Arkadaşlar merhaba,motor arkadaşımındır ihtiyaçtan dolayı satılıktır,herşeyini konuda belirttim ilgilenen olursa ilandan iletişime geçebilir
Saygılar
http://www.motosiklet.net/forum/sati...tar-250-a.html
Arkadaşlar merhaba,motor arkadaşımındır ihtiyaçtan dolayı satılıktır,herşeyini konuda belirttim ilgilenen olursa ilandan iletişime geçebilir
Saygılar
http://www.motosiklet.net/forum/sati...tar-250-a.html
S.A Trabzon MT ciler takılıyorum baya zamandır ama topiği şimdi farkettim. Ben Halil Trabzon Maçka lıyım Kuba XR 125 kullanıcısıyım. Topik biraz hareketsiz ama insanlar sanmasın Trabzon da ki motorcular da böyle azcık güneş yüzünü gösterdi mi anahtarını kapan yollara düşer. Herkese kazasız günler.
Trabzonda kendime gonullu ogretmen ariyorum bayanim cok hevesliyim ama surebilen yakinim yok:(
Herkese iyi günler,İzmirliyim,bir arkadaşımla Trabzonda motosiklet kiralamak istiyoruz,böyle bir imkan varmı,yardımcı olursanız sevinirim,kros yada enduro olursa çok iyi olur,saygılar.
Yarın veya cumartesi günü sümela ya minik bir tur yapacağım. Eşlik etmek isteyenler burdan iletişime geçebilir. Ninja 250 kullanıyorum
Çaykara civarındaki abilerim ben de yeni başladım motosiklete özel mesaj gönderebilirsiniz eylül 17ye kadar Trabzondayım.
Trabzon grubu bayağı sessiz kalmış o kadarda motorcu var. Bir şey anlamadım bu işten.
Evet haklısınız burada pek aktif değiliz.
Geçen pazar yaptığımız gezinden bir kaç kare yüklüyorum bu havaları kaçırmamak gerek. Tam 20 motor Trabzon dan Rize ye çıkarma yaptık buyurun iyi seyirler. 09.11.2014
Aktiviteleri takip etmek için facebook sayfamıza buyurun
Buda ben
Ve kapanış
Arkadaşlar trabzon merkez içi a2 alabileceğim ; güvenilir,detaylı motosiklet sürmeyi öğretecek , fiyatı uygun ve düzgün konuşup karşılayacak bir ehliyet kursu arıyorum.
Tavsiyelerinize açığım.
İyi günler...
Selam arkadaşlar. Çoook uzun bir aradan sonra yeniden motosiklet aldım ve geçen 2 ılın acısını çıkarmak istiyorum. Umarım Trabzon'lu motorseverler birlikte planlar yaparız. Bayburt da çalışıyorum. Bu taraflara yapacağınız gezilerde sıcak çayınız her daim mevcut... Hayırlı günler dilerim...
Trabzonda motosiklet sayısı çok ama hatlar kopuk gibi. Aktivite yapmak için çok güzel mekanlar var özellikle motosiklet severler için. 23 Haziran 2015 Salı. Trabzon Arsin ilçesinden bir adet motosiklet sever olarak şu an buradayım.Tur ve turizm aktiviteleri ve motosiklet severler... 3'ü bir arada harika olurdu...
Önümüzdeki günlerde bir gezi yapalım.
Merhabalar.
Ben de sym fiddle ii ile araniza katilmaktayim. Bankacilik meslegini icra etmekteyim. Allah dusurmesin ama bankalara yolunuz duserse yardimci olmak isterim.
Tanismak dilegiyle.
Selamın aleyküm millet neden bizim trabzon sayfamız bu kadar boş kalmış bu sayfayı biraz yükseltmeye ne dersiniz ?
Trabzon geleceğin motor kenti olmalı bu yüzden belediyenin dikkatini o yöne kaydırmak için bazı projeler yapmalıyız kanımca.
2017'nin ilk mesajı benden olsun.
Selamlar arkadaşlar. Bir Trabzon'lu olarak İstanbul'da yaşamaktayım ama olur da yolunuz düşerse ve 61 plakalı bir motosiklet görürseniz muhtemelen benimdir.
hopp uyanın bakalım yok mu kimsecikler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)