Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bulgaristan - MT]

REKLAM ALANI
    bulosele - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beyler, gazyagı grenajlara zarar verir mi sizce? Bilgisi olan...?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    geçmişim 2 silindir geleceğim 4 silindir olacak:))
    Alıntı bulosele adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beyler, gazyagı grenajlara zarar verir mi sizce? Bilgisi olan...?
    bülent kardeşim valla önceden hiç denemedim,duymadım ama sanırsam vermeyebilir.sen yinede araştır.sakın deneme haa şimdilik
    LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:

alpino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda transalp 600 1999
    turgut geçmiş olsun brat sende birşey yok dimi
    mesut özcanla baya iyi gezi yapmışınız ama özcanın arkadaşını anesi ratsızlanınca geri dönmek zorunda kalmaları biraz üzü olmuş
    özcan bu arada arkadaşının anesi umarım iyidir

Motosikleti
    Alıntı alpino adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    turgut geçmiş olsun brat sende birşey yok dimi
    mesut özcanla baya iyi gezi yapmışınız ama özcanın arkadaşını anesi ratsızlanınca geri dönmek zorunda kalmaları biraz üzü olmuş
    özcan bu arada arkadaşının anesi umarım iyidir
    turgutun durumu iyi.
    ewett durumu öğrenince moralimiz ister istemez bozuldu.festival bir anda kabus oldu ama önemli olan arkadaşımızın annesiydi.festival nedir ki..biri biter diğeri başlar ama sağlık öyle değil.herşeyden önce gelir.geri dönmemiz önemli değildi.zaten özcan abiler telaşla dönerken bizim orda eğlenmemiz doğru olmazdı.çekip geldik bizde.tek neşemiz annesinin iyi olduğunun haberiydi..şimdide son aldığımız bilgilere göre durumu iyimiş.

Motosikleti
    honda transalp 600 1999
    ikisinide durumu iyi olmasına sevindim vala zaten hayata en önemli şey saglık gerisi bir şekilde haloluyor bidaki festivalede kısmetse hep birlikte gideriz

Motosikleti
    ikisinide durumu iyi olmasına sevindim vala zaten hayata en önemli şey saglık gerisi bir şekilde haloluyor bidaki festivalede kısmetse hep birlikte gideriz
    bu sefer affetik.isterseniz bir dahakine gelmeyin ayrıca bu ay sonu sizin ziyaretinize geliceZ

Motosikleti
    honda transalp 600 1999
    bekleriz brat buyurun gelin

Motosikleti
    bekleriz brat buyurun gelin
    şuan mehmet abiyle msn'de konuşuyoruz zaten..katılmak isteyen varsa toplu konuşalım.az çok planlar yapıyoruz.mesela geldiğimiz akşam büyükçekmeceye kamp yapmayı düşünüyoruz VS....

Tutkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA AFRİCA TWİN
    Merhaba Arkadaşlar,
    bir iki haftadır siteye giremedim. Benim çocuğa bir ameliyat yaaptırdık da. Bademcik ve geniz etini aldırdık. O yüzden sizlerden ayrı kaldım biraz ama inanın sizi özlemişim. Bütün yazdıklarınızı kaldığım yerden tek tek okudum.
    Mesutun motor modifiyesi çok iyi olmuş.
    Özcan ehliyet almış, hayırlısı olsun.
    Mesut ve Özcan Poyrazlar festivaline gitmişler. Çok iyi olmuş, fotoğraflar güzel.
    Turgut küçük bir kaza yapmış, geçmiş olsun.
    Mustafa Bursa'ya gidip gelmiş, hoşgeldin Mustafa.
    İsmail yeni motor almaya niyetlenmiş. Bu konuda benimle irtibata geçersen iyi olur. Motor hakkında bilgi topladım da.
    Yeni arkadaşlarımıza da Hoşgeldiniz diyorum.

Herkeze iyi geceler.
    YAŞASIN MOTOSİKLET KARDEŞLİĞİ
    KAHROLSUN TRAFİK TERÖRÜ

sumensko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mobilet 80cc arora ks 200-8
    geçmiş olsun mehmet abi iyidir iyişallah kardeşimiz
    senin motorun aynısı vardı bizim çadırlara yakın dedik acaba mehmet abidemi geldi

motorun balantı yerlerine lastik koysam titreşim azalırmı acaba dünden beri düşünüyorum bunu mobiletimi inceledim motor balantı yerleri lastık balantılı ve titreşim yok gibi olurmu ne dersiniz
    özgür adam:

EAGLE01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Varadero
    Alıntı Tundzhay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    size bi konuda danışmak istiyorum arkdaşlar.
    şimdi bulgar ehliyeti olan birisi TR de, türk ehliyeti alabiliyor sınavlara kursa falan gitmeden.
    peki türk ehliyetine sahip olunca BG de ehhiyete çevire biliyoruz mu?
    Selam Beyler, bende arkadaşalrın belirtiği gibi ehliyetimi bulgaristanda yeminli tercümandan bulgarcaya çevirip noterde onayladım, belki kabul etmezler ama en azından ehliyetin yok diyemezler. 2 kere motorla ve de sayısız kere arabayla gittim bir kere kontrol sorunu yaşadım ama nasıl olsa biliyorsunuz 5-10 lv ile hayli hayli halledersiniz ya. Sınırdan dünyanın parasını verip uluslararası ehliyet almaktansa. Tek ciddi sorun muhtemelen kaza yaşamanız olur, bu durumda işler biraz aleyhinize dönebilir ama nasılsa yeşil sigorta artık mecburi...
    Ama şu andaki hayalim Bulgar dan ehliyet alıp, passaport ta var nasılsa italya (veya daha uygun bir yerden) motor kiralayıp şöyle Avrupa da 4-5 ülkeyi gezmek... Ne zaman yaparız bilmem ama enteresan olurdu.
    Saygılar

Alıntı EAGLE01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ama şu andaki hayalim Bulgar dan ehliyet alıp, passaport ta var nasılsa italya (veya daha uygun bir yerden) motor kiralayıp şöyle Avrupa da 4-5 ülkeyi gezmek... Ne zaman yaparız bilmem ama enteresan olurdu.
    Saygılar

3 sene sonra yaparsan ben de varım...

Motosikleti
    Selam Beyler, bende arkadaşalrın belirtiği gibi ehliyetimi bulgaristanda yeminli tercümandan bulgarcaya çevirip noterde onayladım, belki kabul etmezler ama en azından ehliyetin yok diyemezler. 2 kere motorla ve de sayısız kere arabayla gittim bir kere kontrol sorunu yaşadım ama nasıl olsa biliyorsunuz 5-10 lv ile hayli hayli halledersiniz ya. Sınırdan dünyanın parasını verip uluslararası ehliyet almaktansa. Tek ciddi sorun muhtemelen kaza yaşamanız olur, bu durumda işler biraz aleyhinize dönebilir ama nasılsa yeşil sigorta artık mecburi...
    Saygılar
    güzel bir düşünce ama imkansız gibi bişey

ZOR DİYE BİŞEY YOKTUR,İMKANSIZ BİRAZ ZAMAN ALIR (bu zamanda baya olmalı) iyide niye motorsiklet kiralıyoruz ki.kendi motorsikletlerimizle gidelim.tabi ozamana kadar kim ne olur bilemem ama şimdilik boş bir hayal diye düşünüyorum

EAGLE01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Varadero
    Alıntı playboy_77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel bir düşünce ama imkansız gibi bişey

ZOR DİYE BİŞEY YOKTUR,İMKANSIZ BİRAZ ZAMAN ALIR (bu zamanda baya olmalı) iyide niye motorsiklet kiralıyoruz ki.kendi motorsikletlerimizle gidelim.tabi ozamana kadar kim ne olur bilemem ama şimdilik boş bir hayal diye düşünüyorum
    Acelem yok be, hayal olarak dursun bir kenarda bir gün gerçekleştiririz. Neden motor kiralıyoruz? Bürokrasi ile uğraşmamak için balgarski passport+balgarska knijka, hiç bir ab ülkesinde sorun yaşamayız. Artı şartlar da daha uygun olur. Buradan çıkmak bir dert ya önce vize sonra her ülkede ufak tefek sorun yaşama ihtimalli.
    Ordan en temizi ya... bakalım kısmet, hele 3-4 motor olursak süper olur

Motosikleti
    Acelem yok be, hayal olarak dursun bir kenarda bir gün gerçekleştiririz. Neden motor kiralıyoruz? Bürokrasi ile uğraşmamak için balgarski passport+balgarska knijka, hiç bir ab ülkesinde sorun yaşamayız. Artı şartlar da daha uygun olur. Buradan çıkmak bir dert ya önce vize sonra her ülkede ufak tefek sorun yaşama ihtimalli.
    Ordan en temizi ya... bakalım kısmet, hele 3-4 motor olursak süper olur
    ilk başta şöle bi 3-4 sene geçsinde 3-4 motorsiklet olmamız kolay ağustosda bulgaristan'da ki festivale bile gidemicez galiba(mustafa abi hariç) ne kaldı avrupa turuna ama illa ki birgün onuda yaparız...!

özcan abi ve yasar;
    ikinizinde bildiği gibi 3ümüz istanbullulara baskına gidicez.ben uygun olarak 28 haziranı düşünüyorum.ikinize uygun mu o gün.(tabi akşam) 2. hafta özcan abi müsait değil diye biliyorum.21'inde benim bandırmada olmam gerek.en müsait zaman 28diye düşünüyorum.ne diyorsunuz?

Tutkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA AFRİCA TWİN
    Alıntı sumensko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun mehmet abi iyidir iyişallah kardeşimiz
    senin motorun aynısı vardı bizim çadırlara yakın dedik acaba mehmet abidemi geldi

motorun balantı yerlerine lastik koysam titreşim azalırmı acaba dünden beri düşünüyorum bunu mobiletimi inceledim motor balantı yerleri lastık balantılı ve titreşim yok gibi olurmu ne dersiniz
    Selam Özcan, ufak iyi Allaha şükür.
    Burda bir arkadaş yapıyor zaten, yani motor bağlantı somunlarını lastikli somunlarla değiştiriyor. Titreşim azalır zannedersem.
    YAŞASIN MOTOSİKLET KARDEŞLİĞİ
    KAHROLSUN TRAFİK TERÖRÜ

Forumdan Uzaklaştırıldı yaşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 250
    Alıntı playboy_77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    özcan abi ve yasar;
    ikinizinde bildiği gibi 3ümüz istanbullulara baskına gidicez.ben uygun olarak 28 haziranı düşünüyorum.ikinize uygun mu o gün.(tabi akşam) 2. hafta özcan abi müsait değil diye biliyorum.21'inde benim bandırmada olmam gerek.en müsait zaman 28diye düşünüyorum.ne diyorsunuz?
    8 haziran gidebilirsek çok iyi olur çünkü ben işten ayrıldım bikaç operasyon işim var Bursa'da helledip hemen Hatay'a gideceğim CBF'yi garaja koycam ybr'yide gidene kadar satabilirsem satcam satamazsam Hataya götüreceğim 15 temmuza kadar kendime izin verdim biraz tatil yapcam sonra bakcaz bakim gelen teklifleri değerlendirip yeni işe başlıcam kim bilir belki Yalovadaki arıtma tesisinde çalışırım şef mekanik işler başlayınca gel diyor ama kararsızım Arnavutluk'tanda arkadaşlar çağırıyo büyük ihtimal olursa Arnavutluğa giderim

Motosikleti
    Alıntı yaşar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    8 haziran gidebilirsek çok iyi olur çünkü ben işten ayrıldım bikaç operasyon işim var Bursa'da helledip hemen Hatay'a gideceğim CBF'yi garaja koycam ybr'yide gidene kadar satabilirsem satcam satamazsam Hataya götüreceğim 15 temmuza kadar kendime izin verdim biraz tatil yapcam sonra bakcaz bakim gelen teklifleri değerlendirip yeni işe başlıcam kim bilir belki Yalovadaki arıtma tesisinde çalışırım şef mekanik işler başlayınca gel diyor ama kararsızım Arnavutluk'tanda arkadaşlar çağırıyo büyük ihtimal olursa Arnavutluğa giderim
    8 haziran benim için uygun değil.8 haziranda hyosung fan club'a sözüm var.yalovada onları ağırlıcaM.benim için zor.2 hafta özcan abi için müsait değil sanırım.3.hafta yine bana müsait değil çünkü bandırmada yeğenimin sünneti var.28(son hafta) olur anca.fakat özcan abi yok 2 haftada bana uyar diyorsanız 14'ün de gidelim ayrıca işten ayrılmana üzüldüm.gerçi çok çalışıyordun yaa.bir yandan da iyi olmuş.bide yalovada çalışırsan harbi harbi süper olur.arnavutluk işinide hiç beğenmedim

yaşar, hemso hayırlısı ne ise oyle olsun senin icin...

Bugün Edirne sanayiye gittim, bir adam Virago1100 satıyordu, 8-10 ay önce 9500YTL'ye satıyordu simdi 7000YTL'ye düsmüs fiyatı, sasırdım dogrusu.

zdr vuu4o kak ste tam mn li e toplo a?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)