Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bulgaristan - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    loading...
    selamunaleykum arkadaslar.. ben bursadan motorcu dostunuz.. bulgaristana gezi amaclı birkac gun gitmek istiyorum.. pasaport cıkartıcam fakat vize muhabbeti girişte beni neler bekler..sorun cıkar mı? dil sorunu nasıl olur bir yardımcı olabilir misiniz?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    YAMAHA MT-07 DEEP ARMOR ABS

[/COLOR]selam mıllet bende daha once bu sıtye uyeydım yanı bulgarıstan mt ye sımdı tekrar uye oldum suzukı gsr600 um vardı sımdı makınasız kaldık kısa bır surelıyıne bakalım ne lacaz arrtık butun macırr motorculara selam

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:03 ----------

selam mustafa abı ben adapazarından sınan bızı yasar tanıstırmıstı hanı pamukovada yaylada ıken sıyah bı tvs apache yle gelmıstık tekradan uye oldum senın bende numaran vadı ama kayboldu tekrar bana numaranı verırsen senınle muhabet etmek ısterdım kendıne ıyı bak cevabını bekıyorum

Motosikleti

nerde bu mıllet

ya arkadas nerdesınız yahu ınsan bı gırrer suraya bıseyler yazar yaa boylemı olur motorculuk

ucanteneke5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Super Tenere xt1200z. Actros 1841 megaspais.
    bayadır kimseler uğramamış buralara bazı bazı bişeyler yazıverin beya hepiniz kayboldun eski balkançeler gibi
    Hayat ENDURO yla başlar
    ENDURO yla devam eder
    ENDURO yla biter.

Motosikleti
    gratskiler biraz yavas olun yahu okadar cok kulaniyonuz burayi ki taaa bulamiyorum nerde kalmis sayfa
    hadi ben yine tirlara basladim pek vaktim olmuyo ya sizlere ne oluyo hic anlamadim arada bi goz atip biseyler yazin yahu.
    ben suan holanda roterdamdan yaziyom o yuzden harfler turkce deil yanlis anlamayin yani
    hadi hepinize hayirli isler
    Hayat ENDURO yla başlar
    ENDURO yla devam eder
    ENDURO yla biter.

Motosikleti

selam

Alıntı ucanteneke5 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gratskiler biraz yavas olun yahu okadar cok kulaniyonuz burayi ki taaa bulamiyorum nerde kalmis sayfa
    hadi ben yine tirlara basladim pek vaktim olmuyo ya sizlere ne oluyo hic anlamadim arada bi goz atip biseyler yazin yahu.
    ben suan holanda roterdamdan yaziyom o yuzden harfler turkce deil yanlis anlamayin yani
    hadi hepinize hayirli isler
    selam mustafa abı bende tırlardayım scanıa 2011 g 420 yollarda karsılasırsak muhabbet edelım calıstıyım fırma özgüllu sut urunlerı coğunlukla ıstanbula gelıyorum nerde bu cemaat yahu gercektende hıc kımse gırmıyo buralara

Motosikleti
    Alıntı nisa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam mustafa abı bende tırlardayım scanıa 2011 g 420 yollarda karsılasırsak muhabbet edelım calıstıyım fırma özgüllu sut urunlerı coğunlukla ıstanbula gelıyorum nerde bu cemaat yahu gercektende hıc kımse gırmıyo buralara
    sen istanbula geliyon iyi de ben hep dışardayım şimdi yeni geldim fransadan.araban iyimiş benimkide 2004 124l 420 toplain volkan yazıyo brandada ama romen plaka.
    buralara gelince ara belki görüşürüz 05422646599
    Hayat ENDURO yla başlar
    ENDURO yla devam eder
    ENDURO yla biter.

Motosikleti
    Alıntı ucanteneke5 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen istanbula geliyon iyi de ben hep dışardayım şimdi yeni geldim fransadan.araban iyimiş benimkide 2004 124l 420 toplain volkan yazıyo brandada ama romen plaka.
    buralara gelince ara belki görüşürüz 05422646599
    volkan mı dedın ben oyle bır tır gordum ama nerde gordum tam olraka hatırlayamıyorum sanırım esenyurtun ordan gecerken rastlastık her halde cunku ben oraya gıdıyorum coğunlukla yarın yıne gıdecem dıasa nın deposu var orda oraya mal goturuyorum ben galıba ıkımızden baska yazan yok her halde bu sıtede

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:21 ----------

mustafa abı bızım yasar vardı bursadan bılmem hatırlarmısın o sımdı turmenıstan da calısıyo bı su arıtma tesısı fılaan olamsı lazım adam bıde gıttı ordan evlendı bıraz para bırıktırıp bursadan ev alıcam temellı yerlesecem bursaya artık dıyo

bulosele - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Herkese selam, hakkaten herkes kaybolmus...Ben de motoru sattım,su an Şırnak'ta askerdeyim, teskereye 7 ay var daha...Kendinize iyi bakın bratcetlerim...

Alıntı bulosele adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese selam, hakkaten herkes kaybolmus...Ben de motoru sattım,su an Şırnak'ta askerdeyim, teskereye 7 ay var daha...Kendinize iyi bakın bratcetlerim...
    Hayırlı teskereler brato bende askerdeyim cuma günü karakoldan ayrılıyorum...

Pazartesi evdeyim... Sıkma canını nasıl geçtiğini anlamazsın...
    Pinokyoyu yapan Gepetto değilim ki her odunu adam yapayım...:wiinkk:

Motosikleti
    Alıntı bulosele adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    7 ay mı dedın ya bulent daha cokmus be ya sende hıc gırmez oldun net alemıne msn den gorusemez oldduk bende yenı gırdııym bı ıs var devamlı hemen her gun bursaya gıdıyorum burda olsaydın gorusur tanısırdık neyse hayırlı tezkereler askerlık bıtınce motorsuz bırakma kendını bı tane yenı honda cbr 250 r yakısır sana

Alıntı bikerboy35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı teskereler brato bende askerdeyim cuma günü karakoldan ayrılıyorum...

Pazartesi evdeyim... Sıkma canını nasıl geçtiğini anlamazsın...
    Darısı benim basıma insallah...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:50 ----------

7 ay mı dedın ya bulent daha cokmus be ya sende hıc gırmez oldun net alemıne msn den gorusemez oldduk bende yenı gırdııym bı ıs var devamlı hemen her gun bursaya gıdıyorum burda olsaydın gorusur tanısırdık neyse hayırlı tezkereler askerlık bıtınce motorsuz bırakma kendını bı tane yenı honda cbr 250 r yakısır sana
    Kısmetse askerden sonra bi motor düsünüyorum, hayırlısı artık...

cbr125cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150'2011 Kırmızı
    Ben de diyorum mt-bulgaristan olsa ne güzel olurdu gözümden kaçmış Razgrad

1 ay sonra bg ye gidiyorum birde oradaki piyasayı gümrük işlemlerini araştırayım olmadı ordan bi makina alırım...
    Pinokyoyu yapan Gepetto değilim ki her odunu adam yapayım...:wiinkk:

Motosikleti
    REGAL RAPTOR 250 E9-B
    selam arkadaşlar,
    bulgaristana tr plakalı motor ve tr ehliyeti ile gidilebilir mi (kırmızı pasaport var).gidilirse nasıl gidilir yol yordam nedir neler gerekir?
    Carpe Diem :bounce: (Berkant)

Regal Raptor

Motosikleti
    Alıntı bikerboy35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1 ay sonra bg ye gidiyorum birde oradaki piyasayı gümrük işlemlerini araştırayım olmadı ordan bi makina alırım...
    selam bıkerboy bulgarıstana gıdınce benııde haberdar et bakalım orda durumlar nasıl uygunsa ordan sağlam bı makına alırız artık ben razgradlıyım sen nerdensın

Motosikleti
    Alıntı james adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar,
    bulgaristana tr plakalı motor ve tr ehliyeti ile gidilebilir mi (kırmızı pasaport var).gidilirse nasıl gidilir yol yordam nedir neler gerekir?
    james biraz bizim sayfada gezinsen gorucek neler gerekiyo bir kac defaa yazdim ben bulgara gitmek icin neler gerekiyo.
    selam bıkerboy bulgarıstana gıdınce benııde haberdar et bakalım orda durumlar nasıl uygunsa ordan sağlam bı makına alırız artık ben razgradlıyım sen nerdensın
    nisa ben sizin su razgrati ve cevresini hic beenmedim iki haftadir burdayim isperih ve podaivada takiliyom ama hosuma gitmedi su evrak islerim hallolsa kacayam burdan..
    Hayat ENDURO yla başlar
    ENDURO yla devam eder
    ENDURO yla biter.

alpino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda transalp 600 1999
    herkese iyi bayramlar

Motosikleti
    nisa ben sizin su razgrati ve cevresini hic beenmedim iki haftadir burdayim isperih ve podaivada takiliyom ama hosuma gitmedi su evrak islerim hallolsa kacayam burdan..[/QUOTE]

hayırdır mustafa abı nesını beğenmedın delıormanın ne guzel memlket var ıste oralarda ne yaptın sımdı nerelerdesın ıstanbulda ıse basladınmı volkandan ayrıldıktan sonra

Geçmiş Kurban Bayramınız mübarek olsun...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)