kapayın gözlerinizi takın anahtarları kontaklara kameniv sende tanışma faslı için birinin arkasında gelirsin.maksat tanışma olsun ve hep birlikte olalım...hayatta bazen risk güzeldir
kapayın gözlerinizi takın anahtarları kontaklara kameniv sende tanışma faslı için birinin arkasında gelirsin.maksat tanışma olsun ve hep birlikte olalım...hayatta bazen risk güzeldir
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
fazla kask getirin
tamam ben getiririm fakat sen istanbuldasın?ordan buraya gelene kadar nasıl geliceksin..en iyisi istanbuldan bir arkadaş bulsun
arkadaşlar benim sorunum daha var hepside ucanteneke5 yüzünden oldu..koydu oraya mini bike motoru heveslendirdi burda 3 arkadaşı.yani 3ümüzde almayı düşünüyoruz.azıcık araştırdık da fiyatları çok makul fiyatlar.eşde dosta olan var mı? almayı düşünüyoruz.racing olacak ama
yerve zaman belirlemek lazım nasıl yaparız bilmem fazla kimseden olumlu cevapta gelmedi
özgür adam:
valla süper olur..dünden bugüne araştırdığım kadarıyla.küçük-orta-büyük boy olarak sınıflanıyor bunlar.bu kaç cc ve hangi boyda.800 ytl istiyor ama pazarlık sünnettir derler bişeyler yapar umarım.bide şuan nakit yok.taksit yaparım derse hemen gelip alayım.yok olmaz derse 1 ay sonra felan ciddi konuşurum.maaşımı yeni aldım ve harcadımda
Merhaba arkadaşlar,
Pazar günü yaptığımız Avcılar buluşmasını düzenleyen değerli arkadaşım Uçantene (Mustafa) ya çok teşekür ederim. Alper arkadaşım la da tanışmış olduk böylelikle.
Ayrıca motorun çantasına letlerden park, sinyal ve stop ileveleri yaptığı için de Uçanteneke'ye teşekür ederim. Ustalığını bir kezdaha göstermiş oldu.
Motorla ilgili her türlü sorunumu anında gideren ve her türlü yardımı esirgemeyen değerli dostum Uçanteneke, buradan seni selamlıyor ve sevgilerimi gönderiyorum.
YAŞASIN MOTOSİKLET KARDEŞLİĞİ
KAHROLSUN TRAFİK TERÖRÜ
her iki taraftanda motosiklet.net üyelerine uyacak davranışlar.ikinizide ayrı ayrı takdir ediyor selamları mı iletiyorum
mustafa abi seninkinin aynısı sanırım.buldum bir tane 699 fiyat biçmiş.2008 0 km diyor?fakat ben arkadaşından almak istiyorum.hem onun işi görülsün hem benim.ticaret yapalım maksat fakat dediğim gibi taksit yapar mı?senet fln her türlü şeye açığım.peşin isterse dediğim gibi 1 ay kadar beklemem gerekicek ayrıca 100 ytl dahada fazla bu arkadaşının
bursalı arkadaşların dikkatine!!!
büyük ihtimal bu pazar yine bursa il sınırları içinde olacağım.4-5 arkadaş geleceğiz sanırım.az önce konuşurken bursaya gidelim dediler.bende sazan gibi hadi gidelim dedim.yani büyük ihtimal bu pazar yine sizin oralardayım.beni çağırmadınız,ben duymadım gibi mazeretler kabul edilmez baştan söylim paşa paşa 1 hafta önceden söylüyorum. 2. buluşmamızı yapalım.gemlikli bir arkadaş vardı.seninlede gemlik ışıklarında tanışıp birar çay içebiliriz.
DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN...!
tutkun (mehmet abi) teşekürler ne demek sen istediğin zaman mekanı biliyosun eskiden beri hertürlü yardımcı olurum sana.
ayrıca geçen akşam giderken arkandan baktım işiklar baya sexi olmuş bende isterdim ama benim çanta müsait deil.
bratçet bulduysan al derim çünkü benim arkadaş tırcı ve şuan ingilterede gelmesi an az 15 gün sürer ama gelincede emin ol 700tl.kesin alırız ama peşin ister çünkü gidince nezaman gelicei belli olmadığı için uğraşmak istemiyo.
bir ay sonra kesin alıcam diyosan hazırla 700tl. bidahaki gelişinde veya şimdi gelince ben benim buraya alırım ama yeterki o gelince parası hazır olsun sana alırız makinayı.benim bildiğim kadarıyla mkina 25cc.ve 3beygir düz yolu bulunca 60km.rahat yapıyo ve iki zamanlı ayını zamanda.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
SIFIR POCKET BİKE DENEME AMAÇLI BİR kez çalıştırıldı..gümrük girişli yasaldır ! teknik özellikler:2 Zamanlı 1 Silindir Benzin/Yağ Karışımlı 1:25 Hava Soğutmalı Zincir
Ağırlık. 23 kg
Depo Hacmi 1,2 Litre
49 ccm Benzinlimotor
1 depo benzinle . 45 km
max. hız.80km/h
Boyutları. 105 x 30 x 52,5 cm
Kuvvetlendirilmiş Ön takım
Kuvvetlendirilmiş Şase
Taşinabilir yük 110 kg
Ön ve Arka Disk Fren
Spor Hava Filtre
spor çift eksoz
özellikleri bu mustafa abi. mesutakdeniz_77@hotmail.com adresim beni eklede daha rahat konuşalım bu konuyu?
brçet bi ara sizide alalım bu taraflara olmazmı ben ehliyeti alayım sorarım size herhafta birinizi bulurum mayıs sonu bekleyin beni geliyorum kimse tutamaz artık beni
evet haklısın perşembe günü gidicem bakalım su arıtma tesisindeki arkadaşı görmeye belki gelir oda
özgür adam:
kim var kim yok toplayın..çoluk cocuk tüm mahalleyi al gel o arkadaş bir ara beni eklemiş.15 gün önce felan.iyi birine benziyor.26 yaşında ybr 125i vardı yanılmıyorsam..git gör o arkadaşıda bilgilendir.bide kulaklarını çek!arada siteye girsin.nefes aldığını anlayalım
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)