bu ne ya iyecene ölmüş macırlar bende hiç girmiyorum canlandıralım biraz ya göçmenlerin nasıl oldunu görsünler
herkezin bayramı mübarek olsun
bu ne ya iyecene ölmüş macırlar bende hiç girmiyorum canlandıralım biraz ya göçmenlerin nasıl oldunu görsünler
herkezin bayramı mübarek olsun
Tedbir Senden Taktir Allahtan...
nasıl geçiyor bayramınız
hiç buraya bakan yokmu ya
Türkmenistan'dan herkese slm. ben Yaşar hergün atıldığım için nicten tanıyamazsınız ama etikete gerek yok dostlar beni bilir vs...vs..... yahu hadi ben uzaklarda motorsuzum :( sizlere ne oldu Bulgaristan mt sakinleri (onlar kendilerini biliyor ) benim şuan ne zor şartlarda nete girdiğimi bilseniz .....yinede direkt mausum buraya geldi neyse kendinize iyi bakın
[B]SATMADIK DAVAYI,SATMADIK DOSTLARI,BU ÖMRÜ HELAL YAŞADIK... [/B]
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
online bulgaristanli yok mu?
RIDE or DIE
merhaba arkadaşlar uzun zaman oldu buraya gelmeyeli ama bakıyorumda artık kimse girmez olmuş
birgün girerde bakarsınız diye tüm hemşolara nice senelere
umarım bu yeni yıl tebriğim 2011 kadar durmaz böyle
bu sene inşallah daha sık görüşürüz forumda ve gerçek hayatta..
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
mutlu yıllar arkadaşlar, hakikaten pek giren bakan yok bu tarafa, o kadar fazla gezmeyin arada sırada 2 kelime bişeyler yazın
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
çestita nova godina.. da ste jivi i zdravi priyateli..
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
Tüm herkeze merhabalar kısmetse bende motorlanacam o zaman sizleri bol bol rahatsız ederim ilk bindiğim motor bg de karpat tı eniştemin balkancesi vardı mavi sonunda bizimde olcak :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Arkadaşlar;
Bulgaristan'a gelme planlarım var ... Oradaki Fiyatlar hakkında bilgi istiyorum sizlerden ?
Yeme - içme; Konaklama (EV kirası veya Otel Fiyatları); Eğlence; Tasıtlar vs...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
cakalaz dostum nedesek yalan olur avrupa birliğine girince bulgar bozdu kendini eskisi gibi fiyatlar sabit değil yani mesela stara zagora şehrinde bir günde 25 evroya yatma yeme içme yeterken sofia veyat burgaz taraflarında anca bir yemeye verirsin o paraya yani sen sağalam git te sonra hüsrana uğrama hele bulgarcan yoksa hiç fazla açılma gezin kısa sürmesin yanında mutlaka oraları bilen biri olsun ki gezinin tadını çıkar.
şimdiden iyi gezmeler ve iyi eğlenceler sana.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
Evet nihayet bende motorlandım ve yaza kadar kendimi geliştirip yaz sonu yaz ortası gibi BG de köye gitmek istiyorum.
Motorla sınırdan gecerken nelere gerek var? Cift vatandaşım elmde kırmızı passaportla sınıra gitsem direk gecermiyim. Evrak lazımsa ne lazım. nerelere ne kadar para verilir? Bilen varmı yardımcı olsun lütfen.
aramıza hoş geldin gratski..
gitmesine gidersin ama yeni kanunlarla nasıl oluyo ben de tam kestiremiyom artık bi geçen sene gitmedim rota şaştı artık sadece kırmızı pasaportla gidebiliyomuşuz galiba ama yinede bir bilen bulmak lazım.
cbf 150pek güvenme derim nerde kalıcağı beli olmaz ama yoksam güzel makina geçen sene arkadaşlar taaa bukureşte kadar gitti bendede aynısı var iş için şuanda 101000 km.ama 45000de bi motor yaptırdım ama diceğim son devir kulanmassan ve her 2000km.yağını değiştirirsen bayay uzun gider.
sen istanbulun nerindensin bi anlasak avcılara yakınsan gel tanışalım yardımcı oluruz..
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
ikitelli göçmen konutlardansın galiba oralarda arkadaşlar var hataa Cemali tanuyosan onla beraber çalışıyoz aynı firmada yani memet te var cbf500 le oda martaşın kuryesi bide şükrü vardı eskiden orda kaçak sidi satardı bilmeyen yok onu zaten biraz insanlıktan çıkmış ama olsun iyidir kendisi
bende bazı bazı gelirim oralara.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
mustafa abi nerelerde bu milet kimse girmiyor artık buralara tabi bizde girmiyoruz ama herkesmi bukadar çok yogun
galiba herkes yoğun.
fuara gelen varmı ben bugün gidiyom çunkü pazar günü çok kalabalık oluyo
bugün gidip benim super tenerenin nihayet beklenen yeni modeli gelmiş biraz foto çekeyim yeni efsaneyle.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)