Arkadaşlar gelin şu Yalova'ya hep beraber Tam Kadro gidelim. İki adımlık yer yahu. Buraya gitmicez de nereye gidecez.
Hadi bakalım hafta içi herkez hazırlıklarını yapsın. Cumartesi sabahı biryerde buluşup verelini Yalova.
Mesut, bu fotoğraflar da neyin nesi böyle. Nerden çıktı bunlar.
Ne zaman ve nerde çekildi. bir açıklama yap istersen.
YAŞASIN MOTOSİKLET KARDEŞLİĞİ
KAHROLSUN TRAFİK TERÖRÜ
slm mt alemı napıyosun nasılsın mehmet abı bende ıkı haftadan berı yoktum yenı geldım bg deydım dunde cılıngoza gıttık mustafa abı falan sen gorusmusun onunla gelememısın keske gelseydın super oldu wallahi yalova meselesıne gelmeye calısacam bı aksılık olmazsa bu sefer dahada kalabalık gıdecez sanırım
mustafa abi ne zaman geleceğinize bağlı.ben ordaysam no problem.ama yoksam elimdem pek bişey gelmez.akşam gelmeye bakın 20.30 işten çıkıyom..benle gelirseniz yardımcı olucam [/QUOTE]
mesut biz anca cumartesi öylene doğuru geliriz istersen yardımcı olma asıl ozaman bak neler oluyo bu hayatta
alper saplama falan anlamam gelicek daha olmazsa sana benim CBF i vereyim onla gel ama gel işte yamuk yapma.
iso sende kıvırma dansöz gibi al emiyi gel çekmeyim kulaklarını tamammı
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
cumartesi öğlen gelirseniz ben işteyim.%100 festival alanında olmam.cuma evde oturupta napcaksınız..zaten kaç dk yol yalova.cumadan atlayın gelin.hem siz gelene kadar benim mesaide biter.beraber gideriz.ozaman güzelliğin kralını gör seN.motorunu çadıra bile sokabilceksin
NOT:GELMEK ZORUNLU DEĞİL,MECBURİDİR...! (gelmeyen olursa beni kırmış olacak bilesiniz)
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
Selam millet...
Yaşar arkadasımızın motorunu aldigi Sinan arkadasımız kendine yeni bir motor almis, APACHE...
İste resimleri...
By bulosele at 2008-07-14
Hayırlı olsun Sinan, iyi günlerde kullan...
bi konuşalım bakalım bana uyar cuma akşamıda...
sen cumartesi işte olucan bu olmadı işte biz nabacaz orda tek başımıza bütün gün yerler bizi ordaki kızlar
cumarteside sekize kadar çalışıyosan olmaz ama sen bide eve yatmaya gidersin ozaman hiç olmaz.
çadırı bizim yanımıza kuracan
çadır kurmak zorunlu deil mecburi yalovalı olsan bile.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
kadroyu cıkarında bı gorelım bakalım kımler gelıyo kımler kalıyoo ve tam tarıhı soyleyın
Arkadaşlar isterseniz Yalova'ya cuma akşamından da çıkabiliriz. Bana uyar.
Saat 21:00 da E-5 Okmeydanı sapağında buluşup yola devam edebiliriz.
Listeyi yapıyorum gelenler alta ismini eklesin.
1. Mehmet -Seher KARABULUT
2. Mustafa Ayvazoğlu ve Yeğeni
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Merhaba İsmail, Bulgaristandan hoşgeldin. Yeni ve büyük motor aldın. Gezileri kaçırmaman lazım senin artık. Çilingozdan fotoğraf yokmu. Birkaç fotoğraf ekleyin de hasret giderelim. Selamlar.
KAHROLSUN TRAFİK TERÖRÜ
merhaba mehmet abı hosbulduk kısmet memet abı gelmeye calısacagım tabi....... fotoları yuklemedım yukleyım atarım
benide unutmayın bende geliyorum iki motor gelicez
özgür adam:
mesut ozcan ne yapıyosunuz bakalım nasıl gıdıyoooo
şimdi sölersem festivalde ne konuşcaz sölemem...gelince konuşuruz
yaw sende amma reklamcı olmusun hee
reklamcı. ne alaka ilgi anlayamadımda
Evet Arkadaşlar vakit geldi, kimseden ses çıkmıyor ya. İki adımlık yere de gelmezseni yuh artık. Nasıl motorcusunuz siz.
Haydi çocuklar Yalovaya...
Alper, İsmail, Turgut, Hasan, Rafet nerdesiniz arkadaşlar, karar veremediniz mi hala. Bir an önce listeye adınızı ekleyin.
1. Mehmet (TUTKUN) -Seher
2. Mustafa (UÇANTENEKE5) ve Yeğeni
3. Mesut (playboy_77)
4. Özcan (sumensko) ve ardcısı
5.
6.
7.
8.
9.
10.
KAHROLSUN TRAFİK TERÖRÜ
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)