sinan hadi hayırlı olsun sonunda aldı yani allah kazasıs belasız bol kilometreler yapasın inşalla
sinan hadi hayırlı olsun sonunda aldı yani allah kazasıs belasız bol kilometreler yapasın inşalla
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
Arkadaşlar merhaba. Ben Erdem, Bursa' da öğrenciyim. Nisanın 18-25 i arası bi organizasyonla Plovdiv' e geliyoruz yaklaşık 20 kişi Biraz gezi, biraz staj amaçlı tabiki de. Eğer fırsat olursa orada siz motorcu arkadaşlarla tanışma fırsatı buluruz diye düşünüyorum.
Yine forumu takip edeceğim. Görüşmek dileğiyle
sinan abi shinko lastiği kim met etti sana valla Gsr için fikrim yok ama bizim hyo'larda orj shinko vardı ve herkes lastiklerden şikayetçiydi.hamuru kötüydü.çabuk ısınmıyordu..sen daha iyi bir araştırma yap derim.shinkodan uzak dur bence
arkadaşım hoşgeldin.şimdiden gezide bol eğlenceler dilerim fakat forum üyelerin hep TR yaşıyor.yani orda görüşeceğin biri zor gibi
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
mesut su sıteye gır bak orda bulursun shınko marka lastık ıle yazılar var 480 lıra lasrık setı var baslık olarak http://www.fazerturkiye.org/forum2/portal.php
mesut yazıları sonuna kadar oku ama
ya arkadaslar nerdesınız yahu fuara gelen var mı hıc olmazsa orda bulusalım ama ben pazar gunu anca gıdebılırım cunku o zaman ızınlı oluyorum buralarda bulgarıstan mt arkadaslarımın yazılarını gormek ıstıyorum artık
adam dunlop sipariş etmiş valla dunlop al derim ben shinko yerine.yinede sen bilirsin abi.belki başka modelleri kalitelidir ama hyosung'da kötüydü.benden kötü izlenim aldı shinko.takdiri sana bırakıyorum
ıslatın tabi ıslatın...
bu arada yaz az çok yaklaşıyor.en kısa zamanda herkesi kütahyaya davet ediyorum...herkes toplanıp bir gün gelin.sonbahardan bana sözünüz var valla anlamam.tek tek bekliyorum
Arkadaşlar ben fuara Cumartesi günü gidiyorum. Öğlen civarı orda olurum herhalde. Elimde 3-4 tane fazla bilet var. İsteyen olursa kapıya gelince beni arasın. Selamlar.
YAŞASIN MOTOSİKLET KARDEŞLİĞİ
KAHROLSUN TRAFİK TERÖRÜ
aramıza hoş geldin arkadaşım sana plovdivde iyi elenceler orası çok güzel bir şehir hoşuna gider ama bizler hep buralarda oturuyoz orda bizden kimseyi bulamasın ama bulgarca biliyosan plovdivde motorcu çok kişiile tanışabilirsin.
plovdiv merkezde meydanda yani görücen yanda bir tepede taşların üstünde kocaman bir saat var onun altında güzel mağaralar var orda biraz hatıralarım var oralara selam söyleyebilirsin.
ayrıca meydan cadesının sonunda yer altında bir eski zamanlardan kalma kafeler var orayı tavsiye ederim git bir bira da benim için iç tamamı??
işte size bizim türkiyemizin halerinden birkaç foto.
kısaca olayın özeti.
piskopatın teki bizim Tanju arkadaşımızın babasının oturduğu binadan birinle takışmış bu öküzde göz dağı vermek için giti ve Tanjunun motorunu ve babasının motorunu ikisini birden yaktı hemde tanju arkadaşımızın ve babasının tek suçları bu binada oturmak oldu şimdi bu denyoyo oldururmusun nabarsın allahtan dün yakalandı her şeyi itiraf eti ve şimdi pisi pisine motosikletleri ödicek inşalla.
[IMG] [/IMG]
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
böylelerini ibret olsun diye meydanda sallandırmak lazım
araba kundaklamalarından sonra bide motor kundaklamaları eksikti
oda oldu tam oldu yani yazık yahu ne isterler milletin alınterinden
bilmem
[COLOR="Blue"][/COLOR]:bounce:...4 teker bedenini,2 teker ruhunu taşır...:bounce:
Tanju kardeşime buradan geçmiş olsun diyorum. Suçlunun yakalanması da çok iyi olmuş. İnşallah adalet yerini bulur da motorların yenileri gelir yerine.
Selamlar.
YAŞASIN MOTOSİKLET KARDEŞLİĞİ
KAHROLSUN TRAFİK TERÖRÜ
labunya suçunu itiraf etmiş ve kundaklama kamu malına zarar verme cana kastetme ve ağır darptan yargılanacak yani yakında dışarıya çıkamaz ayrıca motosikletlerin masraflarını karşılicam diye ifade vermiş ama Tanju ve babası masrafı değil yenisi istiyoruz diye ifade verdi polislere.
bakalım şimdi nolucak.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
mustafa aga pekı makınalrın yenısını alabılecekler mı pekı nasıl olacak o ıs
allah belasını o serefsızın
Tanju ve babasının motorlarını görünce şok oldum yaaa kendi motorum gibi üzüldüm geçmiş olsun umarım o şerefsiz hak ettiği cezayı alır bence yeni motor alması iki taraf içinde hayırlı olur anladınız siz onu
[B]SATMADIK DAVAYI,SATMADIK DOSTLARI,BU ÖMRÜ HELAL YAŞADIK... [/B]
kötü olmuş, geçmiş olsun.
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
tanju arkadaşımızın başına gelen olaya gerçekten çok üzüldüm benden çok geçmiş olsun dileklerimi sölersin mustafa abi....
yaaa ben motorsiklet kullanmayı çok özledim
bilgiler için çok teşekkürler..
mağaraları sanırım gidip görürüz, maksat gezi olsun
ayrıca bulgarca ne gezer, sadece ingilizce ve türkce var işte
bu bahsettiğiniz kafeler iyi oldu, 20kişi bi basalım oraları
bira tabiki de içerim, kulağınızı çınlatırım içtikten sonra da burda yazarım merak etmeyin
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)