Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bulgaristan - MT]

REKLAM ALANI
    ucanteneke5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Super Tenere xt1200z. Actros 1841 megaspais.
    bratçetler malum bursa ve yalova takımı 16 ağustos akşamı geliyo bunlar matorcu adamlar iaterseniz hep beraber nevaleyi alıp bi akşamlığına kampa gidelim en yakın yer çekmece gölü ama gölge yok.
    biraz daha uzak ama güzel bi yerse yazlıköy avcılardan sadece 55km. ve ortam güzel çadırlara gölge var isteyen olta getirir hatta özellikle ismail botu ve mrejayı alabilir.
    hadi bakalım cevapları bekliyom özellikle iso alper.
    daha olmassa mesutlar bizim burda çadır kursun ama güneşte kalırlar burdakiler bilir.
    hadı yazın bakalım da bi karar verelim bursa takımına güzel bi gece ve zaman geçirtelim çunkü onlar bizi super ağırladı.

yarın yeğen resimleri koyacak şimdi öretiyom o yüzden bikaç resim koyacaz artık afedersiniz dimi yorumlar buraya geldiğinizde.
    [/IMG]
    [/IMG]
    [/IMG]
    [/IMG]
    bu osmanın manitası
    [/IMG]
    ben ve ablam
    [/IMG]
    Hayat ENDURO yla başlar
    ENDURO yla devam eder
    ENDURO yla biter.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    bulosele - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ucanteneke5, katılım nasıldı festivale?

Motosikleti
    FZ 6 FAZER S2
    yaw ıyı guzel demısınde ben ayın 13 unde ıs bası yapıyorum artık nasıl olur bılmem keske bu hafta sonu gelselerdı hersey cok daha ıyı olurdu ama senınde ısıne gelmıyooo bu hafta sonu senınde ısın var saat kac gıbı gelecek yalova takımı sabahcı gıdersem saat 3 gıbı bılemedım en gec 4 gıbı cıkabılırım ısten nasıl organızasyon yaparsınız bılemem walla

Motosikleti
    geçmişim 2 silindir geleceğim 4 silindir olacak:))
    biz cumartesi akşamı yalovadan 20,30'da gaz açıyoruz ve topçular tarafından gelicez.kaç saat yol sürer bilmiyorum ama 2-3 saat sonra ordayız herhalde.pazar günüde kafamıza göre dönüş yapıcaz mustafa abi gölge yer olsun yaa.sabah 7-8 gibi olunca çadırlarda uyulmaz valla.cayır cayır yanarız.55 km olan yere gidelim.yinede siz bilirsiniz
    LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:

Motosikleti
    GS500E
    evet mustafa aga neresi daha güzelse oraya gidelim bize uzak ve uzun yol lazım büyükler nederse yinede o olsun siz bilirsiniz mesut başkanım sen ne dersin oltada alırız

Motosikleti
    Alıntı mişocan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet mustafa aga neresi daha güzelse oraya gidelim bize uzak ve uzun yol lazım büyükler nederse yinede o olsun siz bilirsiniz mesut başkanım sen ne dersin oltada alırız
    valla mişo ist ekibi bir karar versin bizde ona göre oltaları çadırları alır gideriz. bizim gönlümüz gölge ve balıklı olan yer

ayrıca bu resimlerde gözüken web sitesi yazısınıda hiç beğenmedim mustafa abi söylim

pata - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XVS 650 Dragstar
    Selam arkadaşlar

Büyük ihtimal bende geliyorum Fakat çadır konusu düşündürücü Ama duyduğuma göre Mesut un çadır 3oda 1salon muş Hadi bakalım hayırlısı olsun
    Ha bide şu başkanlık işi ne iş halen anlayamadım???

Motosikleti
    Alıntı pata adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar

Büyük ihtimal bende geliyorum Fakat çadır konusu düşündürücü Ama duyduğuma göre Mesut un çadır 3oda 1salon muş Hadi bakalım hayırlısı olsun
    Ha bide şu başkanlık işi ne iş halen anlayamadım???
    3 oda 1 salon çadırı malesef motorsikletle götürmek mümkün değil.onun için araba gerekiyor.ufak çadırla gidiceğim ben.ufak bir çadır temin etmeni tavsiye ederim ömür abi.ne oldu pazt teslim ediyorlar mı makineyi cumartesi akşamı 20,30'da gaz açıyoruz bilgin olsun ömür abi.yine haberleşiriz zaten. yalovada kendi aramızda bir grup kurduk işte.başkan olarakda beni seçtiler.grubun üyeleri başkan diyor bana başkan olayı bu yani

Motosikleti
    FZ 6 FAZER S2
    baskanım ıyı gunler bu ne len baskan maskan bızım baskanımız yok daha heheheh hmm bıraz uyum saglattırdınmı arkadaslara

Motosikleti
    Alıntı shumenli_iso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    baskanım ıyı gunler bu ne len baskan maskan bızım baskanımız yok daha heheheh hmm bıraz uyum saglattırdınmı arkadaslara
    ben başkanlığı ne kadar kabul etmesemde herkes başkanım diyo öle sert kaba başkanlardan değilim bu hafta şiledeydik.gezi yazılarında görebilirsiniz resimleri haftayada kısmetse sizin için gaz açıcaz.haftaya görüşmek ümidiyle

Motosikleti
    nerde bu millet yahu kimse bişey yazmıyo.
    son çare mesut siz gelin bizim bahçede iki çadırlık yer var gölgede biraz rüzgarlı ama olsun hem ekstra yol olmaz hem sabah kalkınca avcılarda turlarız olur dimi.
    kimse yazmadığına göre böyle yaparız mangalımızı yapıcaz tabiki zaten bizim burayı bilenler biliyo sıkma canını piknik alanı gibi yani
    Hayat ENDURO yla başlar
    ENDURO yla devam eder
    ENDURO yla biter.

Motosikleti
    Alıntı ucanteneke5 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nerde bu millet yahu kimse bişey yazmıyo.
    son çare mesut siz gelin bizim bahçede iki çadırlık yer var gölgede biraz rüzgarlı ama olsun hem ekstra yol olmaz hem sabah kalkınca avcılarda turlarız olur dimi.
    kimse yazmadığına göre böyle yaparız mangalımızı yapıcaz tabiki zaten bizim burayı bilenler biliyo sıkma canını piknik alanı gibi yani
    benim için no problem mustafa abi.eğer rahatsızlık vericeksek istersen iptalde edebiliriz.valla ist ekibini kınıyorum... gelicez diyoruz ama kimseden ses seda çıkmıyo bunu yazdım bir kenara haberiniz olsun

Tutkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA AFRİCA TWİN
    Selam arkadaşlar, Tatilden döndüm fakat internete fazla takılamadım. Memleketten birader geldi de gezdirdim biraz İstanbulu.
    Bursa ekibi bu haftasonu geliyor demek ki. Çok iyi olur, hoşgelsinler, buyursunlar.
    Gündüz vakti gelmiş olsaydınız çok güzel yerler var ama Siz de karteşim gecenin bir vaktinde geliyorsunuz. O saatten sonra nereye gidilir ki.
    En iyisi çekmece gölü kenarında bir yer ayarlamak. Yer o kadar da önemli değil zaten. Önemli olan beraber olmamız.
    Bu arada yeni katılan arkadaşlara da Hoşgeldiniz diyorum.
    Cumertesi akşamı görüşmek üzere. Selamlar...
    YAŞASIN MOTOSİKLET KARDEŞLİĞİ
    KAHROLSUN TRAFİK TERÖRÜ

alpino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda transalp 600 1999
    nereye gidilecek karar verdinizmi gratskiler büyükçekmecemi yoksa öbür yeremi

Motosikleti
    Alıntı Tutkun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar, Tatilden döndüm fakat internete fazla takılamadım. Memleketten birader geldi de gezdirdim biraz İstanbulu.
    Bursa ekibi bu haftasonu geliyor demek ki. Çok iyi olur, hoşgelsinler, buyursunlar.
    Gündüz vakti gelmiş olsaydınız çok güzel yerler var ama Siz de karteşim gecenin bir vaktinde geliyorsunuz. O saatten sonra nereye gidilir ki.
    En iyisi çekmece gölü kenarında bir yer ayarlamak. Yer o kadar da önemli değil zaten. Önemli olan beraber olmamız.
    Bu arada yeni katılan arkadaşlara da Hoşgeldiniz diyorum.
    Cumertesi akşamı görüşmek üzere. Selamlar...
    ooooooooo mehmet abi gözlerimiz yollarda kaldı.yaşıyon mu yaa ewet kısmetse cumartesi akşamı geliyoruz..bursa ekibi değil yalova ekibi ama..çünkü bursalılardan ses seda çıkmıyor..cumartesi akşamı gelicez ama pazarda ordayız.pazar gezeriz bizde.siz aranızda anlaşın.biz neresi olursa geliriz.1-2 gün önceden ne karar aldınız bildirin bizde ona göre malzeme alıcaz yanımıza.gerekirse çadırları yüklicez dediğin gibi mehmet abi önemli olan birlikte olmak cumartesi akşamı görüşmek ümidiyle

Tutkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA AFRİCA TWİN
    Bu ne ya, kaç gündür kimse birşey yazmamış.
    Herkez mi tatilde yoksa
    Birkaç fotoğraf yükleyim de gözünüz gönlünüz açılsın biraz.

Teknik arıza nedeni ile fotoğraf yükleyemiyorum, en kısa zamanda görüşmek üzere.
    YAŞASIN MOTOSİKLET KARDEŞLİĞİ
    KAHROLSUN TRAFİK TERÖRÜ

Motosikleti
    Alıntı Tutkun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu ne ya, kaç gündür kimse birşey yazmamış.
    Herkez mi tatilde yoksa
    Birkaç fotoğraf yükleyim de gözünüz gönlünüz açılsın biraz.

Teknik arıza nedeni ile fotoğraf yükleyemiyorum, en kısa zamanda görüşmek üzere.
    bşr daha böle teknik arızalar olmasın mehmet abi. bu arada sen geldin ege turundan ben gidiyorum şimdi kısmetse ege turu için 25'i akşamı gaz açıcam ayrıntılı bilgi için topic açtım ordan okuyabilirsiniz

Motosikleti
    Alıntı playboy_77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim için no problem mustafa abi.eğer rahatsızlık vericeksek istersen iptalde edebiliriz.valla ist ekibini kınıyorum... gelicez diyoruz ama kimseden ses seda çıkmıyo bunu yazdım bir kenara haberiniz olsun
    siz gelinde burda takılırız sabaha kadar yolu var
    pazar günü de biraz turlarız ben zaten yeni tenerenin testine gidecem pazara bi bineyim bakalım nasıl gidiyomuş.
    Hayat ENDURO yla başlar
    ENDURO yla devam eder
    ENDURO yla biter.

Motosikleti
    Alıntı ucanteneke5 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    siz gelinde burda takılırız sabaha kadar yolu var
    pazar günü de biraz turlarız ben zaten yeni tenerenin testine gidecem pazara bi bineyim bakalım nasıl gidiyomuş.
    gitmişken bizde deneriz bali belki tenere alırız kimbilir kısmet ederse cumt akşamı ordayız...

Motosikleti
    ARKADAŞLAR ÜNİVERSİTEYİ KAZANMIŞIM
    KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ-bilgisayar programcılığı

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)