başkanım iyi akşamlar nasılsın arkadaşlar nasıllar herkeze çok selam kaza olayını bu akşam pazardayken öğrendim halamdan olay fatih cadd.sinde olmuş halamın gözü önünde çocuk paşaköyden konutlardan banada bu akşam söylediler çocuk arabanın altına girmiş yerinde vefat etmiş galiba boynu kırılmış duyduma göre böyle başkanım bende üzüldüm allah rahmet eylesin başımız sağolsun kendine iyi bak başkanım çao
:bestmt:
allah geride kalanlara sabır versin
mesut hadi hayırlısı bakalım kütahya iyi bi yerdir ordaki motorcularla takılırsın artık.
bizim yolumuz düşerse tabiki uğrarız sana.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
tatilimi tamamını burada geçirdim hiç bi yere kımıldamadım her gün sabahta akşama kadar burdaydım ve hiçte pişman olmadım.
seneye isteyen varsa beraber gideriz
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG][/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
bu ağaçlarda bizim orda merkezde birisi hayrına yapmış bu işlemeleri.
[/IMG]
[/IMG]
bratçet ben sana iyi insanlar demedim iyi bi yer dedim insan olarak oradan kimseyi tanımadığım için sıcak veya soğuk bişey deyemem.
ama sen yinede iyi olan kişileri bulacaığna eminim.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
bate seneye mutlaka bende geliyom seninle beni birinci yaz okey çok özledim memleketi herkeze çok çok selam
valla mustafa abi iyi eğlenmişsin belli.fkat canlıdan bahsedersen sevinirim 1 hafta için ne kadar ücret ödedin.extra neler verdin...kısmetse bende gelirim
halkı çok iyi burasının.insanları çok sıcak.herhalde alnımızda öğrenci yazıyor herkes indirim yapıyo.herkes yardımcı oluyo..inş sağ-salim 2 seneyi bitircez burda ;)
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
tamamdır bratçet sen sadece gelcem de şimdiden kendini bir ağustos 2009 hazırlamaya başla ozaman.hem festivale gideriz hem havuz keyfi yaparız.
valla mesut ben iki kere gitim geldim yani toplam 11 gün orda kaldım tabi benim orda kalacak yer sorun deil ama oda tutsan günlük 25 liraya çok super odalar var herşeiyle içinde tv.duş wc falan.
ben 11 günde yeme içme havuz gezme toplam aylece 500 evro harcadım ki bunun heralde sadece 200 evrosu motorun benzin ve evrak masraflarıdır.
artık sende buna göre bişeyler hazırla gelmek istiyosan.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
beyler bi kişilik yer varsa bende geliyom mişo beni unutma giderken:D:D:D:D:D
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
tamam kanki sen hazırla evrakları ve pasaportları seneye gidiyoz gelmek isteyen varsa yazılsın listeye kayıtlar başlamıştır
osman senin ne işin var len burda hoşgeldin kardeşim
yoo nerde o resimler :S
bakıyorumda şimdiden tatil için karar vermeye başlamışınız biz seneye gene evde kalıcaz bu gidişle mustafa abi baya güzel bi yere benziyor
mesut alıştınmı yeni memleketine
gezi yazılarına gir gs500&racer200 iznik gezi fotoları sölemedimi miş sana
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
alper nasılsın brat sen niye kalasın evde sende gel brat özlemedinmi memleketi
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)