Beyler, gazyagı grenajlara zarar verir mi sizce? Bilgisi olan...?
turgut geçmiş olsun brat sende birşey yok dimi
mesut özcanla baya iyi gezi yapmışınız ama özcanın arkadaşını anesi ratsızlanınca geri dönmek zorunda kalmaları biraz üzü olmuş
özcan bu arada arkadaşının anesi umarım iyidir
turgutun durumu iyi.
ewett durumu öğrenince moralimiz ister istemez bozuldu.festival bir anda kabus oldu ama önemli olan arkadaşımızın annesiydi.festival nedir ki..biri biter diğeri başlar ama sağlık öyle değil.herşeyden önce gelir.geri dönmemiz önemli değildi.zaten özcan abiler telaşla dönerken bizim orda eğlenmemiz doğru olmazdı.çekip geldik bizde.tek neşemiz annesinin iyi olduğunun haberiydi..şimdide son aldığımız bilgilere göre durumu iyimiş.
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
ikisinide durumu iyi olmasına sevindim vala zaten hayata en önemli şey saglık gerisi bir şekilde haloluyor bidaki festivalede kısmetse hep birlikte gideriz
bekleriz brat buyurun gelin
Merhaba Arkadaşlar,
bir iki haftadır siteye giremedim. Benim çocuğa bir ameliyat yaaptırdık da. Bademcik ve geniz etini aldırdık. O yüzden sizlerden ayrı kaldım biraz ama inanın sizi özlemişim. Bütün yazdıklarınızı kaldığım yerden tek tek okudum.
Mesutun motor modifiyesi çok iyi olmuş.
Özcan ehliyet almış, hayırlısı olsun.
Mesut ve Özcan Poyrazlar festivaline gitmişler. Çok iyi olmuş, fotoğraflar güzel.
Turgut küçük bir kaza yapmış, geçmiş olsun.
Mustafa Bursa'ya gidip gelmiş, hoşgeldin Mustafa.
İsmail yeni motor almaya niyetlenmiş. Bu konuda benimle irtibata geçersen iyi olur. Motor hakkında bilgi topladım da.
Yeni arkadaşlarımıza da Hoşgeldiniz diyorum.
Herkeze iyi geceler.
YAŞASIN MOTOSİKLET KARDEŞLİĞİ
KAHROLSUN TRAFİK TERÖRÜ
geçmiş olsun mehmet abi iyidir iyişallah kardeşimiz
senin motorun aynısı vardı bizim çadırlara yakın dedik acaba mehmet abidemi geldi
motorun balantı yerlerine lastik koysam titreşim azalırmı acaba dünden beri düşünüyorum bunu mobiletimi inceledim motor balantı yerleri lastık balantılı ve titreşim yok gibi olurmu ne dersiniz
özgür adam:
Selam Beyler, bende arkadaşalrın belirtiği gibi ehliyetimi bulgaristanda yeminli tercümandan bulgarcaya çevirip noterde onayladım, belki kabul etmezler ama en azından ehliyetin yok diyemezler. 2 kere motorla ve de sayısız kere arabayla gittim bir kere kontrol sorunu yaşadım ama nasıl olsa biliyorsunuz 5-10 lv ile hayli hayli halledersiniz ya. Sınırdan dünyanın parasını verip uluslararası ehliyet almaktansa. Tek ciddi sorun muhtemelen kaza yaşamanız olur, bu durumda işler biraz aleyhinize dönebilir ama nasılsa yeşil sigorta artık mecburi...
Ama şu andaki hayalim Bulgar dan ehliyet alıp, passaport ta var nasılsa italya (veya daha uygun bir yerden) motor kiralayıp şöyle Avrupa da 4-5 ülkeyi gezmek... Ne zaman yaparız bilmem ama enteresan olurdu.
Saygılar
Acelem yok be, hayal olarak dursun bir kenarda bir gün gerçekleştiririz. Neden motor kiralıyoruz? Bürokrasi ile uğraşmamak için balgarski passport+balgarska knijka, hiç bir ab ülkesinde sorun yaşamayız. Artı şartlar da daha uygun olur. Buradan çıkmak bir dert ya önce vize sonra her ülkede ufak tefek sorun yaşama ihtimalli.
Ordan en temizi ya... bakalım kısmet, hele 3-4 motor olursak süper olur
ilk başta şöle bi 3-4 sene geçsinde 3-4 motorsiklet olmamız kolay ağustosda bulgaristan'da ki festivale bile gidemicez galiba(mustafa abi hariç) ne kaldı avrupa turuna ama illa ki birgün onuda yaparız...!
özcan abi ve yasar;
ikinizinde bildiği gibi 3ümüz istanbullulara baskına gidicez.ben uygun olarak 28 haziranı düşünüyorum.ikinize uygun mu o gün.(tabi akşam) 2. hafta özcan abi müsait değil diye biliyorum.21'inde benim bandırmada olmam gerek.en müsait zaman 28diye düşünüyorum.ne diyorsunuz?
8 haziran gidebilirsek çok iyi olur çünkü ben işten ayrıldım bikaç operasyon işim var Bursa'da helledip hemen Hatay'a gideceğim CBF'yi garaja koycam ybr'yide gidene kadar satabilirsem satcam satamazsam Hataya götüreceğim 15 temmuza kadar kendime izin verdim biraz tatil yapcam sonra bakcaz bakim gelen teklifleri değerlendirip yeni işe başlıcam kim bilir belki Yalovadaki arıtma tesisinde çalışırım şef mekanik işler başlayınca gel diyor ama kararsızım Arnavutluk'tanda arkadaşlar çağırıyo büyük ihtimal olursa Arnavutluğa giderim
8 haziran benim için uygun değil.8 haziranda hyosung fan club'a sözüm var.yalovada onları ağırlıcaM.benim için zor.2 hafta özcan abi için müsait değil sanırım.3.hafta yine bana müsait değil çünkü bandırmada yeğenimin sünneti var.28(son hafta) olur anca.fakat özcan abi yok 2 haftada bana uyar diyorsanız 14'ün de gidelim ayrıca işten ayrılmana üzüldüm.gerçi çok çalışıyordun yaa.bir yandan da iyi olmuş.bide yalovada çalışırsan harbi harbi süper olur.arnavutluk işinide hiç beğenmedim
yaşar, hemso hayırlısı ne ise oyle olsun senin icin...
Bugün Edirne sanayiye gittim, bir adam Virago1100 satıyordu, 8-10 ay önce 9500YTL'ye satıyordu simdi 7000YTL'ye düsmüs fiyatı, sasırdım dogrusu.
zdr vuu4o kak ste tam mn li e toplo a?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)