bulosele seni kınıyoruz...
bulosele seni kınıyoruz...
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
sumensko, playboy_77, dostlarım kusura bakmayın ama inanın hic uygun bir zaman degildi, zaten motorsuz geldim, otobüsle. Ayrıca yola cıkısım da ani oldu.
brat4et orda girişte bana bi kız verdi hediyeleri esmer güzel bişeydi.
tüm festival boyunca arkadaşla şu konuşan vardıya mikrofonla onun yanında takıldık erkadaş biraz kızıl derili tipliğidi belkide görmüşsündür.
işte bazı resimler sana.
[/IMG]
şu şapkalı benim işte diyeride kızıl derili tuncay
[/IMG]
buda benim motosikletim işte bayrak görünüyo.
[/IMG]
[/IMG]
buda dönüşte vapurda.
bukadar yeter sana dimi
hadi brat bu hafta yine buluşamicaz galiba ama ben büyük ihtimal yarın arkadaşlarla gezmeye gidecem çatalca köylerine.
arkadaşım hoş geldin.
ikitelli göçmen konutlarından bahsediyosan var arkadaşlarım orda.
bir numara şükrü sidi satar meydanda dieri cemal kuryedir benim yanımda birde mehmet tekstil kuryesi.
sen hiç meydanda bizi gördüğün yokmu hep orda takılırız benim motor bayraklı görmüşsündür.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
yok bate buyuk ihtimale buluşucaz ben döndüm bugün
abi sen nerelerdesin yaa.msn felandaa girmiyorsun..sitede seni hiç online göremiyoruz ki..arada ben burdayım diye ses çıkar..yazık olmuş.keşke okadar yakınımızda olduğunu bilseydik.bir dahaki sefere artık yada fuara giderken görüşcez
ucanteneke5 yanında ki çıplak kişinin siması hiç yabancı gelmedi.onugörmüşlüğüm oldu sanki ama seni hiç çıkartamadımya.bu arada o güzel esmer dediğin kızı ayarlamıştım bende..akşamları kızla iskelede de bir başka oluyordu hani.bide insanlar gelmese
mic. konuşanla hala görüşüyoruz.regali ile geziyor buralarda.pek sevmezler buralarda onu ama aramızda kalsın biraz yüzsüz biri..bide davranışları kıt sanki
Arkadaslar; internette bir videoya rastladım, benim hosuma gitti, bir de siz bakın...
http://www.youtube.com/watch?v=Owi59y83jbk
[QUOTE=playboy_77;977953]abi sen nerelerdesin yaa.msn felandaa girmiyorsun..sitede seni hiç online göremiyoruz ki..arada ben burdayım diye ses çıkar..yazık olmuş.keşke okadar yakınımızda olduğunu bilseydik.bir dahaki sefere artık yada fuara giderken görüşcez
neyse artık bidahaki sefere buğünlerde işler yoğun giremiyorum msn'e sumensko 3-4 mart gece vardiyasındayım perşembe sabah 8:30 akşam 20:30 ordayım gelirsen tanışırız
Radyodan yaklasık 2 senedir haberim var ama pek dinlemiyorum, bu videoyu da youtube'da gördüm. Nasıl ama güzel yapmıslar degil mi?
http://www.youtube.com/watch?v=qwsnk...eature=related
gratskiler siz bide bunu seyredin adam olacak çocuk neyinden beli olur
bu çocuk 20 yaşlarına gelince düşünemiyorummm
vala aynen benim küçüklüm
arkadaşlar bugün ilk defa uzun zamandan beri alpino ile buluştuk nihayet yani.
işte bazı resimler önce buranın üyesi olan tutkun arkadaşımla buluştuk ve avcılar sahile indik.
[/IMG]
[/IMG]
bu iki resimdede görülen tutkun arika twinle ve benim eşim tenerenin yanında.
avcılar sahilindeki motorcuların genelde takıldıkları kafeteryanın önü.
[/IMG]
ve işte daha sonra alpino gelince sahil kenarına gidip biraz muhabet edip bişeyler içtik.bendeki fotolar bukadar alpino arkadaşımızla birkaçtanede tutkun çekti oda koyar heralde onları.
[/IMG]
biz daha sonra tutkun arkadaşımızın arka çantasına led takmak için bize geldik ve dolayısıyla alpinoyu braktık sahilde umuyorum ki bundan sonra daha sık görüşürüz.tutkunun çantası böyleydi işiksız.
[/IMG]
ama parklara bağladımız ledler yanınca böyle görünüyo.
[/IMG]
ve frene basıncada böyle oluyo.
bence çok hoş oldu gayet güzel yanıyolar.
tukun dostum güle güle kullan afrikanı ve yeni ışıklarını.
bir hafta sonu bölece bitti ve biz alpino arkadaşımızla nihayet tanıştık ve inşalla artık sık sık görüşürüz e nede olsa yaz geliyo bol bol gezmeye gitmek gerekicek.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
bate bundan sonrada görüşürüz fırsat buldukça merak etme yazda geliyor gideriz artık biyerlere
güzel ama kısa bir gezi olmuş gibi geldi sanki bana...en kötüsüde bizsiz.yazdım bunu bir kenara ışıklandırmada hem güzel hem şık hemde faydalı olmuş
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)