olm yasar koca bursada bir akü bulamadıysan vahh haline senin ben burda araştırayım bi.varsa seslenirim sana ;)
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
aküyü buldum dostum herşeyi tamam artık güzel bi tur atim dedim bi baktım iki yaylanmada ön amartisörün her tarafı yağ doldu iki tarafında keçeleri patlamış doğru Duran kardeşler honda servisine gittim iki keçeye 100 tl. eksilen yağ için iki kutu yeni yağ oda 20 tl. işçilikte 50 tl. yani toplam 170-180 gider dedi bende kalsın dedim şimdi işi temiz vijdanlı bir tamirci arıyorum bulursam yaptıracağım keçeleri piyasada çok daha ucuza alacağımı tahmin ediyorum
işçilik 50 ytl haaa...iyi para kazanıyo..burda en zor işe işçilik 25 ytl alıyorlar
yaşar hoşgeldin
mesut geziye çıkmadınızmı hala
a ba brıçedim paran bol mu geldi...
olmadı bana gel , motorumun tüm bakımlarını kendim yapıyorum...
şu an şanzımanı dağıttım , sırf vitesler atıyor diye (vites mili var , bilyalar sayesinde istenen dişliyi kilitleyen , bir nevi senkromeç mili , işte o aşınmış)...
yarın akşama fotoları atarım bir aksilik olmazsa...
Kartallar yalnız uçar...
ewett arkadaşlar beklenilen gezimi ve motor teslim törenimi gerçekleştirdim artık motorsuz bir adamım ben sadece gidiş 750km toplam 1500e yakın km yaptım.şimdi resim isticeksiniz ama ilk resmimi bursada çekeyim dedim.çantayı aradım aradım ama bulamadım.koyduğumu sanmıştım ama evde unutmuşum..muhteşem manzaralar ve yerler güzel muhabbetler ettik köylü,anadolu insanıyla ama resimlerim yok malesef alıcı 3 tane resim çekti ama ne zaman elime ulaşır resimler bilemiyorum.yolculuk oldukça yorucuydu.yolda bir kar yağmadı sadece.neyse uzatmayayım.gittik geldik sağ-salim.(soru sorcak varsa msn yada özelden sorsun)
tebrikler başkanım sağ sağlim gidip geldin hayırlısıylan yeni bi makina aldığında inşallah daha uzun yol yaparız kendine iyi bak
:bestmt:
Selam BG-MT, bayadir uzak kaldim forumdan.2 kere BG, 2 kere de Bursa yaptiktan sonra tekrar aranizdayim..
Ne guzel bulusma duzenlemissiniz ama resimleri goremedim nedense...
Mesut, hayirli olsun kardesim, motoru satmissin..
yaşar, hemso uzun bir aradan sonra sen de hosgeldin, ozlettin kendini...
taglis, sen de hosgeldin, ben de Bursa'danim, neresinden Bursa'nin?
mesut benim sorum vardı ama bügün görüştüyümüz için artık kalmadı yeni mahalede baya güzele benziyor
slm arkadaslar bende bulgaristan burgasdanım yolunuz düserse enturtrans a urayın goruselım . . . bu arada enturtrans & istanbulseyahat silistra istanbul seferlerine başlamıştır haberiniz olsun.
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)