Anavatandan Günaydınlar..
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Herkese "dobırden" arkadaşlar.
Bir göçmen de burada...
Selamlar.
Uğur abide yok bu aralar.???
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
yeni katılan bratçetler hoş geldiniz umarım biraz canlandırırsınız burayı
mesut erdek işi benim için yatı ama memet abi yengeyle kesin gidiyo ama o cumartesi sabaha burdan direk feribotla gidecek bandırma ordan da erdek yapıcak istersen git çok güzel bi festival olucak bende gelmek istiyodum ama tamamen duygusal bulgara gitmek için ayırdığım bütçeyi harcamak istemiyom.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
mesut boşver geçti zaten bizlerden pek kimse gitmedi eminim güzel olmuştur ama azcık araştırsan burda sitede tüm sezon boyunca festival tarihleri var.
bu arada bratçetler 28 haziranda ben ladacı arkadaşlarla trakya buluşmasında olucam sizlerden kesin katılan olursa bende motosikletle gelicem ayrıntılı bilgi isteyen buradan bakabilir ayrıca vereceğim sitede benim motosiklet bölümümde bulunuyo..
http://guvenotolada.com/forum/viewtopic.php?f=13&t=649
eğer katılmak isteyenler varsa yazsın buraya bende ona göre karar vereyim.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
valla mustafa abi şu okul oldu olalı pek siteyi takip edemiyorum..eskisi gibi yoğunluk veremiyorum siteye.bu yüzden festivallerden de haberim olmuyor fazla..anca biri hal hatır sormaya ararsa bilgim oluyor.16-19 temmuz yalova festivali varmış sanırım.onuda yeni duydum..her sene ağustos ayı yapılan festival bu yıl neden temmuz ayı anlamadım.büyük ihtimal o ara kütahyada olucam fakat eğer sınavlara denk gelmezse ve birileri festivale gelirse kaçarım yalovaya.bakıcaz artık
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
selam arkadaşlar nasılsınız.
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
Bu yaz kimse motosikletle Bulgaristan'a gitmeyi düşünmüyor mu?
Merhaba Arkadaşlar,
Mustafa (uçanteneke5) arkadaşım bir kaza geçirdi. Allaha şükür kırık falan yok ama
elleri ve ayakları fena halde yaralandı.
Biran önce iyileşim sağlığına kavuşmasını ve bizimle beraber gezilere katılmasını diliyorum.
Tekrar geçmiş olsun Mustafa.
Selamlar..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:20 PM ----------
Bu arada Sakarya motorsiklet festivaline gelecek olan var mı
Ben kesin gitmeyi düşünüyorum. Ne de olsa memleketim yav.
Gelecek olan varsa buradan haberleşelim.
Selamlar.
YAŞASIN MOTOSİKLET KARDEŞLİĞİ
KAHROLSUN TRAFİK TERÖRÜ
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
Herkese selamlar bratcetlerim, bayadır siteye girememiştim.
ucanteneke5, bate, geçmiş olsun, iyisin insallah?
Bu arada tayinim Bursa'ya cıktı, tüm Bursa'daki macır arkadaslarla görüsmek dilegiyle...
Mustafa abı senın benım gıbı ıyı bı bakıcıya ıhtıyacın war bence o ayagın ivedi kendıne gelmesı ıcın bu aksam huseyın gelmıs yanına dun gordum anlattım senın olayı hemen gelmıs bugun sana gecmıs olsuna
saoğul arkadaşım iyi iz seni sormalı.
ama böyle nasılsın deyip gidiyonuz olmuyo.
bide sen trans alp hastasısın galiba sevdiğin yönlerini yazarsan sevinirim çünkü bende endurocuyum ve enduronun en berbat motosikleti odur o yüzden sordum nesini beendin??
tabi zevklerle renkler tartışılmaz hemen kızmassın umarım.
bu yaz gitmeyi düşünen çok kişi var motorla niye gelmeyi düşünüyonmu??
düşünüyosan 31 temuz akşamına ayarla kendini haber ver beraberce gideriz.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
transalp mi berbat neyi kötü ki bunun en kötü yanı yakıtı diye biliyorum kullananların yorumu da iyi seni üzmez diyolar yakın bi tanıdığımızda da vardı sattı tabi çok memnundu ben uzun yol için düşünüyorum kısmetse maddi imkanlardan dolayı şu anda zor ama ilk hedefim o , bence tam bi enduro xtz 750 nasıldır bilemiyorum pek bilgim yok 2 si arasındaki farkları bi açıklarsanız eksiğimizide biliriz bali doğru yola yöneliriz.
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
bratçet trans alp çok hantal denge okadar iyi değil yakıtı biliyon zaten uzun yola gider ama arazide performans hiç güzel değil super tenereyi onla hiç kıyaslayamasın XTZ750 i anca varaderoyla kıyaslanır ki onun yanında bile XTZ750 daha serii kalıyo.
super tenere enduroların içinde ilk 200km.üstüne çıkabilen dengesi super ve arazide super giden motosiklettir.
yani onu anca bilen alır ve kulanır artık üretilmediğinden son modeleri98 de çıktı ama hondanın anca varaderosu onla kıyaslanabilir.XTZ750 de yakıtı fazladır ama hiç olmassa hakını veriyo üstündekine zevk veriyo bindinmi trans alp ise sadece fazla yakıyo fazla zevk vermiyo insana ben kulandım biliyom ama sana alma demiyom meraklanmışsın durumun varsa al kulan.
bakarsın hoşuna gider ama serilik arama onda yani XT600 ler bile her türlü geride brakır onu tek iyi tarafı vibrasyon yok diyer 660cc endurolara göre.
bide hep derim HONDA kazık onda bu lafımı unutma yamahayla hondanın parça fiyatlarını bi araştır anlarsın neden öyle diyom.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
transalp konusunda mustafa abiye katlıyorum..transalp hakkında ilk sölenen söz
yakıtıdır zaten.rahatlık konfor ve denge konusunda ise transalp sadece 15 dk kullandım...bir racing makine hastası olarak enduroda zorlanmıştım.virajlarda güven alamıyordum.super tenerede kullandım.(ucanteneke bilir..yalovalı ömür abinin) sanki 40 yıldır super tenere kullanıcı gibi kullandım.asfalta çıktığımda ise
sanki bütün yollar benimdi.serilik ve denge oldukça iyiydi..
hatta geçen sene adapazarı poyrazlar festivaline gitmiştim.dönüşte transalp ile otobanda tatlı bir mücadeleye girdik..altımda hyo gt 250r olmasına rağmen yer yer onu geçmeyi becermiştim.kalkıştada nanay oldu.gerçi sen konfor aricaksın.hızla işim yok diceksin ama dediğim gibi konfor ve dengede süper olduğunu denilemez...!
yinede kötülemek istemem ama sen bilirsin.biraz daha araştır düşün derim
bu arada hoşgeldin
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)