yolun şimdiden açık olsun..sağlıcakla kal şimdilik
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
Birşey öğrenmek istiyorum, ben Plovdiv' e gittiğimde motosiklet kiralamak istiyorum, bulabilirim değil mi ?? Bir de buradan giderken pantalonumu montumu falan götürmeme gerek olur mu, gerçi götürürsem sadece pantalon götürürüm de.. Heralde kask verirler
bişey götürmene gerek yok çünkü kiralama yeri bulamassın
orası biraz daha avrupai olduğundan motosiklet kolay kolay kiralamazlar hele yabancı ehlitliye hiç vermezler.
kiralama yeri bulsan bilem ki yoktur önce senden uluslar arası ehliyet isterler sonra en az 5 yıl A2 ehliyetli olman gerek vede kaparo en az üç katına çıkar çünkü yabancı bir vatandaşsın hele bide türk pasaportu olunca kimse kusura bakmasın ama tüm türkleri üçkatçı olarak görüyolar sadece bulgaristan değil tüm avrupa öyle.
yani sen hevesin kırılmasın ama motosiklet kiralayamican zaten ordaki trafikle burdakinin arasında baya bi fark olduğunu görücen hiç yoktan saygı var ve kuralar uygulanıyo.
kuralar derken orda en basidinden döner kavşaklara bi dikat et ve türkiyey göre döner kavşakların tam tersine çalıştığını görücen ama o doğurusu işte asıl bizdeki uygulama yanlış.
benden bukadar daha fazlasını sen gelince yazarsın bize.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
vay kimseler yok yine ama olsun artık kızmıyom herkesin işi gücü var yani..
bügün dünya şampiyonasında superdi krosta resimler alime geçsin koyacam uraya da biraz uçan motorlar görün
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
biz buradayız her zaman ama tıkk yok MT'den....
evet eskisi gibi sarmıyo artık mileti galiba ben bile pek fazla girmiyom ama olsun arada sırada girip bişeyler yazsak yeter maksat sayfamız güncelensin..
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
oooOOOoooo yine ölmüş buralar :(
evet mağalesef pek uğrayan olmuyo
kışı böyle kimsesiz geçirdiğine göre burası yazın hiç kimse olmaz yani buda demeki bu tesisler iş yapmıyo artık
alahtan mesut var da ikinci sayfadan kurtarıyoz sayesinde
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
selam arkadaşlar yenigördüm bende varım diyorum kırcaali koşukavak tanım sevgilerle
vay hoşgeldin bratçet sende bursadan ha bir zamanlar vardı bursalı bi arkadaşımız oda kırdjaliden di ama kayboldu ortadan heralde evlendi ve yenge motoru sattırdı ona o yüzden hiç uğramıyo.
hadi bakalım buraları canlandırabilecenmi genelde yeni biri gelince hareket oluyo.
birde kendinden biraz ayrıntılı bahsederse iyi olur
date opoznaem po dobre..
derler bizim orda.
unuttum yazmaya nikin biraz hiçte güzel olmamış gibi hadi ibo ismin de 677 neyin nesi bi açıkla da bilelim.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
bende iki kelime yazayım , yurt dışına motorla çıkmak için ne yapmamız lazım , sınırda 1 saate hallolur mu ve bize kaça patlar bilgisi olan varmı
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
herkese selam arkadaşlar, motosikletle alakası yok ama buradaki bazı arkadaşlara lazım olabilir düşüncesiyle paylaşmak istedim. balgöç sitesinden alıntıdır. bu arada bulgaristan araçla giriş toplam maliyeti hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
23.02.2009 tarihli, 2009/14699 sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla yürürlüğe konulan �Çalışma İzninden Muaf Tutulacak Türk Soylu Yabancılara Dair Yönetmeliği�e göre, 07.03.2009 tarihinden önce ikamet tezkeresi almış olup, Türkiye�de ikamet eden, kamu düzeni, milli güvenlik ve Devletimizin dış politikası bakımından sakıncası bulunmayan;
a) Batı Trakya Türkleri,
b) Irak,
c) Çin (Doğu Türkistan),
ç) Afganistan,
d) Bulgaristan,
uyruklu olanlar, bu Usul ve Esaslar uyarınca çalışma izninden muaf tutulacak Türk soylu yabancılar olarak, bu Usul ve Esaslara göre başvuru yapabilecektir.
Başvuru usulü ve süresi
Başvuru için aranan şarları taşıyan ilgililer, söz konusu muafiyet kaydı için ikamet ettikleri illerdeki Emniyet Müdürlükleri Yabancılar Şubelerine, geçerli ikamet tezkereleri ile birlikte bir dilekçeyle 07.10.2009 tarihine kadar şahsen başvurabileceklerdir.
Başvurunun kabulünü müteakiben de, Türk Soylu Yabancının İkamet Tezkeresine �çalışma izninden muaftır� şerhi düşülerek, ilgiliye teslim edilecektir.
Çalışma izni muafiyeti tanınan Türk soylu yabancıların, icra edecekleri mesleğe ilişkin olarak ulusal mevzuatlarda öngörülen diğer yükümlülükleri yerine getirmeleri zorunludur.
Yönetmeliğin yürürlük tarihi itibariyle, Bakanlıkça sonuçlandırılmamış çalışma izin müracaatları işlemden kaldırılacak, ilgililer bulundukları illerdeki Yabancılar Şubelerine yeniden müracaat edeceklerdir.
Kamuoyuna ve soydaşlarımıza saygı ile duyurulur.
ilhan kardeşim sana yardımcı olmaya çalışayım öncelikle motorun ruhasat sahibi sen olman lazım yada ruhsat sahibinden vekaletin olması şart sonrası kolay kapıda türk tarafında turing gişeleri var ordan yurtdışı sigortası ve triptik yapptırıyorsun birde bulgar tarafında 10 günlük (vienetkea) bandröl alıyorsun okadar maliyetine gelince otomobilinkini söyleye bilirim 6 aylık sigorta 150 lira triptik 35 lira birde vienetka 10 euro
uçanteneke arkadaşım hoş bulduk ben 90 yılında türkiyeye geldim tekstil fabrikasında satın alma departmanında çalışıyorum bir motor sevdalısıyım diyebilirim nikim sormuşsun 67 doğumluyum sitede başka bir ibo67 olunca bende 677 olarak yazdım .
ibo 677 cevabın için sağol
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
Merhaba arkadaşlar,
Haftasonu (17.Mayıs 2009) 3. Geleneksel Motosiklet.NeT Yuvacık Gezisi var. Geçen yılki fotoğrafları gördüm çok güzel. Belki 50-60 motor vardı. Ben gitmeyi düşünüyorum. Fakat beraber gidersek çok daha iyi olur. Gelmek isteyenler Cumartesi akşama kadar buraya yazarlarsa iyi olur. İlgili sayfayı aşağıya kopyalıyorum.
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...ik-gezisi.html
YAŞASIN MOTOSİKLET KARDEŞLİĞİ
KAHROLSUN TRAFİK TERÖRÜ
bende ordayım ma..bursadan kimler geliyoru kam?
[B][COLOR="Green"]SEDAT ŞENTÜRK[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]16 BYL 02[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]A RH +[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)