Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bulgaristan - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    geçmişim 2 silindir geleceğim 4 silindir olacak:))
    kapayın gözlerinizi takın anahtarları kontaklara kameniv sende tanışma faslı için birinin arkasında gelirsin.maksat tanışma olsun ve hep birlikte olalım...hayatta bazen risk güzeldir
    LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

fazla kask getirin

Motosikleti
    Alıntı kameniv adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fazla kask getirin
    tamam ben getiririm fakat sen istanbuldasın?ordan buraya gelene kadar nasıl geliceksin..en iyisi istanbuldan bir arkadaş bulsun

arkadaşlar benim sorunum daha var hepside ucanteneke5 yüzünden oldu..koydu oraya mini bike motoru heveslendirdi burda 3 arkadaşı.yani 3ümüzde almayı düşünüyoruz.azıcık araştırdık da fiyatları çok makul fiyatlar.eşde dosta olan var mı? almayı düşünüyoruz.racing olacak ama

sumensko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mobilet 80cc arora ks 200-8
    yerve zaman belirlemek lazım nasıl yaparız bilmem fazla kimseden olumlu cevapta gelmedi
    özgür adam:

Motosikleti
    Alıntı sumensko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yerve zaman belirlemek lazım nasıl yaparız bilmem fazla kimseden olumlu cevapta gelmedi
    özcan abi konuyu geç açtın.fazla kişi okuduğunu sanmıyorum yavaş yavaş talep artar.şuan 3 kişiyiz.benim pocket bike soruma bile cevap gelmedi.biraz sabır

ucanteneke5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Super Tenere xt1200z. Actros 1841 megaspais.
    Alıntı playboy_77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tamam ben getiririm fakat sen istanbuldasın?ordan buraya gelene kadar nasıl geliceksin..en iyisi istanbuldan bir arkadaş bulsun

arkadaşlar benim sorunum daha var hepside ucanteneke5 yüzünden oldu..koydu oraya mini bike motoru heveslendirdi burda 3 arkadaşı.yani 3ümüzde almayı düşünüyoruz.azıcık araştırdık da fiyatları çok makul fiyatlar.eşde dosta olan var mı? almayı düşünüyoruz.racing olacak ama
    bratçet senin derdin ufak motorsa bi arkadaşta aynısı var siyah ama 800ytl.istiyo
    daha sıfır sayılır
    en fazla iki saat çalışmıştır.istersen konuşayım.
    Hayat ENDURO yla başlar
    ENDURO yla devam eder
    ENDURO yla biter.

Motosikleti
    Alıntı ucanteneke5 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bratçet senin derdin ufak motorsa bi arkadaşta aynısı var siyah ama 800ytl.istiyo
    daha sıfır sayılır
    valla süper olur..dünden bugüne araştırdığım kadarıyla.küçük-orta-büyük boy olarak sınıflanıyor bunlar.bu kaç cc ve hangi boyda.800 ytl istiyor ama pazarlık sünnettir derler bişeyler yapar umarım.bide şuan nakit yok.taksit yaparım derse hemen gelip alayım.yok olmaz derse 1 ay sonra felan ciddi konuşurum.maaşımı yeni aldım ve harcadımda

Tutkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA AFRİCA TWİN
    Merhaba arkadaşlar,
    Pazar günü yaptığımız Avcılar buluşmasını düzenleyen değerli arkadaşım Uçantene (Mustafa) ya çok teşekür ederim. Alper arkadaşım la da tanışmış olduk böylelikle.
    Ayrıca motorun çantasına letlerden park, sinyal ve stop ileveleri yaptığı için de Uçanteneke'ye teşekür ederim. Ustalığını bir kezdaha göstermiş oldu.
    Motorla ilgili her türlü sorunumu anında gideren ve her türlü yardımı esirgemeyen değerli dostum Uçanteneke, buradan seni selamlıyor ve sevgilerimi gönderiyorum.
    YAŞASIN MOTOSİKLET KARDEŞLİĞİ
    KAHROLSUN TRAFİK TERÖRÜ

Motosikleti
    Alıntı Tutkun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar,
    Pazar günü yaptığımız Avcılar buluşmasını düzenleyen değerli arkadaşım Uçantene (Mustafa) ya çok teşekür ederim. Alper arkadaşım la da tanışmış olduk böylelikle.
    Ayrıca motorun çantasına letlerden park, sinyal ve stop ileveleri yaptığı için de Uçanteneke'ye teşekür ederim. Ustalığını bir kezdaha göstermiş oldu.
    Motorla ilgili her türlü sorunumu anında gideren ve her türlü yardımı esirgemeyen değerli dostum Uçanteneke, buradan seni selamlıyor ve sevgilerimi gönderiyorum.
    her iki taraftanda motosiklet.net üyelerine uyacak davranışlar.ikinizide ayrı ayrı takdir ediyor selamları mı iletiyorum

mustafa abi seninkinin aynısı sanırım.buldum bir tane 699 fiyat biçmiş.2008 0 km diyor?fakat ben arkadaşından almak istiyorum.hem onun işi görülsün hem benim.ticaret yapalım maksat fakat dediğim gibi taksit yapar mı?senet fln her türlü şeye açığım.peşin isterse dediğim gibi 1 ay kadar beklemem gerekicek ayrıca 100 ytl dahada fazla bu arkadaşının

bursalı arkadaşların dikkatine!!!
    büyük ihtimal bu pazar yine bursa il sınırları içinde olacağım.4-5 arkadaş geleceğiz sanırım.az önce konuşurken bursaya gidelim dediler.bende sazan gibi hadi gidelim dedim.yani büyük ihtimal bu pazar yine sizin oralardayım.beni çağırmadınız,ben duymadım gibi mazeretler kabul edilmez baştan söylim paşa paşa 1 hafta önceden söylüyorum. 2. buluşmamızı yapalım.gemlikli bir arkadaş vardı.seninlede gemlik ışıklarında tanışıp birar çay içebiliriz.
    DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN...!

ucanteneke5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Super Tenere xt1200z. Actros 1841 megaspais.
    Alıntı Tutkun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar,
    tutkun (mehmet abi) teşekürler ne demek sen istediğin zaman mekanı biliyosun eskiden beri hertürlü yardımcı olurum sana.
    ayrıca geçen akşam giderken arkandan baktım işiklar baya sexi olmuş bende isterdim ama benim çanta müsait deil.

her iki taraftanda motosiklet.net üyelerine uyacak davranışlar.ikinizide ayrı ayrı takdir ediyor selamları mı iletiyorum

mustafa abi seninkinin aynısı sanırım.buldum bir tane 699 fiyat biçmiş.2008 0 km diyor?fakat ben arkadaşından almak istiyorum.hem onun işi görülsün hem benim.ticaret yapalım maksat fakat dediğim gibi taksit yapar mı?senet fln her türlü şeye açığım.peşin isterse dediğim gibi 1 ay kadar beklemem gerekicek ayrıca 100 ytl dahada fazla bu arkadaşının
    bratçet bulduysan al derim çünkü benim arkadaş tırcı ve şuan ingilterede gelmesi an az 15 gün sürer ama gelincede emin ol 700tl.kesin alırız ama peşin ister çünkü gidince nezaman gelicei belli olmadığı için uğraşmak istemiyo.
    bir ay sonra kesin alıcam diyosan hazırla 700tl. bidahaki gelişinde veya şimdi gelince ben benim buraya alırım ama yeterki o gelince parası hazır olsun sana alırız makinayı.benim bildiğim kadarıyla mkina 25cc.ve 3beygir düz yolu bulunca 60km.rahat yapıyo ve iki zamanlı ayını zamanda.
    Hayat ENDURO yla başlar
    ENDURO yla devam eder
    ENDURO yla biter.

Motosikleti
    SIFIR POCKET BİKE DENEME AMAÇLI BİR kez çalıştırıldı..gümrük girişli yasaldır ! teknik özellikler:2 Zamanlı 1 Silindir Benzin/Yağ Karışımlı 1:25 Hava Soğutmalı Zincir
    Ağırlık. 23 kg
    Depo Hacmi 1,2 Litre
    49 ccm Benzinlimotor
    1 depo benzinle . 45 km
    max. hız.80km/h
    Boyutları. 105 x 30 x 52,5 cm
    Kuvvetlendirilmiş Ön takım
    Kuvvetlendirilmiş Şase
    Taşinabilir yük 110 kg
    Ön ve Arka Disk Fren
    Spor Hava Filtre
    spor çift eksoz

özellikleri bu mustafa abi. mesutakdeniz_77@hotmail.com adresim beni eklede daha rahat konuşalım bu konuyu?

Motosikleti

bursalı arkadaşların dikkatine!!!
    büyük ihtimal bu pazar yine bursa il sınırları içinde olacağım.4-5 arkadaş geleceğiz sanırım.az önce konuşurken bursaya gidelim dediler.bende sazan gibi hadi gidelim dedim.yani büyük ihtimal bu pazar yine sizin oralardayım.beni çağırmadınız,ben duymadım gibi mazeretler kabul edilmez baştan söylim paşa paşa 1 hafta önceden söylüyorum. 2. buluşmamızı yapalım.gemlikli bir arkadaş vardı.seninlede gemlik ışıklarında tanışıp birar çay içebiliriz.
    DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN...!

iyişallah bi aksilik olmazsa bekliyorum yola çıktınızda haberim olsun
    özgür adam:

Motosikleti
    iyişallah bi aksilik olmazsa bekliyorum yola çıktınızda haberim olsun
    telefon numaran var zaten.gerçi cumt akşamı yine haberdar ederim.kesinleşirse yola çıkarken ararım ben seni.bir yerlerde buluşup gezeriz.

diğer arkadaşlardan ses soluk yok..buluştukdan sonra derler niye aramadınız

Motosikleti
    Alıntı ucanteneke5 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    daha sıfır sayılır
    brçet bi ara sizide alalım bu taraflara olmazmı ben ehliyeti alayım sorarım size herhafta birinizi bulurum mayıs sonu bekleyin beni geliyorum kimse tutamaz artık beni

telefon numaran var zaten.gerçi cumt akşamı yine haberdar ederim.kesinleşirse yola çıkarken ararım ben seni.bir yerlerde buluşup gezeriz.

diğer arkadaşlardan ses soluk yok..buluştukdan sonra derler niye aramadınız
    evet haklısın perşembe günü gidicem bakalım su arıtma tesisindeki arkadaşı görmeye belki gelir oda
    özgür adam:

Motosikleti
    kim var kim yok toplayın..çoluk cocuk tüm mahalleyi al gel o arkadaş bir ara beni eklemiş.15 gün önce felan.iyi birine benziyor.26 yaşında ybr 125i vardı yanılmıyorsam..git gör o arkadaşıda bilgilendir.bide kulaklarını çek!arada siteye girsin.nefes aldığını anlayalım

Motosikleti
    kim var kim yok toplayın..çoluk cocuk tüm mahalleyi al gel o arkadaş bir ara beni eklemiş.15 gün önce felan.iyi birine benziyor.26 yaşında ybr 125i vardı yanılmıyorsam..git gör o arkadaşıda bilgilendir.bide kulaklarını çek!arada siteye girsin.nefes aldığını anlayalım
    ben mobiletlemi gelsem acaba nedersin biraz duman atıralım orda
    özgür adam:

Motosikleti
    ben mobiletlemi gelsem acaba nedersin biraz duman atıralım orda
    ruhsat ve plaka meçhul.borcu kesin vardır.ehliyet yok.tamam ya trafiğe uygunsun.kesin çevirmezler seni.ben hala vergiyi ödemedim yaa diğer arkadaşlarda da ehliyet yok.hadi bakalım güzel bir macera olcak gibime geliyor

Motosikleti
    ruhsat ve plaka meçhul.borcu kesin vardır.ehliyet yok.tamam ya trafiğe uygunsun.kesin çevirmezler seni.ben hala vergiyi ödemedim yaa diğer arkadaşlarda da ehliyet yok.hadi bakalım güzel bir macera olcak gibime geliyor
    pilaka ruhsat varda borcu baya birikmiştir pilakalara birer aparat balayalım gizlemek için sonra kaçarız polisten olmazmı
    özgür adam:

Motosikleti
    pilaka ruhsat varda borcu baya birikmiştir pilakalara birer aparat balayalım gizlemek için sonra kaçarız polisten olmazmı
    mobiletle mi kaçıcaz yoksa koşarak mı? arasında pek fark göremiyorum da

Motosikleti
    mobiletle mi kaçıcaz yoksa koşarak mı? arasında pek fark göremiyorum da
    öyle deme gidiyo muberek katırgibi maşallah
    özgür adam:

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)