obaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa abi ilk resmine bittim.süpersin yaaaa.allahda seni güldürsün bu arada hayırlı uğurlu olsun
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
valla markasını yeni gördüm.racingler için 10-40 uygun ama senin makineye 10-50 uygun diye düşünüyorum ama oda işini görür.markası için işini görür diyemicem.keşke castrol alsaydın
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
kitabinda bunu öneriyorlar ondan aldım bunu
özgür adam:
nerde bu milet yazgeldi herkez kayıp
özgür adam:
hayırlı olsun özcan eliyet geliyor yakında ozaman
ben burdayım ama diyerleri yok ortalıkta
saol alper yarın öylende elimde ehliyet iyişallah
özgür adam:
hadi hayırlısı artık rahat rahat gezersi
motorunana nasıl ya kulanıyorsun alper
özgür adam:
castrol 10 40 özcan sende kulan bizim motorlar hava sogutmalı oldugu için en iyisini kulan
Hayırlı olsun Özcan, bu arada Cumalıkızık ne is, orda mı yasadınız bir dönem?
Yag olarak simdiye kadar hep Castrol 10W-40 veya 10W-50 kullandım ama bir dahaki seferde Repsol'u denemeyi dusunuyorum.
işte bende burdayım.
mesut zenonları sordum da o senin dediğin philips sadece ampulun markası ve kimse tavsiye etmiyo sen osramdan şaşma yani ampul olarak komple zenon markasını bilmiyom ama hiç farketmez dediler sonuçta hepsi çinde yapılıyomuş.
buraya gelirsen şirin evlerde en ucuza bulursun dediler.
özcan hadi bakalım hayırlı olsun ehliyetin.
yağı ya gelince yaz günü 15/40 kulan daha iyi markaya gelince o valvolain castrolle aynı ayarda avrupada genelde onu kulanıyolar bi marka daha vardı ama aklıma gelmedi vede burda yok kastrol çok satıyo ve pahalı diye yanılmayın aslında çok dandik bi yağı ve nedense sadece türkiyede çok satılıyo.
alper sen nabarsın yahu hiç görüşemiyoz bu günlerde??
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
ben buralardayım mustafa abi ama sen yoksun görüşelim bi ara zaten kafa bozuk adam motorun fiyatını 5000 liraya çıkarmış
Bende bulgaristan göçmeniyim deli ormandan
hakılsın bate kısmet deyilmiş ben önce kedi motorumu satayımda olmasa kışa bakarım artık bu arada çamurluk aldım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)