hadi bakalım bidaha nezaman geleceksiniz daha ziyaret edilecek yerler var mesut unutma
ana ma arttilerim burdamış...
merhaba arkadaşlar , ben Bursadan Nurhan , 76 mastanlı doğumlu...
şimdiye kadar sizleri hep misafir olarak takip ettim , aranıza katılmak bu güne kısmetmiş...
inşallah iki ay içerisinde ybr city'mi alıp yüzyüze de tanışmak nasip olur...
Kartallar yalnız uçar...
hoşgeldin nurhan arkadaşım inşallah kalıcı olursun ybr yi aldığında kısmetse görüşürüz nabure bende tırgovişte den ara sıra bursaya gelip gidiyoruz
:bestmt:
taglis arkadaşım hoşgeldin aramıza.bursaya sık sık geliyorduk ama artık gelemicez galiba çünkü motorsikletimi sattım satıcam artık :( cumt günü bursada olucam ama çok yoğunum görüşmek kısmet olmaz herhalde.kısmetse başka zaman.katılımcı olman dileğiyle
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
hoşbulduk...
hayırlısı olsun , bunu satarsın daha iyisini alırsın , sıkma canını. en kötü ihtimalle parayı (bende olduğu gibi) arabaya yatırırsın . motosikletten vazgeçtiğimi sanmayın , araba oğlum efe için , adam daha 9aylık , bilirsiniz bu durumda mecburi sıkıcı bir ihtiyaçtır...
ama gene de motosikletsiz kalmadım , gittim 4 vites bir simson buldum ve onu güzelce topladım. diyeceğim şu , sen yalova ben bursa gemlik'te orta nokta tır tır buluşuruz orda...
Kartallar yalnız uçar...
hayırlısı diyelim ama motorsuz hayat çekilmez...
kendimi tanıtmaya gelince , en önemlisi bol motor muhabbetini severim...
zaman herşeyin ilacıdır , zamanla beni de tanırsınız... en kısa sürede görüşmek üzere...
Kartallar yalnız uçar...
Hoşbulduk Alper... Tez zamanda görüşür tanışırız inşallah...
aramızda kalsın , eski KGB'denim , bilirsin işlerimiz zorlaştı , kaçmak ta saklanmak da zor artık...
A be brat mi , madem çok merak ettin akşama gemlikte buluşalım istersen ?
Naptın sen makinanı verdin mi?
Kartallar yalnız uçar...
kardeş sen bulgaristanın neresinden göçmüşsün biliyomusun
aramıza hoşgeldin brat.
herşey iyi güzelde ybr alıcaına bi CBF150 alsan derim daha güzel olur tecrube konuşuyo yoksam bende yamahacıyım ama ufakta honda daha iyi.
en kısa zamanda görüşmek üzere.
gerçi ben bu hafta sonu bulgara gidiyom yine motorla ama bu sefer 10 gün oldayım .
dostum bu soruyu kime sorduğunu açıklarsan bizlerde sana cevap vericez.
bu arada buraya gelip yazdığın için hoşgeldin ve teşekürler bizleri şereflendirdin.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
hoşbulduk vuyço,
valla cbf ve ybr arasında kalmıştım , araştırdım... cbf daha sorunlu bir makinaymış ; yağ yakıyormuş , vitesler sorunluymuş ve vibrasyon daha fazlaymış...
umarım yaptığım planlar gerçekleşir ve hepinizle tanışmak nasip olur...
şimdilik sana hayırlı yolculuklar , gittiğin yerlerin fotolarını getirirsen bize hediye olarak seviniriz...
güle güle git , güle güle gel...
Kartallar yalnız uçar...
selam bratcetler benım apachenın ampulunu deyıstırmek ıstıyorum ama nasıl yapacam bılmıyorum bu aksam aksesuarcıya gıttım orda role taktılar olmadı adamın dedığıne gore role elektrık cekemıyormus akuden nasıl ıstır anlamadım yardımcı olursanız sevınırım
naber alper farla ılgılı sana soracaklarım var ama msn nın acık
deyıl
RAZGRADLI
slm millet buğünden itibaren Bursa'dayım akdeniz turu bitti motorun 2 ay yatması bana pahalıya patlayacak gibi yağ,yağ filtresi,akü(şarja verdim ama ölmüş),buji hepsi 200 ytl. yakın bir para tutuyor daha aküyüde bulamadım yuassa marka aradım bulamadım sonra marka fark etmez 7 amper 12 volt olsun yeter dedik ama yine bulamadım çok yer gezdim ama bilmiyorum ne yapacağımı
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)