slm braçetler naptınız ne ettiniz yaaaa..herkes kabuğuna çekilmiş buralarda..hal hatır soran kalmamış pek :(
slm braçetler naptınız ne ettiniz yaaaa..herkes kabuğuna çekilmiş buralarda..hal hatır soran kalmamış pek :(
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
maalesef biraz öyle oldu mesut.
napravo yazılanları okumaya yetiştiremiyom
ama olsun böylede iyi bazıbazı yazmak hiç yazmamaktan iyidir dimi.
fuarda da pek bişey yoktu gelmeyenler üzülmesin bende zaten sadece super tenereyi görmeye gitmiştim birkaç ta güzel iki ayaklı makina gördüm iyi oldu
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
hareketlendirelim o zaman ortamı
yaza varmı motorla bulgara gitmeyi düşünen arkadaşlar, bende bi enduro olsa hiç düşünmem giderim ama 150 cc ile başıma iş alırım diye çekiniyorum.
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
Ya arkadaşlar bende geçmiş Schengen vizeleri var bulgara girebilmem için illa ki vize almam gerekiyor mu ? Ya da mutlaka geçerli bir schengen mi olması gerekiyor. 5 günlük transit hakkı var diye biliyorum schengene
Nam-ı Diğer Çiko :P
valla ben motorla değilde otobüsle kesin giderim
Tedbir Senden Taktir Allahtan...
Selam bradçetler bu sene temmuz ayında mekodonya ya motorlarla gezi var gelmek isteyene kapımız açık. Motor farketmez . Geçen sene bız stara zagora da kı zbordan sonra 150 lik cbf ile 2 kişi romanya bükreşe gittiler. Sadece niyet meselesi insan gicem dedimi heryere gider .
inşallah gideriz bulgara motorlarla herkesin işi aynı anda uyarmı bilmem.madddiyat elverirse heryere gidilir neden olmasın ucuz benzin kullanmanın zevki başka olur.bu benzin fiyatları bizi iflas ettirmezise yaza kadar.kim gezmek istemez imkanlar el verdikten sonra.
makedonya kaç km acaba git gel?
Selam arkadaşlar 14 mart pazar günü öglen profilo alışveriş merkezinde bulgaristan göçmeni arkadaşlarımızla bovlik oynuycaz gelmek isteyen olursa bilginiz olsun.
imali nyakoy
bayaaa değişmiş buralar bee abi :D
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
var biraz deyişiklik
Bi gidemedik Bulgaristan'a
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
doğuru alper bi kurye daha alındı şirkete bana pek düşmüyo artık oralar.
evet arkadaşım aynen geçerli shengenin varsa tranzit geçiş yapabiliyon ama 3 gün veriliyo beş değil 5 gün bulgar pasaportunla yabancı plaka araçlaçla geçiş yapacağın zaman veriliyo yani tırla demek istedim
sunay senin ordan makadonya skopie yani 700km.olması gerekiyo ben istanbuldan gitmiştim tırla 850km.topladı gidiş sadece ona göre yap hesabını ama tavsiye etmem hıyar makedonlar türk plakalara cezaa yazmaya bayılıyo ama bulgarca konuştunmu tolerans oluyo.
orda hız sınırı otobanda 70 natsionalda 60km.ona göre git.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)