trabzonlu uşaklar valla ben utandım her il varken ha bu trabzon neden yok da? Burada buluşabiliriz.
hadi bakalım bişeyler yapma zamanı
trabzonlu uşaklar valla ben utandım her il varken ha bu trabzon neden yok da? Burada buluşabiliriz.
hadi bakalım bişeyler yapma zamanı
Trabzon MT topiciniz hayırlı olsun,umarım bu topic ve sitemiz sayesinde güzel dostluklar edinirsiniz.
Başlığı gerektiği gibi düzenledim
sağolasın bende umuyorum güzel dostluklar ve paylaşımlar...
Trabzon MT hayırlı uğurlu olsun ... Topicinize Eskişehir MT yi model olarak almanız ve tüm dostluklarınızın ölümsüz mutluluğunuzun baki kalması temennisiyle.....
Kazasız sürüşler uzuuuun geziler dilerim.
Askerliğimi Trabzon'da yaptım be yau Umarım katılım iyi olur da takılırım sizin başlığınıza da
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
oyoyoyoyoyyyyy TRabzon da geLMiş Ben de Rize MT Kurucusu cakalaz Topic 'e inşş katıLım fazLa oLur da hep birLiktee bişiler yapabiliriz Rize den fazla yok bari TRabzon olsun da oraya geliriz
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
merhabalar trabzon MT hayirli olsun bendeniz Ordu MT den sheltox(kurucu) paylasimlarinizi bekleriz. Bak ne diyorum en iyisi biz karadeniz grubu olarak bi konu bulup surekli o topicte yazisalim trabzon , ordu ,giresun ,rize MT olabilir bu topicler.Yoksa bunlarin canlanacagi yok gibiiiii
MantıkLı 25 25 25 25 25
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
mrb arkadaşlar ben de yeniyim buralarda motor almak için araştırma yapıyorum iyi ki varsınız sizi çok seviyorum,trabzon akçaabattan selamlar..hadi bana motor beğenin
cbr 125 küçük diyosan hyosung GT 250 O Da küçük diyosan CBR 600 RR
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Trabzon'da tam 4 yıl görev yaptım. O yıllarda motorum yoktu ama çok isterdim motorum olsun çıkayım yaylalarına.. Özlemi içimde kaldı ve umarım bir gün gelir özlemimi gideririm siz dostlarımla birlikte
İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat
ben de bayburt luyum buralarda da kımse yok mt guru bu bıle açmaya gerek yok rıze trabzon artvın ordu bayburt gumuşhane şole bırleselım yaw
!! ÖLÜ VE YAKIŞIKLI OLACAGIMA CANLI VE ÇİRKİN OLAYIM !! ::tutkuy::
Birleşsek de bizimkilerden ses soluk çıkmıyo neden anlamadım walla
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
...Tüm MT TRABZON ailesinin yeni yılı kutlu olsun..Sağlık ve mutluluklar dilerim..
Saygılar...
========= muratgergerli=======
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
evet beyler bende kaıldım artık daha da şenlenir (inşaallah) burası
koca trabzonda bin tane motor var nerdeyse kise yokmu yaww burda
slm ben şefik akçaabattan katılıyorum aranıza,motorum KANUNI TIGER S 250 aranızda olmaktan mutluluk duyarım yaz yaklaşıyo bişeyler planlayalım artık
Şefo reis daha Yeni mi geldin yaaa Motoru mu bekliyodun yoksa
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
varlığım hep burdaydı da şimdi bi görüneyim dedim;)
Trabzon MT merhabalar, forumda yeniyim. Ben trabzon'dayım ehliyeti yeni alacağım. 19 nisan motor sınavı mayısta direksiyon. Bir tanıdık bana öğretecek. Selamlar herkese... Belki ehliyetten sonra kendi motorumu alabilirim.
Hey arkadaşlar Trabzon'dan kimse yok mu?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)