Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bulgaristan - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    geçmişim 2 silindir geleceğim 4 silindir olacak:))
    Alıntı ucanteneke5 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mesut dövmeyi bulgardan bi arkadaş yaptı hala buralarda dövmenin büyüklüğüne göre para alıyo benimkini 120ytl.ye yaptı bitkisel boyalarla hani kolay kolay solmaz sende düşünüyosan artık dört ay sonra gelicek ozaman söyleriz sende istersen gelirsin bir gün buraya yaptırır gidersin hemde misafirimiz olursun.
    valla mustafa abi çok istiyorum.bir ara yaptırmak için hatta baya bir araştırma yapmıştım.fakat TR çok fiyat vermişlerdi.BG'de de istediğim dövmeyi bulamamıştım.benim istediğim R1-1000RR gibi bir motorsikletin sadece önden görünüşü olucak.eğer acımazsa yada çok extra bir fiyat almazsa gölgeli yaptırmak istiyorum.bide dedikleri kadar harbi çok acıyor mu en çok korktuğum konu bu

ilk resim tam istediğim gibi benim..yani o resmin dövme hali olucak..bir motorsikletin kafa grenajından görünümü olucak.böle bir dövme bulabilirsek süper olur..altınada motorsikletin markasını yazdırmak istiom...! diğer resimlerde 2.tercih olarak koydum

LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    alpino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda transalp 600 1999
    mesut ilk resim güzel bence onu yaptır
    alışa bildinmi bari yeni yuvana

ucanteneke5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Super Tenere xt1200z. Actros 1841 megaspais.
    mesut ilk resim güzel bana yapan arkadaş yapar ama biraz acıyo ben o yüzden bir şişe rakı içtim hiç bişey hissetmedim
    dün akşam bende son olarak benim dövmenin altına super tenere yazdırdım sende benim kafadansın yani.
    çok istiyosan yaptır dayanılmicak bir acı deil yani.
    Hayat ENDURO yla başlar
    ENDURO yla devam eder
    ENDURO yla biter.

Motosikleti
    honda transalp 600 1999
    bate fazla acımıyor korkutma mesutu rakı içmedende yaptırırsın ben ayık kafayla yaptırdım korkulacak birşey yok

Motosikleti
    ozaman oy birliği ile 1.resime karar verilmiştiR.
    peki nereye yaptırıcam???
    aklımda göğsüme(orası acır dediler) yada boynum ile sırtımın ortasına bir yere diye düşündüm ama sizinde fikrinizi almak istiyorum?

alıştım alper abi.gidip geliyoruz okula işte.standart öğrenci hayatı (makarna-yumurta misali)

mustafa abi bu dövme kaç paraya olur adam ne zaman gelir.nasıl yapar.bu konularda bilgilendirirsen sevinirim..

Motosikleti
    FZ 6 FAZER S2
    eyyyy cok mıskın olmus mustafa abının dovmesı bızzat ben kremledım kednı ellerımle nası parlıye amaaa heheheheehe bakalım bg de neler yapacaz gıdınceee

Motosikleti
    honda cbr125 repsol
    mustafa abi bulgaristan turu heyecan verici biseye benziyor ama bizde tenere yok dağ falan diyosun çilingoz vari yollara sokma bizi gene.
    [B]AVCILAR TAYFASI (CİCİ BAR ÖNÜ:P)[/B]

Motosikleti
    Alıntı playboy_77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ozaman oy birliği ile 1.resime karar verilmiştiR.
    peki nereye yaptırıcam???
    aklımda göğsüme(orası acır dediler) yada boynum ile sırtımın ortasına bir yere diye düşündüm ama sizinde fikrinizi almak istiyorum?

alıştım alper abi.gidip geliyoruz okula işte.standart öğrenci hayatı (makarna-yumurta misali)

mustafa abi bu dövme kaç paraya olur adam ne zaman gelir.nasıl yapar.bu konularda bilgilendirirsen sevinirim..
    mesut bence omzuna yaptır güzel olur büyüklüğne göre en fazla 100ytl.ye yapar benim adam ama şimdi bayramda gidecek BG.ye ve dört ay sonra gelicek ozaman yaptırırız.
    Alıntı spawnem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mustafa abi bulgaristan turu heyecan verici biseye benziyor ama bizde tenere yok dağ falan diyosun çilingoz vari yollara sokma bizi gene.
    turgut tenereye gerek yok fazla arazi yolu olmicak onu göz önüne alıcaz çünkü sadece sen deil başka endurusu olmayan motorcular olucak yani en az 10 tane de bulgaristanlı olucak heralde yani ortam super olucak bide siz gelirseniz daha da super olucak.
    Hayat ENDURO yla başlar
    ENDURO yla devam eder
    ENDURO yla biter.

Motosikleti
    honda transalp 600 1999
    turugut senin motorda tenere gibi her tarafa çıkar merak etme nede olsa o bir cıbır

Motosikleti
    honda cbr125 repsol
    oyle alper abi hertürlu yola girerde ben genede camura girmem mustafa abi bu gezi bize duygusal olarak aşşa yukarı nekadara patlar.arkdaslar 6 aralıkta benim asker eglencem var parsellerde ezgim düğün salonunda bi eglence yapiyoruz cıkısta sahile gidip bi 2 tek atıp son içkilerimizi yudumlayalım.bütün motorcu alemini bekliyorum

Motosikleti
    honda transalp 600 1999
    nerde bu milet kimse gelmiyor artık buralara

Motosikleti
    biz burdayızda millet yok

Motosikleti
    FZ 6 FAZER S2
    aba herkes yerli yerındee kımse gırmez oldu zatı herkes yazın gelmesını beklıyo anlasılan turgutun nonbrankasına kımler gıdıyoo sımdı suleyın bakalım

Motosikleti
    Alıntı shumenli_iso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aba herkes yerli yerındee kımse gırmez oldu zatı herkes yazın gelmesını beklıyo anlasılan turgutun nonbrankasına kımler gıdıyoo sımdı suleyın bakalım
    turgut kusura bakmasın ama ben kısa bi süre için gelicem sadece
    ne yazıki sizinle sahile gelemicem
    planda olmayan işler çıktı evde olmam gerekiyo ama parti bitince sahile değilde bize gelebilirsiniz ortam müsait.
    Hayat ENDURO yla başlar
    ENDURO yla devam eder
    ENDURO yla biter.

pata - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XVS 650 Dragstar
    Baktım Mişoda bissürü dövme var Nerde yaptırdığını sordum kendisi yapmış Nasıl yaptığını sordum İlkel yoldan kendi icat ettiği makinayla yaptığını söyledi Dayanamadım benim orjinal dövme makinasını alışması için ona verdim Yani mesut Benim makina Mişo da Neden bedavadan para vereceksin Mişo yapar

Motosikleti
    Alıntı pata adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Baktım Mişoda bissürü dövme var Nerde yaptırdığını sordum kendisi yapmış Nasıl yaptığını sordum İlkel yoldan kendi icat ettiği makinayla yaptığını söyledi Dayanamadım benim orjinal dövme makinasını alışması için ona verdim Yani mesut Benim makina Mişo da Neden bedavadan para vereceksin Mişo yapar
    ya ömür sen varya valla ömrümüzü tüketicek
    ya böyle bi alet var sende ve söylemiyon çok ayıp yani.
    benim resam arkadaş var ama maki yok diye yaptıramadım ona.
    mişo da güzel yapıyosa artık ona yaptıralım.
    Hayat ENDURO yla başlar
    ENDURO yla devam eder
    ENDURO yla biter.

Motosikleti
    honda cbr125 repsol
    Alıntı ucanteneke5 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    turgut kusura bakmasın ama ben kısa bi süre için gelicem sadece
    ne yazıki sizinle sahile gelemicem
    planda olmayan işler çıktı evde olmam gerekiyo ama parti bitince sahile değilde bize gelebilirsiniz ortam müsait.
    oraya gelipte kendinizi gostermenizyeterliydi mustafa abi.iso mahmut hasan mustafa abi geldiğiniz için tekrardan tesekkurler ayaklarınıza sağlık nasıl slaytı beyendinizmi.

Motosikleti
    Honda CBR 600F6
    KURBAN Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı, yuvanız bereketli olsun...MT ANTALYA
    [COLOR="Cyan"][B]
    Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
    MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]

Motosikleti
    YaMaHa YBR125
    Bütün MT Grubunun Kurban bayramını kutlarım...MT Antalya
    [B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
    MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]

Forumdan Uzaklaştırıldı yaşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 250
    "(Resûlüm!) Kuşkusuz biz sana Kevser'i verdik. Şimdi sen Rabbine kulluk et ve KURBAN KES. Doğrusu sana buğzeden, soyu kesik olanın ta kendisidir. Kevser,108/1,2,3.
    Her şeye kadir olan Yüce Rabbimiz, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın!
    Hayırlı ve bereketli Kurban Bayramları dileğiyle...Bulgaristan MT,Bursa MT,İstanbul MT ileride Ankara MT

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)