0535 270 01 38 numaram bu akşam geli yormusun
0535 270 01 38 numaram bu akşam geli yormusun
özgür adam:
Bravo bratcetlerim, iyi is yapiyorsunuz...Benim Bursa isi yattı, ilerleyen zamanlarda insallah...
Güzel fotograflar ellerinize saglık, fotograflara bakılırsa ilk resimdeki playboy_77 arkadasımız oluyor, yanılıyor muyum?
Bu arada sizin yaş kac?
sumensko, dostum ben 2 hafta icerisinde kesin gelcem ama motorsuz, 1-2 günlügüne sadece, bizimkileri görmeye...
ewett ilk resimde ki ben oluyorum galiba.sumensko abime çok tşk ederim.beni çok güzel ağırladı.diğer arkadaşlarıda aramızda görmek isteriz..yakında video paylaşımını izleyebilirsiniz.sumensko abim yakında onuda koyar.saolsun beni gidiceğim yere kadar geçirdi.
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
ben bulgarıstan gocmenlerıne bulgar denıodu zannedıodum pardon yaburda orhangazıde tanıdıgım cok motorcu war gelırsenız haberım olur herhalde gezcek yer cok ama yazları daha iyi olur ben bı ara foto koycam bakarsınız kardeslerım
screamer, olur mu öyle sey, Bulgaristan göcmenlerine Bulgar denilir mi hic!!! ÖZ ve ÖZ TÜRKÜZ BİZ!!!! Kötü niyetle söylemedigini biliyorum.
Orhangazi'den cok defa gectim ama 2 kez öylesine gezmeye gelmistim Orhangaziye, kısmetse tanısırız yaza
Benim adım 'Türk! 'Anadolu,
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak.
Bir başkadır Balkanlar'da suçlu olmak!
Sen bilemezsin,en asil suçtur bu,
Eşi benzeri yoktur dünyada...
İşte bu yüzden,sakın 'Bulgar' diye hitap etme bana!
Çünkü bir sancı çektim ben,bilemezsin...
Strancaların çook arkalarında...
Çünkü senelerce hasret kaldım ben,
Senin şefkat dolu kucağına.
Kızdığım bundandır işte sana!
Ne zaman ki, 'Bulgar' diye hitap ediyorsun bana.
Ben,Türk olmanın bedelini su gibi içtim oralarda,kana kana!
Şimdi tek isteğim,haykırmak Türklüğümü...
Senin çorak topraklarından bütün cihana.
anladım ben kardesım saol da bu semensko warya bursanın tam olarak neresınden sın anlayamadımda cvp werırsen sewınırım her zaman beklerım orhangazı olmazsa gemlık karacaalı beklerım yanı
arkadaşlar 1 saat kadar sonra yola çıkıcam.çok güzel bir pazar günü geçirdim.fakat hava soğuk sanki burda yaaa..yalovaya kadar donucam galiba.bir daha ki yazım yalovadan olur herhalde...bir daha bursaya gelip diğer arkadaşlarla görüşmek üzere hoşçakalın
ewet şuan yalovadayım.40 dk içinde gelmişim..nasıl oldu bende anlamadım eve gelip saate bakınca farkettim. soğuk havanın verdiği azim oldu herhalde
sumensko abi bu arada en kısa zamanda videoyuda koymanı bekliyorum..merak ediyorum.izlemeye fırsat olmadı..birşey daha var? bu resimleri gezi yazılarınada koyarsan sevinirim.herkes bulgaristan mT'de bişeyler yaptığını duysun
video işi yatı bizim hıyar gece moduna almamış karanlıkta gözükmüyor birşey
kardeş seni geçirmeye gelecektim ama bizim ekip yakaladı beni malum hafta sonu içmeden olmaz dediler benide aldılar e kafalarıda bulduk yani
işallah dostum bekliyorum
özgür adam:
bensiz içtiniz demek.bunun hesabını sorarım sağlık olsun zaten çok soğuktu.çıkmamam iyi olmuş o havada.görüştük ya beni ağırladın ya o yeter işte bana
hııım ben gemlık lıyım aslen bızım ordan gecmısınii ama ben de sasırdım termınalden yalovaya 40dk ha helal kacla geldın ole cok rahat1bucuk saatını alırdı ama gercekten soguk buraları bazı tepelrde hala kar war ...... ... . . ..
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)