Otkrivane Moto Sezon 2010 Sofya Bulgaristan
Otkrivane Moto Sezon 2010 Sofya Bulgaristan
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
vayy be adamlar yaşamayı biliyor ya
Tedbir Senden Taktir Allahtan...
tamam alper.
bak bulgarlar açtı sezonu başladı artık moto festivaler.
bu yaz gelen varsa haber versin ben yine 29 temmuz akşamı çıkıyom tam belli değil ama benim gitiğim festival ağustosun ilk haftası olduğuna göre bu sene 29.30.31.temuz ve 1 ağustosa denk geliyo.
gelicem diyen varsa hazırlansın izni olan kalsın benle moto fest.ten sonra yine tura gidecem ben 5 gün rila ve pirin dağaları çok güzel yerler.
şimdiden söyledim sonra haberim yoktu demeyin.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
Askerden geleyim yapıcaz bi fenalık..
15 ay sonra görüşmek üzere
Pinokyoyu yapan Gepetto değilim ki her odunu adam yapayım...:wiinkk:
yaz son enduro alırsam düşünüyorum bulgaristan gezisi triptik pasaport vize falan ne tür işlemler gerekli ne kadara mal olur motosikletle çıkmak için bilgi verirseniz sevinirim.
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
benim çekinmem bozuk yoldan değil.ben rakam 2000m yi geçerse ondan korkuyom hava yoğunlu çok azaldı için motor güçten düşüyo ondan diyorum çıkarmı diye.ha dersenki şimdiye kadar kaç metre çıktın uludağın tepesine defalarca çıktım.gördüm ki 2000 rakamından sonra motor zorlanıyo.rakam sörmamın sebebi bu.teşekür ederim koraş verdin için brato.iki kişi çıkardı bizi uludağın tepesine artı yol felaket oldu halde kocaman kocaman taşların üstünden geçiyor benim skuter.çin işi dil bu dökülmüyo bozuk yolda ama yolda aşırı bozuktu.yalnız amortisörlerden 2 ay ses geldi sonra kesildi ses.amortisörler patlamıştır diye korktum ilk baş ama bişe yokmuş.
tavsıyelerın ıcın saol ağa kısmet bakalım temmuzda nıyetımız makedonya-uskup. olmazsa bu sefer gene beraber gıderız stara zagoraya oradan da dewam ederız kısmet tabı ızın durumuna gore . km onemlı deıl bızım ıcın beya ben ege turu yaptım gıt gel toplam 2500km.yol sorun deıl yetrkı vakıt ve maddıyat olsun beya.
hele şükür birileri konuyu güncellemiş
Her söylenene verilecek cevabım varda önce lafa bakarım laf mı diye sonra söyleyene bakarım adam mı diye.
Ben de geldim taze taze,
motor şimdilik yok ama olacak
Omurtaglı
a biraz çanlanmış buraları ah nerde o eski günler
herkez bakıp kapıyo galba kimsenin muabet edesi yok gibi
varda girdiyim zaman kimse olmuyor burada
valla ben kendi adıma konuşayım hep burdayım
eskiler olmadıktan sonra yeniler birbirini tanımıyo tabi, ondan ötürü yazanda yok anlaşılan..
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)