi.Gelirseniz arayin bulusalim.
RIDE or DIE
Bende bulgaristan göçmeniyim arkadaşlar, babam ve ailesi 1978 de razgrad-kalovadan gebzeye gelmişler. Yazın bulgaristana tur olursa katılmayı isterim daha önceden hiç gitmedim
Bre macurlar nerdesiniz?Yok mu memleketten birileri?
RIDE or DIE
fransada var bi arkadaş niste oda sık sık gidiyo bulgara ama iki ay önce motorunu çaldılar sonra naptı bilmiyom istersen vereyim numarasını ara konuş.+33643345913 +33665262539 ara konuş hem tanışırsın oda şumene gidiyo adı beyhan numarayı mustafadan aldım de.haber ver irtibata geçersen.
burdaki arkadaşlar bende auğstosun son haftası gidecem sadece stara zagorada ki festivale sadece hafta sonu için çünkü finanslar kötü bü sene.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
Tamam ben ararim bu aralar.insallah olur da beraber gideriz.aslinda biz romanyada bir aksam konaklamak istiyoruz ama.bu drakulanin kalesinin oralar cok guzelmis.biraz gezelim diyoruz.sen cok gec gidiyorsun.erken gitseydin atlardik stara zagoraya kadar gorusurfuk.yada siz gelirdiniz varnaya denize disco ya falan.
RIDE or DIE
selam sınka kardes ben adapazarından sen nerdensın bende razgradlıyım ama hıc bulgara motorla gıtmedım devamlı tırla gıdıyorum onun ıcın sana soracaklarım olucak tırlada devamlı plovdıve gıdıyorum[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 14:10 ---------- Previous post was at 14:06 ----------
var var merak etme sen caalısmaktan hanımın yuzunu bıle goremıyoruz bende razgradlıyım uzun zamandan ber buralara hıc gırmdeım adım sınan
---------- Post added at 14:12 ---------- Previous post was at 14:10 ----------
[selam mustafa aga ne var ne yok napıyon bakalım ben sımdı çekok dıye fırmada calısıyorum narencıye ısı yapıyo devamlı plovdıve gonderıyolar sen nerlerdesın kuryelık fılan mı yapıyon sımdı
sinan kardes,bu yaz gidiyormusun memlekete?ben kismetse mayisin sonunda gidicem.toplanalim bir aksam motorcu macurlar?
RIDE or DIE
merhaba tekirdağ çorlu dan herkeze selamlar... bu yaz güzel etkinliklerde buluşmak ümidiyle herkese iyi akşamlar..
Herkesten hızlı sürmen,yalnız süreceğinin garantisidir.
ben 2 yada 3 gunde bır gıdıyorum zaten bulagara ama bu yaz da aılecek gıdıcem cunku pasaportun suresı bıtıyo bıde esımı ve cocuğumu gocmen yapmak ıstıyorum ama nasıl olacak bılmıyorum cok zor fılan oluyo dıyolar bı gıdelım de bakacaz
---------- Post added at 23:46 ---------- Previous post was at 23:43 ----------
sen bulagarıstanın neresındensın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)