vay mesut seni tebrik ederim sende olmasan batıcak bizim burası yahu.
bu arada alperden haber alan varmı noldu bu bratçede beyav ne buraya takılıyo nede avcılarda görüyom buna bi toplu ziyarete gitsek olurmu acaba
avcılar tayfası hadi bakalım bi akşam toparlanıp alperi aramaya çıkalım ya..
mesut bu arada sen alıştınmı artık yeni yerine oralar kış günü çok soğuk oluyo biliyon dimi.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
tşk ederim mustafa abi ben yaz kış burdayım alper abiden haberim var benim.bashsettiği evi satın almış.evle uğraştığını bu aralar giremediğin yakında geleceğini söledi bana.ev nedeniylede 5 yıl makineyi yenileyemem dedi.
sumensko evlendi mi ne yaptı bilmiyorum.motorsiklet hayatı sona erdi galiba.aşka kapılıp kayboldu aramızdan..biriniz arayıp sorsun isterseniz...
alıştım mustafa abi.nede olsa yinede TR içindeyiz.eewt soğundan haberim var.günde 4 mevsim yaşamaya bşaladık bile buralarda.
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
vay be bizim alper neler yapmış ta haberimiz yok ama olsun birazda bizde var tembellik bizde hiç arayıp sormadık tabi ama ev aldıysa ne mutlu bizede.
şumensko aşkının yüzünden motorculuk hayatını sonlandırdysan bu çok kötü bişey çünkü hiç bitmeyen aşk sadece motosiklete olduğunu anladığında çok geç olacak ama o öyle karar verdiğise ona mutluluklar dilerim.
motosiklet aşkı bitmez çünkü o sizin istediğinizi her zaman yapar ve aslaa dırdır etmez tabi bunu benim gibi evliler bilir sadece
size asla olmaz demez karşı gelmez taaaki siz hataa yapıpta onla beraber yok olana kadar ki inşalla bu hiç bir zaman hiç birimize olmaz.
biraz fazla filosofluk oldu galiba ama gerçek bu işte
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
Selamlar
Herkez kayıp ne iştir Sürekli takip ediyorum ben yazılanları
Bu arada bizim Mişo Bulgaristan dan geri dönmücek sanırım hiç ses seda çıkmıyor.
Mustafa havaların güzel olduğu bir gün Kütahya ya gidelim hem gezmiş oluruz hemde Mesut kardeşimizi görmüş oluruz Başka gelicek arkadaşlarda varsa iyi olur...Yollarda piknik yapılacak ve gezilecek çok yer var.
selam gratskiler ben buralardayım ama bu aralar nete takılamıyorum evle ugraşmaktan ama yakında bitiyor
ömür abi mişo geldi.yanına uğramadıysa bilemiyorum.döndüğümde işi değiştircem fln diyordu belki onla uğraşıyordur.bir ara ararım.valla burası için bir organizasyon yaparsanız süper olur.beni çok memnun etmiş olursunuz.
abi galiba baştan inşaa ediyon evi
vay be demekki biraz fırça biraz nasihat ve bi bakıyosun bütün kayıplar çıkmış ortaya.
hadi inşaaçılar bitirsin artık şu işleride burası biraz şenlensin.
ömür valla kütahyay gitmek iyi olur ama bize biraz uzak kaldığına kimse gelmek istemez açıkçası bende bi artçı bulmassam ortak yani biraz zorlanırız yoldan deilde tamamen duygusal yani.
ama bu ay sonlarına doğuru adapazarı pamukovada yine isofun şenlikleri olucak heralde orası nerdeyse orta sayıl orada buluşsak daha güzel olur hem kamp hem muhabet iyi geçer hemde isoff eğlenceleri yarışları güzel oluyo.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
valla tamamen duygusal olmasaydı bahane dinlemeseydim ama bahane tuttu valla.fakat ilerde mutlaka bekliyorum..biz hazırız dediğiniz zaman bekliyorum.bursadan sonra 2 saat ya var ya yok yol.kütahya merkezde değilim çünkü.yani gözle büyütülcek kadar değil burası.hyo olsaydı yalovadan 2.5 saatte gelirdim herhalde
mustafa abi pamukova şenliklerinden bizi haberdar et.ben gelmeyi çok istiyorum.
inşalla herkez orda olursa çok güzel olur.
geçen sene yarışlara katılmıştım ama bu sene sadece seyirci olucam yani nevaleyi sağalam getirmek gerekiyo
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
Şenliklerin tarihi bellimi? Bu arada bizim Mişo tam sopalık Bir yakalayım hiç şansı yok Vız Vız geçiyo dükkanın önünden selam bile vermiyor Ama bir yakalarsam fena yapacam...
evet bratçetler meraklıları bekliyoru 9 İSOFF oyunlarına 31:10:2008 01/02:11:2008 tarıhlerinde adapazarı pamukova ercova yaylasına.
http://www.isoff.org.tr/content.asp?ctID=45&RecID=538
ayrıntılar burda ilk olarak ben ve memet abi(tutkun)bi aksilik olmasa ordayız.
başka gelmek isteyen varsa haberleşiriz .
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)