Arkadaşlar Biz Tuncal ile bu akşam saat 20:00 gibi hareket edeceğiz. Gelmek isteyen arkadaşlar olursa beni arayabilirler. Nasıl motorcusunuz ya siz)
Haydi çocuklar festivale...
Cep no: 0 532 622 76 74
Mehmet
YAŞASIN MOTOSİKLET KARDEŞLİĞİ
KAHROLSUN TRAFİK TERÖRÜ
benden kurtuluşun yok mehmet abi.tüm aksiliklere rağmen kısmetse yarın akşam festivale gaz açıyorum.zaten bu kadar aksilikten sonra gelirsem orda bir mevlüt okutucam haa şuan evdeyim ve motorsikletime son bakımlarımı yaptım.birazdanda eşyaları yüklicem motorsiklete.yarın işe gidicem iş çıkışıda ver elini bilecik.diğer arkadaşlar tatlı yol motorcusu galiba zaten tüm detayları senle cepten görüşüyoruz bu yazdıklarımıda okuyamıyorsun zaten merak etme mehmet abi allah izin verirse yarın akşam yakandayım
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
nerde bu millet hadi devlet elden gitti de sizler bari yapmayın böyle
nerdesiniz bratçetler bi festivale gittiniz kimsede tık kalmadı hani resimler nerde ben inanmam gittiğinize valla görmem gerek...
ömur bey kardeşim sen hala motor alamadın demek çok kötü fazerin fiyatını yazmamışsın ama güzel makina bizim ismail aldı 2006 mod.9000km.12000ytl.senin istediğin kaç para bilmiyom.
ama dediğin gibi madem acelen yok biraz daha bekle ve daha uygun bişey bak veyat aynı fazeri daha ucuza al.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
valla burdayız biz ama millet yok...resimler mehmet abide ona söyle.bende sabırsızlıkla bekliyorum ama ses seda yok mehmet abiden.
bende arada gire biliyorum gratskiler bu aralar resimleri ekleyinde bi bakalım neler yapmışınız festivalde
mehmet abiye söyliceksiniz..bende 1 tane bile resim yok
Merhaba arkadaşlar,
inanın kaç gündür bilgisayarı açamadım. Akraba ziyaretleri falan, bazen de işten geç gelip yorgunluktan hemen zızıyorum.
Fotoğrafları en kısa zamanda yükleyeceğim.
Herkeze selamlar...
KAHROLSUN TRAFİK TERÖRÜ
mehmet abi yüklede bakalım artık resimlere
ümit etmeyin.anlaşıldı bu gecedee resim göremicez
Merhaba Arkadaşlar,
biraz geç oldu biliyorum ama fotoğrafları sonunda yükleyebildim.
Emok 2008 Bilecik ve Eskişehir gezi fotoğraflarını Forum da gezi yazıları bölümüne yükledim. İlgili linki aşağıya yazıyorum. Selamlar.
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...aflarimiz.html
KAHROLSUN TRAFİK TERÖRÜ
bu günleride görecekmiydik
gördünüzmü bratçetler memet abi dağıtırmış yine hem roman gibi anlatmış hemde resimler çok güzel çıkmış her zamanki gibi.
mesut yalovaya geliyoz bak kısmet olursa ama kapıda yine motoru buraya brakıyonuz derlerse bidaha oraya festivale değl geçmem bile ona göre çunkü geçen sene ki gibi bi kamyon eşyayı taşımaya niyetim yok.
anlaştık dimi inşalla yazan bütün aktivitelerde gerçekleşir...
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
bayagüzelbi gezi olmuş
gratskiler bende gelicem ama motosikletin saplamalarını deyştirmem lazım bakalım hafta içi deyştire bilirsem hafta sonu ordayım bende
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)