Bre macırlar ne ediyorsunuz?
Bre macırlar ne ediyorsunuz?
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
K.K.T.C. mt den saygılar selamlar nasıl gidiyor hayat arkadaşlar
Selam bende Bulgaristan göçmeniyim (1989). Razgrat İsperih (Kemallar) Köylerinden...
selamlar 78 göçmeniyim Razgrat deliorman hebip köyden gölcük te yaşıyorum bizim macırların da sayfası varmış çok sevindim
ben belirtmeyi unutmuşum 89 kırcaali (hacı mahallesi köyünden )
herkese selamlar saygılar
Belcika,Hollanda,Almanya da yasayip mayis ayinin sonunda araba yada motorla Bulgaristan a gidicek var mi?Ben mayisin sonunda bir araba alip memlekete gitmeyi dusunuyorum,isteyen olursa konvoy yapalim.
RIDE or DIE
yok mu memleketten kimse?
RIDE or DIE
tüm yeni katılan arkadaşlara hoş geldiniz sayenizde azcık canlanmış buraları bende bir senedir pek giremiyodum maalum tırdaydım ama braktım yine kuryeliye geri döndüm beklerim artık buralarda canlandıralım şurayı biraz..
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:58 ----------
McWarnaly hemşo senle daha önce tanışmış olsaydık keşkem geçen sene antwerpende çok kaldım tırla hep hafta sonuna denk geldi bıktım yatmaya oralarda semti unutum ama sağada kalıyo çevre yolunda nakliyeci firmalar genelde orda karşıda büyük park var tavşan kaynıyo köpek gezdirme yeri yani belki hatırlarsın..
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
bulgaristan göçmeniyim... Balıkesirde ikamet ediyorum Hem de saf muhacirim ana da baba da muhacir
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
aramıza hoş geldin BEYA senin oralarda güzel geçen yaz en son kay süte gitmiştim yüklemeye ama çok sıcaktı hiç gezesim gelmedi yahu..
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
buralar iyidir ama yaşlılarla kızanlar öğlenleri ıscakta dışarı çıkmaz
bu taraflara tekrar yolun düşerse beklerim abicim bi çayımı iç
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
yaza bende gidicem kısmetse denk getirirsek belki beraber gideriz
Tedbir Senden Taktir Allahtan...
Dobrichteyim sen nardesin.
o yakınmış
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)