Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bulgaristan - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    geçmişim 2 silindir geleceğim 4 silindir olacak:))
    Alıntı spawnem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gecmiş olsun mesut nasıl oldu kaza hayoylamı yaptın???
    tşk ederim turgut.yok arkadaşın tiger ile oldu kaza.şimdi iyiyim.elimle ağır kaldıramıyorum şimdilik okadar...!
    Alıntı mic_ter adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar bende bulgaristan göçmeniyim kurbanda gidecek olan varsa bende hazırım yada yaza haberleşelim saygılar.
    aramıza hoşgeldin arkadaşım.şimdilik gidemiyoruz BG'ye ama yaza kısmetse..katılımcı olman dileğiyle
    LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ucanteneke5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Super Tenere xt1200z. Actros 1841 megaspais.
    vay mesut seni tebrik ederim sende olmasan batıcak bizim burası yahu.
    bu arada alperden haber alan varmı noldu bu bratçede beyav ne buraya takılıyo nede avcılarda görüyom buna bi toplu ziyarete gitsek olurmu acaba
    avcılar tayfası hadi bakalım bi akşam toparlanıp alperi aramaya çıkalım ya..
    mesut bu arada sen alıştınmı artık yeni yerine oralar kış günü çok soğuk oluyo biliyon dimi.
    Hayat ENDURO yla başlar
    ENDURO yla devam eder
    ENDURO yla biter.

bulosele - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sadece Alper degil Sumensko da kayıplarda...

Motosikleti
    Alıntı ucanteneke5 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vay mesut seni tebrik ederim sende olmasan batıcak bizim burası yahu.
    bu arada alperden haber alan varmı noldu bu bratçede beyav ne buraya takılıyo nede avcılarda görüyom buna bi toplu ziyarete gitsek olurmu acaba
    avcılar tayfası hadi bakalım bi akşam toparlanıp alperi aramaya çıkalım ya..
    mesut bu arada sen alıştınmı artık yeni yerine oralar kış günü çok soğuk oluyo biliyon dimi.
    tşk ederim mustafa abi ben yaz kış burdayım alper abiden haberim var benim.bashsettiği evi satın almış.evle uğraştığını bu aralar giremediğin yakında geleceğini söledi bana.ev nedeniylede 5 yıl makineyi yenileyemem dedi.
    sumensko evlendi mi ne yaptı bilmiyorum.motorsiklet hayatı sona erdi galiba.aşka kapılıp kayboldu aramızdan..biriniz arayıp sorsun isterseniz...
    alıştım mustafa abi.nede olsa yinede TR içindeyiz.eewt soğundan haberim var.günde 4 mevsim yaşamaya bşaladık bile buralarda.

Motosikleti
    Alıntı playboy_77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tşk ederim mustafa abi ben yaz kış burdayım alper abiden haberim var benim.bashsettiği evi satın almış.evle uğraştığını bu aralar giremediğin yakında geleceğini söledi bana.ev nedeniylede 5 yıl makineyi yenileyemem dedi.
    sumensko evlendi mi ne yaptı bilmiyorum.motorsiklet hayatı sona erdi galiba.aşka kapılıp kayboldu aramızdan..biriniz arayıp sorsun isterseniz...
    alıştım mustafa abi.nede olsa yinede TR içindeyiz.eewt soğundan haberim var.günde 4 mevsim yaşamaya bşaladık bile buralarda.
    vay be bizim alper neler yapmış ta haberimiz yok ama olsun birazda bizde var tembellik bizde hiç arayıp sormadık tabi ama ev aldıysa ne mutlu bizede.
    şumensko aşkının yüzünden motorculuk hayatını sonlandırdysan bu çok kötü bişey çünkü hiç bitmeyen aşk sadece motosiklete olduğunu anladığında çok geç olacak ama o öyle karar verdiğise ona mutluluklar dilerim.
    motosiklet aşkı bitmez çünkü o sizin istediğinizi her zaman yapar ve aslaa dırdır etmez tabi bunu benim gibi evliler bilir sadece
    size asla olmaz demez karşı gelmez taaaki siz hataa yapıpta onla beraber yok olana kadar ki inşalla bu hiç bir zaman hiç birimize olmaz.
    biraz fazla filosofluk oldu galiba ama gerçek bu işte
    Hayat ENDURO yla başlar
    ENDURO yla devam eder
    ENDURO yla biter.

sumensko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mobilet 80cc arora ks 200-8

selam arkadaşlar ben hep buraladayımda nete takılamıyorum malum evlilik hazırlıkları evi toparlıyorum motorsiklettende vaz geçmedim işe gidip geliyorum geçmiş bayramınızda mubarek olsun kusura bakmayın
    özgür adam:

Motosikleti
    Alıntı sumensko adlı üyeden alıntı Mesajı göster

selam arkadaşlar ben hep buraladayımda nete takılamıyorum malum evlilik hazırlıkları evi toparlıyorum motorsiklettende vaz geçmedim işe gidip geliyorum geçmiş bayramınızda mubarek olsun kusura bakmayın
    abi sen nerelerdesin gözünü sevim.insan 5 dk girer bali.neyse iyi olmana sevindim..düğününe davet yollamasan gelmem ona göre bu arada düğün ne zaman..? yengeyi alıştırdın mı artık motorsiklete..hayatında neler değişti..anlat biraz yaaa.uzun zaman oldu

pata - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XVS 650 Dragstar
    Selamlar
    Herkez kayıp ne iştir Sürekli takip ediyorum ben yazılanları
    Bu arada bizim Mişo Bulgaristan dan geri dönmücek sanırım hiç ses seda çıkmıyor.
    Mustafa havaların güzel olduğu bir gün Kütahya ya gidelim hem gezmiş oluruz hemde Mesut kardeşimizi görmüş oluruz Başka gelicek arkadaşlarda varsa iyi olur...Yollarda piknik yapılacak ve gezilecek çok yer var.

alpino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda transalp 600 1999
    selam gratskiler ben buralardayım ama bu aralar nete takılamıyorum evle ugraşmaktan ama yakında bitiyor

Motosikleti
    Alıntı pata adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamlar
    Herkez kayıp ne iştir Sürekli takip ediyorum ben yazılanları
    Bu arada bizim Mişo Bulgaristan dan geri dönmücek sanırım hiç ses seda çıkmıyor.
    Mustafa havaların güzel olduğu bir gün Kütahya ya gidelim hem gezmiş oluruz hemde Mesut kardeşimizi görmüş oluruz Başka gelicek arkadaşlarda varsa iyi olur...Yollarda piknik yapılacak ve gezilecek çok yer var.
    ömür abi mişo geldi.yanına uğramadıysa bilemiyorum.döndüğümde işi değiştircem fln diyordu belki onla uğraşıyordur.bir ara ararım.valla burası için bir organizasyon yaparsanız süper olur.beni çok memnun etmiş olursunuz.
    Alıntı alpino adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam gratskiler ben buralardayım ama bu aralar nete takılamıyorum evle ugraşmaktan ama yakında bitiyor
    abi galiba baştan inşaa ediyon evi

Motosikleti
    vay be demekki biraz fırça biraz nasihat ve bi bakıyosun bütün kayıplar çıkmış ortaya.
    hadi inşaaçılar bitirsin artık şu işleride burası biraz şenlensin.
    ömür valla kütahyay gitmek iyi olur ama bize biraz uzak kaldığına kimse gelmek istemez açıkçası bende bi artçı bulmassam ortak yani biraz zorlanırız yoldan deilde tamamen duygusal yani.
    ama bu ay sonlarına doğuru adapazarı pamukovada yine isofun şenlikleri olucak heralde orası nerdeyse orta sayıl orada buluşsak daha güzel olur hem kamp hem muhabet iyi geçer hemde isoff eğlenceleri yarışları güzel oluyo.
    Hayat ENDURO yla başlar
    ENDURO yla devam eder
    ENDURO yla biter.

Motosikleti
    vay be demekki biraz fırça biraz nasihat ve bi bakıyosun bütün kayıplar çıkmış ortaya.
    hadi inşaaçılar bitirsin artık şu işleride burası biraz şenlensin.
    ömür valla kütahyay gitmek iyi olur ama bize biraz uzak kaldığına kimse gelmek istemez açıkçası bende bi artçı bulmassam ortak yani biraz zorlanırız yoldan deilde tamamen duygusal yani.
    ama bu ay sonlarına doğuru adapazarı pamukovada yine isofun şenlikleri olucak heralde orası nerdeyse orta sayıl orada buluşsak daha güzel olur hem kamp hem muhabet iyi geçer hemde isoff eğlenceleri yarışları güzel oluyo.
    valla tamamen duygusal olmasaydı bahane dinlemeseydim ama bahane tuttu valla.fakat ilerde mutlaka bekliyorum..biz hazırız dediğiniz zaman bekliyorum.bursadan sonra 2 saat ya var ya yok yol.kütahya merkezde değilim çünkü.yani gözle büyütülcek kadar değil burası.hyo olsaydı yalovadan 2.5 saatte gelirdim herhalde
    mustafa abi pamukova şenliklerinden bizi haberdar et.ben gelmeyi çok istiyorum.

Motosikleti
    XVS 650 Dragstar
    Alıntı playboy_77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla tamamen duygusal olmasaydı bahane dinlemeseydim ama bahane tuttu valla.fakat ilerde mutlaka bekliyorum..biz hazırız dediğiniz zaman bekliyorum.bursadan sonra 2 saat ya var ya yok yol.kütahya merkezde değilim çünkü.yani gözle büyütülcek kadar değil burası.hyo olsaydı yalovadan 2.5 saatte gelirdim herhalde
    mustafa abi pamukova şenliklerinden bizi haberdar et.ben gelmeyi çok istiyorum.
    Aynen bende merak ediyorum ve kesin gelirim Sizden haber bekliyorum mustafa

Motosikleti
    inşalla herkez orda olursa çok güzel olur.
    geçen sene yarışlara katılmıştım ama bu sene sadece seyirci olucam yani nevaleyi sağalam getirmek gerekiyo
    Hayat ENDURO yla başlar
    ENDURO yla devam eder
    ENDURO yla biter.

Motosikleti
    inşalla herkez orda olursa çok güzel olur.
    geçen sene yarışlara katılmıştım ama bu sene sadece seyirci olucam yani nevaleyi sağalam getirmek gerekiyo
    ilkkez motorsikletsiz bir şenliğe katılıcam.bu bana çok koyacak eminim

Motosikleti
    XVS 650 Dragstar
    Şenliklerin tarihi bellimi? Bu arada bizim Mişo tam sopalık Bir yakalayım hiç şansı yok Vız Vız geçiyo dükkanın önünden selam bile vermiyor Ama bir yakalarsam fena yapacam...

bulosele - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Şenliklerin tarihi bellimi? Bu arada bizim Mişo tam sopalık Bir yakalayım hiç şansı yok Vız Vız geçiyo dükkanın önünden selam bile vermiyor Ama bir yakalarsam fena yapacam...
    pata, Hocam CBR600F ile de yakalayamıyorsan artık...

Motosikleti
    ben bizzat aradım mişoyu senin yanına uğraması için.müsait bir zamanda uğricam dedi ama demek ki hala uğramadı telini verim ara konuş istersen

Alıntı bulosele adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pata, Hocam CBR600F ile de yakalayamıyorsan artık...
    bülent şu adamı gaza getirme sonra yüksek süratten grenajlar uçuyor..sonra biz topluyoz

Motosikleti
    evet bratçetler meraklıları bekliyoru 9 İSOFF oyunlarına 31:10:2008 01/02:11:2008 tarıhlerinde adapazarı pamukova ercova yaylasına.
    http://www.isoff.org.tr/content.asp?ctID=45&RecID=538
    ayrıntılar burda ilk olarak ben ve memet abi(tutkun)bi aksilik olmasa ordayız.
    başka gelmek isteyen varsa haberleşiriz .
    Hayat ENDURO yla başlar
    ENDURO yla devam eder
    ENDURO yla biter.

Motosikleti
    evet bratçetler meraklıları bekliyoru 9 İSOFF oyunlarına 31:10:2008 01/02:11:2008 tarıhlerinde adapazarı pamukova ercova yaylasına.
    http://www.isoff.org.tr/content.asp?ctID=45&RecID=538
    ayrıntılar burda ilk olarak ben ve memet abi(tutkun)bi aksilik olmasa ordayız.
    başka gelmek isteyen varsa haberleşiriz .
    tam ay sonua gelmesi benim için zor olacak ama her ihtimale karşı gelmeye çalışacağım..bekleyin beni

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)