olsada içsem keşke nerde evden çıkıp almaya adam lazım kolumu kaldıracak halim kalmadı çıkan molozları doldurdum işten gelince canım çıktı
olsada içsem keşke nerde evden çıkıp almaya adam lazım kolumu kaldıracak halim kalmadı çıkan molozları doldurdum işten gelince canım çıktı
özgür adam:
özcan hoş geldin işat biti glaba
yok aynısı duruyor özcan bakalım kısmet olursa deyştiricez
Vay bee öyle böyle derkene 100. sayfamıza geçmişiz
evet ama artık gün ve gün büyoruz
aaa bana kamp kurmayı öğreticek mustafa abi sen carrefourdan cadır alırken ben 5 yıl oncesinden kocaman cadır alıp castroda kamp yaptık 3 motorcu telef oldu yollarda 2si yan yattı birinin lastiği patladı baya masraflı oldu.benim lastik patlasaydı senin tenereyi walla alıcaktım.
niye patladı senin lastik cukuramı girdin dönüşte.
arkadaşlar zdraveyte
birşey sormak istiyorum size mutlaka bileniniz vardır elbette
bulgaristana motorla gitmek istiyorum. hangi belgeler lazım bileniniz var mı bir de ne kadara patlar bana bu gezi
özgür adam:
tek bir pazarımız var özcan abi onuda evde oturarak geçiremem.yine attık yollara kendimizi işte.fakat 1-2-3 hafta kadar durulcam şimdi çünkü lastik almam lasım.üzerinde teker bir türlü yumuşamıyor.virajlarda oldukça fazla zorlanıyoum.az kaldı bu lastikle gidersem bir gün yan yatıcam.buyüzden değiştirmem gerekli.sonra yeni lastiğimle bir ist ziyareti yaparız sen-ben yasarla
bu arada maddi durumum yettiğince ufaktan modifiye ediceğim makinemi.bir konuda kararsızım şimdi hepsi bitince mi göstersem size(tabi zaman alabilir) yoksa her yaptığım ayrıntıyı tek tek mi paylaşsam.bunu düşünmem lasım
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
mesut ayıp ama yaptıgın sen pata arkadaşımızda yasana listeye aaaaaaaaaaaaaaa
qwertyu hoşgeldin beyav bulgaristana motorla gitmek için türk pasaportunu olması gerek süresi geçmemiş triptik sigorta tabi benzin parasıda benim bildigim
bursa buluşması ne oldu arkadaşlar
bir buluşup tanışıcaktık ama kismet olmadı bu hafta müsait olursanız bir turlayalım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)